Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Stała 6 kołowa G pod salonem gwiazdy w Krk. Gigantyczne auto.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasieg na pelnym baku okolo 500km. Pojemnosc baku 98l :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak narzekałeś na ceny aut w Danii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to kogos interesuje to kilka stron wczesniej dumalem czy naprawiac jak mi sie silnik rozsypal w saabie 95 i okazalo sie ze nie rozsypal tylko rurka odmy za 40zl po 15 latach zamienila sie w plasteline i odpadla przez co plulo olejem w wydech i stad dymienie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jeśli ktoś szuka sprawdzonego auta, to sprzedaje swoje Volvo S80 (MY 2010) - ogłoszenie w niezegarkowych, szczegóły na PW.

IP6s

post-13089-0-83742900-1463857443_thumb.jpeg

Edytowane przez lukebor

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to kogos interesuje to kilka stron wczesniej dumalem czy naprawiac jak mi sie silnik rozsypal w saabie 95 i okazalo sie ze nie rozsypal tylko rurka odmy za 40zl po 15 latach zamienila sie w plasteline i odpadla przez co plulo olejem w wydech i stad dymienie :)

niby pierdoła a strachu narobiła  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby pierdoła a strachu narobiła :lol:

G to petarda. Czasy się zmieniają, a G ciągle żywe. Nie znam nikogo kto by nie wzdychał do tego auta. 6x6 super. To auto jest olbrzymie. Gdzieś kiedyś widziałem fote G 6x6 obok Hummera. Hummera wyglądał jak zabawka przy tym G.

niby pierdoła a strachu narobiła :lol:

Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz. Dobrze że się na tym skończyło. Saaby to piękne auta. Edytowane przez Osiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Merc mógłby wydać jakąś współczesną wersję G.

Ogólnie fajne auto choć mi nie podobają się proporcje w pionie tj. wysoka kabina (przeszklenie) względem lini maski i drzwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mają wypuscić nową wersje wkrótce. Ten design ma 35 lat więc trzeba mu wybaczyć "archaiczność"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G to petarda. Czasy się zmieniają, a G ciągle żywe. Nie znam nikogo kto by nie wzdychał do tego auta. 6x6 super. To auto jest olbrzymie. Gdzieś kiedyś widziałem fote G 6x6 obok Hummera. Hummera wyglądał jak zabawka przy tym G.

Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz. Dobrze że się na tym skończyło. Saaby to piękne auta.

Porządne auto, ale zebym odrazu wzdychał,to ne...  :rolleyes:

^_^

post-86437-0-54925900-1463853643.jpg

Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G wagena 6x6 na zywo nie widzialem, ale ciezko mi sobie wyobrazić ze przy nim Hummer to zabawka

f3ec8dce4540f45713ab2ac289f07098.jpg

c876cbbe4440e26dc751cce669ee5e07.jpg

6e75231d508a1ab4a75cc4411a0739d1.jpg

Jeszcze jest taka mozliwosc

61142a02e47f0a41f7998c87b8cef3b9.jpg

Edytowane przez irekm

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kolega G przy H3 widział?

Ja jednak będę sprzedawał MX5 i wracał do fbody...

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kolega G przy H3 widział?

Ja jednak będę sprzedawał MX5 i wracał do fbody...

Tapaltak

Mogło tak być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ;-) G wagen... Blisko mnie facet ma G klase Brabus. Znam też posiadacza 6x6 G klasy i G klasy AMG. Ten pierwszy autem jeździ po Dubaju jak odwiedza rodzinę, a w Krakowie Jaguarem XKR.  Mimo 35 lat na karku robi to auto wrażenie. Fakt- nieco nieproporcjonalne, ale tutaj status kultowego jest idealnym określeniem. Sąsiad jeszcze 2 lata temu miał starą G-Klase i sprzedał tylko dlatego, że wyemigrował... Teść mojego znajomego ma także starę Gielendę, ale bez silnika-- buda idealna, ale motor od 5 lat leży obok auta i czeka na wsadzenie...

Z kolei ów znajomy także gustuje w autach typowo w teren... tutaj jego park maszynowy na zdjęciu. post-86714-0-50301300-1463908256_thumb.jpg

Grand Cherooke obok Dodgea wygląda jak zabawka, jeździ jak zabawka i pali jak zabawka... Inna bajka, że facet faktycznie te auta wykorzystuje zgodnie z przeznaczeniem. Ma zresztą też kilka innych ( w tym kilka perełek ) bo ma kręćka na punkcie starych aut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodge W200 kiedyś się śliniłem...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taxy i radiowozy,

Crown Victoria to chyba jedyny samochód ,który potrafi być taksówką i radiowozem jednocześnie,    

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodge W200 kiedyś się śliniłem...

Najlepsze jest i tak wyposażenie opcjonalne zamontowane w tym samochodzie ;-) G klasa takich nie ma- pojemniki na amunicję i uchwyty na k...karabiny ;-) Z tyłu na pace podejście do montażu działka.

Można tym ciągać 5600kg więc akurat jakiś niezły pocisk lub tak jak kolega...przyczepę z końmi między innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobię maly off topic i pochwalę się nowym tatusiowozem: renault megane kombi 1.6 z 2012 w prasie nowym stanie - liczę, że model i niski przebieg + regularny serwis zapewnia bezobslugowa jazde na kilka dłuższych miesięcy. Na minus na pewno prowadzenie i dynamika vs położenie audi a4 1.8T, ale na plus, to ilość miejsca.

Wysłane z z1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crown Victoria to chyba jedyny samochód ,który potrafi być taksówką i radiowozem jednocześnie

pffffff

FSO_POLONEZ.jpg1981%20Polonez%20Popular,%2017.06.2005%2

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech... łezka w oczkach się kręci.  :(

Miałem takiego "Borewicza". :)

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Passat

post-1617-0-06853200-1464008882_thumb.jpg

post-1617-0-41960600-1464008905_thumb.jpg

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

post-86437-0-68706500-1464012224.jpg

post-86437-0-28828500-1464012242_thumb.jpg

post-86437-0-55008000-1464012420_thumb.jpg

post-86437-0-97950000-1464012428.jpg

Edytowane przez Angelo

Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można tak wymieniać wiele modeli, CV nie jest tu jakimś ewenementem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi