Lincoln Six Echo 79685 #30376 Napisano 8 Września 2020 Fuel consumption, l/100km: 36.7 in urban areas / 15.8 in extra urban areas / 23.5 combined; combined CO2 emissions g/km: 553; efficiency class: G. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #30377 Napisano 8 Września 2020 Dzisiaj takiego widziałem 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30378 Napisano 8 Września 2020 (edytowane) 44 minuty temu, irekm napisał: Dzisiaj takiego widziałem Ło qrfa. Współczuję widoku 😐 Edytowane 8 Września 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #30379 Napisano 8 Września 2020 No i facet kierowca 😁, poważnie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30380 Napisano 8 Września 2020 39 minut temu, irekm napisał: No i facet kierowca 😁, poważnie Ośmieliłeś się określić płeć? 🤣 Gratuluję odwagi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43324 #30381 Napisano 9 Września 2020 W dniu 7.09.2020 o 11:10, StaryWilk napisał: ... mi wnętrze nowej s-klasy kojarzy się z TECHNO PARTY, Wnętrze flying spura z koncertem muzyki klasycznej. ... Bentley w środku piękny. Jakby w Mercu wywalić tablety i wstawić liczniki i normalną konsolę środkową byłoby również świetnie. Jednak obecnie to nie możliwe. Taka moda. Co by nie pisać, to jednak inny poziom "prestiżu" w przypadku tych dwóch marek. S-klasa wyląduje pod słupkiem TAXI a Bentley nie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 980 #30382 Napisano 9 Września 2020 Dzisiaj takiego widziałem (...)ehh te ekologiczne blakiery wodorozcieńczalne - musi być wyblakł w drodze z salonu do domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #30383 Napisano 9 Września 2020 To folia jest pewnie jakaś. Gość d*pie pewnie wziął. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30384 Napisano 9 Września 2020 (edytowane) 8 godzin temu, maritimeeng napisał: Ło qrfa. Współczuję widoku 😐 8 godzin temu, irekm napisał: No i facet kierowca 😁, poważnie 7 godzin temu, maritimeeng napisał: Ośmieliłeś się określić płeć? 🤣 Gratuluję odwagi... 44 minuty temu, mandaryn44 napisał: To folia jest pewnie jakaś. Gość d*pie pewnie wziął. Czy ten kolor musi cokolwiek oznaczać? Dawno temu wyrosłem już z tego i nie oceniam/szufladkuję ludzi po stylu ubierania, fryzurze, czy kolorze spodni lub koszuli... Edytowane 9 Września 2020 przez mario1971 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79685 #30385 Napisano 9 Września 2020 22 minuty temu, mario1971 napisał: Dawno temu wyrosłem już z tego i nie oceniam/szufladkuję ludzi po stylu ubierania, fryzurze, czy kolorze spodni lub koszuli... Zawsze to powtarzam. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3282 #30386 Napisano 9 Września 2020 Czy ten kolor musi cokolwiek oznaczać? Dawno temu wyrosłem już z tego i nie oceniam/szufladkuję ludzi po stylu ubierania, fryzurze, czy kolorze spodni lub koszuli...Brawo Mario. Ja nie wiem czy wyrosłem, zawsze staram się tego nie robić. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #30387 Napisano 9 Września 2020 Ja tego nie robię. Mam gdzieś jaki to kolor i kto komu dlaczego za co i za ile kupił. Fakt stwierdziłem i już. Podkreślam- nie oceniam. Szczególnie jak du.a fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30388 Napisano 9 Września 2020 6 minut temu, lort napisał: Brawo Mario. Ja nie wiem czy wyrosłem, zawsze staram się tego nie robić. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Jeszcze w latach 80-tych, będąc w osiedlowym gangu i nosząc fryzurę ala poppers, patrzyłem na metalowców noszących długie pióra, czarne reble i ćwiekowane - malowane na plecach kurtki jak na "troglodytów". Po paru osiedlowych bijatykach okazało się, że są to bardzo fajne chłopaki, mający odpały nie gorsze (i nie lepsze ) od naszych. Po jakimś czasie już wszyscy razem chodziliśmy na piwo, a jak trzeba było, broniliśmy dobrego imienia naszego osiedla czy dzielnicy. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30389 Napisano 9 Września 2020 Mariusz, Ty jesteś gangster na emeryturze! 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30390 Napisano 9 Września 2020 (edytowane) Tomku, jak czasami przyglądam się swojej twarzy w lustrze i oglądam wszystkie blizny, to przypomina mi się moja młodość. To były trudne i niespokojne czasy... Edytowane 9 Września 2020 przez mario1971 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #30391 Napisano 9 Września 2020 22 godziny temu, pepepatryk napisał: To ja wrzucę coś z najpiękniejszego okresu projektowania samochodów. Przynajmniej moim zdaniem. Okazało się, że sąsiad ma taki piękny samochód. Ma tez Tesle, ale mówi ze częściej jeździ Maserati niż komputerem Super! Sam myślałem swego czasu nad Biturbo. Bardzo podobny, tylko krótki i dwudrzwiowy. Miałem już nawet upatrzony egzemplarz. Po przerobieniu forów odpuściłem ze względu na usterkowość tego modelu. Tam się psuje dosłownie wszystko. Więcej stałby w warsztacie niż jeździł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30392 Napisano 9 Września 2020 16 minut temu, mario1971 napisał: Tomku, jak czasami przyglądam się swojej twarzy w lustrze i oglądam wszystkie blizny, to przypomina mi się moja młodość. To były trudne i niespokojne czasy... Jestem prawie ten sam rocznik, też wychowałem się w blokach, ale jakoś mnie to ominęło. Może dlatego, że mój o rok starszy kuzyn był przywódcą całego osiedlowego gangu i wszyscy mi się grzecznie kłaniali... 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30393 Napisano 9 Września 2020 1 minutę temu, Tommaso napisał: Jestem prawie ten sam rocznik, też wychowałem się w blokach, ale jakoś mnie to ominęło. Może dlatego, że mój o rok starszy kuzyn był przywódcą całego osiedlowego gangu i wszyscy mi się grzecznie kłaniali... 😀 Mój rok starszy ode mnie brachol także szefował osiedlowej ekipie 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79685 #30394 Napisano 9 Września 2020 Niezwykle rzadka fota Mario1971 z lat 80-tych. Autor nieznany. Tytuł: "Scarface Republic". 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30395 Napisano 9 Września 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał: Niezwykle rzadka fota Mario1971 z lat 80-tych. Autor nieznany. Tytuł: "Scarface Republic". Nawet podobny Edytowane 9 Września 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #30396 Napisano 9 Września 2020 Godzinę temu, mario1971 napisał: .... jak czasami przyglądam się swojej twarzy w lustrze i oglądam wszystkie blizny, to przypomina mi się moja młodość. To były trudne i niespokojne czasy... Teraz wiadomo dla czego przybywa członków ZBOWiD'u, te blizny, normalnie szacun.......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79685 #30397 Napisano 9 Września 2020 21 minut temu, mario1971 napisał: Nawet podobny Tzw. jabuszko przerażenia alias krtań grozy. A moja fota z samego końca lat 80-tych, kiedy to, przynajmniej teoretycznie, stałem po stronie tych, z którymi - jak piszesz, początkowo - się napierd...liście. I żeby nie było totalnie off topic, w tle super bryka z epoki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30398 Napisano 9 Września 2020 4 godziny temu, mario1971 napisał: Czy ten kolor musi cokolwiek oznaczać? Dawno temu wyrosłem już z tego i nie oceniam/szufladkuję ludzi po stylu ubierania, fryzurze, czy kolorze spodni lub koszuli... A gdzie tutaj ocena i szufladkowanie? Fura brzydka i oklejona jeszcze bardziej obleśnie. Ucierpiało moje poczucie estetyki samochodowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #30399 Napisano 9 Września 2020 Paweł, to, co dla jednych jest podłogą, dla drugich staje się sufitem...i odwrotnie 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #30400 Napisano 9 Września 2020 A to że brzydka to się akurat nie zgodzę. Widziałem na żywo żółtą i robi piorunujące wrażenie. De gustibus... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach