pechagto 1087 #32901 Napisano 8 Lipca 2021 A cóż to mnie wczoraj goniło? Poznaje ktoś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32902 Napisano 8 Lipca 2021 46 minut temu, Adi napisał(-a): A zauważyłeś na końcu mojego postu żółtą mordkę? O taką - Zauważyłem, ale nie widziałem 😁. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #32903 Napisano 8 Lipca 2021 (edytowane) Godzinę temu, pechagto napisał(-a): A cóż to mnie wczoraj goniło? Poznaje ktoś? Wydaje mi sie, ze to Aston Martin DBX Edytowane 8 Lipca 2021 przez vvv delete photo 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6647 #32904 Napisano 8 Lipca 2021 Może byc.. 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32905 Napisano 8 Lipca 2021 (edytowane) Dopóki nie spojrzałem na znaczek na masce, byłem absolutnie pewien że to .... Ford Mondeo w wersji SUV🤣. Edytowane 8 Lipca 2021 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #32906 Napisano 8 Lipca 2021 9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Wszyscy niemal robią - Aston Martin też. Nawet taki jeden gonił kolegę @pechagto Co więcej, suv od ferrari też już jest pewny na 100%, a pojawi się lada chwila - Purosangue ("Czysta krew") - czy będzie to czystej krwi ferrari? Ciekawe, czy prześcignie najbardziej sportowego suva: Nürburgring Lap Record: Onboard the Cayenne - YouTube 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79476 #32907 Napisano 8 Lipca 2021 No i nie zapominajmy o takim mistrzu off roadu... 9 minut temu, beniowski napisał(-a): Dopóki nie spojrzałem na znaczek na masce, byłem absolutnie pewien że to .... Ford Mondeo w wersji SUV🤣. Bo to Mondeo było projektowane w czasie, kiedy jeszcze właścicielem Astona był Ford właśnie. Teraz już chyba nie jest. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32908 Napisano 8 Lipca 2021 2 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): No i nie zapominajmy o takim mistrzu off roadu... Widziałem go na ulicach - okropieństwo. Jak nawet mi się podobają RR, to ten jest koszmarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6647 #32909 Napisano 8 Lipca 2021 5 minut temu, beniowski napisał(-a): Widziałem go na ulicach - okropieństwo. Jak nawet mi się podobają RR, to ten jest koszmarny. Myłśe , ze jakby Ci go zaproponowali za cenę Forda to BYŁBY Ci się BARDZO podobał 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32910 Napisano 8 Lipca 2021 7 minut temu, mkl1 napisał(-a): Myłśe , ze jakby Ci go zaproponowali za cenę Forda to BYŁBY Ci się BARDZO podobał Tak jak to przedstawiasz to zależy - wyobraź sobie że robimy taki deal ale że nie mam garażu, zarabiam mało (vide: nie stać mnie na ubezpieczenie) i ogólnie koszty utrzymania tego monstrum są astronomiczne. I co robię w takiej sytuacji? Pojeżdżę sobie chwilę, pochwalę się na dzielni i przed rodziną (najlepiej wybrać się na niedzielną mszę😂) ale sprzedać muszę w końcu. Źle na tym nie wyjdę, bo kupię sobie znowu Mondeo i trochę fajnych zegarków, ale RR raczej nie zostawię🤪. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6647 #32911 Napisano 8 Lipca 2021 37 minut temu, beniowski napisał(-a): Pojeżdżę sobie chwilę, pochwalę się na dzielni i przed rodziną (najlepiej wybrać się na niedzielną mszę😂) ale sprzedać muszę w końcu. 👍👍 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #32912 Napisano 8 Lipca 2021 Ake zegarki zostaną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79476 #32913 Napisano 8 Lipca 2021 Elektryczny Taycan vs. Porsche 99X Electric. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #32914 Napisano 8 Lipca 2021 Czy ktoś słyszał, widział coś więcej w temacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6647 #32915 Napisano 8 Lipca 2021 Test Łosia??? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #32916 Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Gotowi na weekend 😎 Edytowane 9 Lipca 2021 przez karol1302 2 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4807 #32917 Napisano 9 Lipca 2021 Gotowi!😄 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #32918 Napisano 9 Lipca 2021 20 godzin temu, mkl1 napisał(-a): Test Łosia??? podejrzewam, że pokaz jazdy na bocznych kołach, nie pierwszy raz na Goodwood. Ewentualnie fotograf w odpowiednim miejscu i czasie na ułamek sekundy przed jaguarem oddającym się lenistwu na boczku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79476 #32919 Napisano 9 Lipca 2021 Piękny widok... 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #32920 Napisano 9 Lipca 2021 czy ja wiem, jakiś taki garbaty, nastroszony. Są ładniejsze widoki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79476 #32921 Napisano 9 Lipca 2021 Twój widok jest lepszy niż mój. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9390 #32922 Napisano 10 Lipca 2021 W dniu 2.07.2021 o 18:58, pmwas napisał(-a): OK... przyszły tydzień to już w przyszłym tygodniu, zobaczymy 😁 To tylko moje niewyczerpane pokłady wiary w ludzi, choć muszę powiedzieć, ze osiągneli granice mojej cierpliwości 😒 I co ? I nic. I nawet nie napisali. Po prostu piszą, że będzie i cisza. Beznadziejni i niepoważni ludzie. Dzisiaj minął ostateczny termin, który im wyznaczyłem jakieś 2 miesiące temu, więc można oficjalnie uznać zamówienie za niezrealizowane. Nic, po 10 miesiącach rezygnuję z projektu UAZ, tylko mam nadzieję, że zaliczkę oddadzą bez konieczności angażowania RPK i wymiaru sprawiedliwości. Wygląda, ze będę się turlał starym Subaru aż się definitywnie rozleci, a potem... nie wiem. W rozsądnych cenach nie ma już żadnego nowego auta, które chciałbym mieć, więc chyba wybiorę coś taniego do codziennego toczenia się. Motoryzacja poszła w dziwnym kierunku i obecnie oferowane auta - w mojej opinii - generalnie są drogie i nieciekawe... 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32923 Napisano 10 Lipca 2021 Panowie, poprosiłem wlaściciela Unimoga o przejażdżkę, szczególnie pod kątem zabawy dla dzieciaków. Powiem tak, mało znam się na terenowcach, ale co ten facet wyczyniał, to się w głowie nie mieści. Jechał ze mną szwagier i zgodnie twierdziliśmy że to jest niemożliwe co ten samochód (i kierowca) wyczyniali. Wjechaliśmy pod takie wzgórze, że byłem pewien że się przewrócimy (kąt nachylenia chyba 45 stopni plus półmetrowe skały), a Unimog nawet nie zabuksował raz. Wcześniej, na mniejszym podjeździe, kiedy myślałem, że to już szczyt możliwości jazdy terenowej, facet mi krzyczy z kabiny, że nawet 4x4 nie włączył, jechał tylko na tylnym napędzie😂. Pod ostatnim podjazdem szwagier chciał wysiadać, twierdził, że się przewrócimy. Nakręciłem filmiki, ale nie wiem czy tu da się wstawić. Generalnie, zabawa na maksa. Kierowca 34 lata jeździł takimi samochodami i ma niesamowite doświadczenie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 207 #32924 Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) Złota Lagonda Saddama Husajna https://www.auto-swiat.pl/klasyki/oldtimer/zloty-aston-martin-lagonda-saddama-husajna/bhb6eh8 @beniowski wrzuć na https://streamable.com/ bez konta prosto z telefonu i wrzuć linka Edytowane 10 Lipca 2021 przez Rebrov 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9107 #32925 Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) Na razie kilka zdjęć, ale one jednak nie oddają jak stromo było czasami. Ja siedziałem na pace z synem i szwagrem. Edit: poszedłem jeszcze piechotą tę trasę obejrzeć i dokładam kilka zdjęć żeby było widać stopień trudności. Edytowane 10 Lipca 2021 przez beniowski 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach