Paweł Bohacz 2990 #45601 Napisano 7 Sierpnia 2024 49 minut temu, Autor1984 napisał(-a): CSL wymiata, ale to typowo na tor. I co będzie RR? Mowil mi, ze odczucia sa zupelnie inne niz w M4 🤔 Zobaczymy... Jeszcze nie wiem czy bedzie RR czy nie... Szukam na spokojnie czegos co zastapi SQ5, ma byc w miare mocne i miec pneumatyke 🙂 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45602 Napisano 7 Sierpnia 2024 6 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Mowil mi, ze odczucia sa zupelnie inne niz w M4 🤔 Zobaczymy... Jeszcze nie wiem czy bedzie RR czy nie... Szukam na spokojnie czegos co zastapi SQ5, ma byc w miare mocne i miec pneumatyke 🙂 Mała podpowiedź 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #45603 Napisano 7 Sierpnia 2024 A nad SQ7/SQ8 się zastanawiałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #45604 Napisano 7 Sierpnia 2024 12 minut temu, Tommaso napisał(-a): A nad SQ7/SQ8 się zastanawiałeś? Zastanawiam 👍 28 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Mała podpowiedź Sie smiej, ale to wcale jakos super drogie w zakupie nie jest. Za to w utrzymaniu... oooo tak 😅 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45605 Napisano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) 10 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Zastanawiam 👍 Sie smiej, ale to wcale jakos super drogie w zakupie nie jest. Za to w utrzymaniu... oooo tak 😅 Gdzieżbym śmiał? Nówka to cena na prawdę dobrego zegarka Zerknij na wersję: AZURE Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewaryst666 66 #45606 Napisano 7 Sierpnia 2024 W dniu 26.07.2024 o 22:20, Tommaso napisał(-a): Kiedyś mi się nudziło i postanowiłem zabawić się w eco-driving Mustangiem 5.0. Wyszło tak. przebijam 130 (rzeczywiste 125) ekspresówka plus chwila miasta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #45607 Napisano 8 Sierpnia 2024 10 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Gdzieżbym śmiał? Nówka to cena na prawdę dobrego zegarka Zerknij na wersję: AZURE Na nowe mnie nie stac 10 godzin temu, ewaryst666 napisał(-a): przebijam 130 (rzeczywiste 125) ekspresówka plus chwila miasta Zepsute macie te amerykance 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45608 Napisano 8 Sierpnia 2024 11 godzin temu, ewaryst666 napisał(-a): przebijam 130 (rzeczywiste 125) ekspresówka plus chwila miasta Przy 10 biegowym automacie z taką pojemnością wynik mnie nie dziwi, ja w manualu spokojnie schodziłem poniżej 10l. 1 godzinę temu, SzefSzefow napisał(-a): Na nowe mnie nie stac Ta 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #45609 Napisano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Na nowe mnie nie stac Zepsute macie te amerykance A czy nowe Coyoty nie odłączają przypadkiem 4 cylindrów? Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45610 Napisano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 3 minuty temu, memento mori napisał(-a): A czy nowe Coyoty nie odłączają przypadkiem 2 cylindrów? Nie. Chyba, że w nowej generacji coś pogmerali. Ogólnie z hamerykańców kojarzę jedynie Multi-Displacement System stosowany w silnikach HEMI. Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45611 Napisano 8 Sierpnia 2024 Zielony ład. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70941 #45612 Napisano 8 Sierpnia 2024 Takiego ustrzeliłem 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70941 #45613 Napisano 8 Sierpnia 2024 Stał to cyknąłem, zawsze mi się podobały 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #45614 Napisano 8 Sierpnia 2024 8 godzin temu, memento mori napisał(-a): A czy nowe Coyoty nie odłączają przypadkiem 4 cylindrów? Nie mam pojecia, ale amerykanin musi palic duzo. Toz to zapisane w ich DNA 😊 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2130 #45615 Napisano 8 Sierpnia 2024 W dniu 7.08.2024 o 20:55, Autor1984 napisał(-a): CSL wymiata, ale to typowo na tor. I co będzie RR? Ja tam się nie zgadzam, ale ja moglbym GT4RS na daily latać więc się nie liczę ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #45616 Napisano 9 Sierpnia 2024 21 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Nie. Chyba, że w nowej generacji coś pogmerali. Ogólnie z hamerykańców kojarzę jedynie Multi-Displacement System stosowany w silnikach HEMI. Chevy oczywiście też ma odłączanie cylindrów. Mniej awaryjne niż w hemi ale i tak wkurzające. U mnie softowo wywalone. Takie przypadkowe spotkanie przy wczorajszym wieczorze... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45617 Napisano 9 Sierpnia 2024 8 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Ja tam się nie zgadzam, ale ja moglbym GT4RS na daily latać więc się nie liczę ;D W tych kubłach jeździć codziennie? Mam teraz do wyboru zwykłe, sportowe i karbonowe kubły i wybieram pośrednie, bo są na tyle wygodne, że mi d*pa nie odpadnie i na tyle trzymają, że nie przykleję polika do szyby A w CS/CSL tego wyboru nie ma. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8061 #45618 Napisano 9 Sierpnia 2024 16 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Takiego ustrzeliłem 🤗🤗🤗 Na moje oko 718 Boxster Spyder. Mniam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70941 #45619 Napisano 9 Sierpnia 2024 15 minut temu, cordi7 napisał(-a): Na moje oko 718 Boxster Spyder. Mniam. Noo , fajny 👍 👍 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43309 #45620 Napisano 9 Sierpnia 2024 W dniu 7.08.2024 o 21:52, Autor1984 napisał(-a): Mała podpowiedź Niewiele jest brzydszych samochodów. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45621 Napisano 9 Sierpnia 2024 Teraz, Dorian06 napisał(-a): Niewiele jest brzydszych samochodów. Przestań pisać głupoty 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15254 #45622 Napisano 9 Sierpnia 2024 Przestań pisać głupoty Łukasz, ale to akurat prawda. Włosi multiplą udowodnili, że potrafią zaprojektować szkaradę i jeszcze zacząć to produkować. Brytole bentaygą próbowali udowodnić, że nie są gorsi. Tzn. domyślam się, że jak na B. przystało, wrażenia z jazdy będą świetne, jakość wykonania topowa, etc. I nijak nie zmieni to faktu, że jest to brzydal. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #45623 Napisano 10 Sierpnia 2024 8 godzin temu, rafi napisał(-a): Łukasz, ale to akurat prawda. Włosi multiplą udowodnili, że potrafią zaprojektować szkaradę i jeszcze zacząć to produkować. Brytole bentaygą próbowali udowodnić, że nie są gorsi. Tzn. domyślam się, że jak na B. przystało, wrażenia z jazdy będą świetne, jakość wykonania topowa, etc. I nijak nie zmieni to faktu, że jest to brzydal. Rafał ten model Bentleya nie jest porywający, ale pisać, że mało jest brzydszych samochodów na Świecie to trochę przegięcie. Zestawienie go z Multiplą też jest słabe. Zauważyłem, że w dobie dzisiejszych czasów samochody gorzej wypadają na zdjęciach, aniżeli na żywo. Miałem dokładnie takie same odczucia do samochodu, który chcę teraz zamówić. Gdy go zobaczyłem pierwszy raz uznałem, iż producent z konia spadł, że wypuścił coś takiego jako następną generację. I twierdziłem tak dopóty, dopóki nie zobaczyłem tego samochodu na żywo. Nie będę tutaj przekonywał na siłę, bo nie w tym rzecz, ale w pakiecie Manosry przyjąłbym bez zająknięcia. Wnętrza nie wstawiam, bo to jest top of the top już w wersji normalnej. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15254 #45624 Napisano 10 Sierpnia 2024 Rafał ten model Bentleya nie jest porywający, ale pisać, że mało jest brzydszych samochodów na Świecie to trochę przegięcie. Zestawienie go z Multiplą też jest słabe. …No dobra Łukasz, faktycznie wystarczyłoby napisać, że jest bardzo brzydki Ten pokazany przez Ciebie nieco ładniejszy przez grill. Ale dozajnersko to dalej potworek.Fakt, że wrażenie na żywo może zostać znacząco zmienione przez detale. Ale tu po prostu bryła jest brzydka. Zestawienie z multiplą raczej było analogią - zarówno Włosi, jak i Brytole, jak się postarają, to potrafią zrobić samochod, który „wymyka się kanonom piękna” . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25955 #45625 Napisano 10 Sierpnia 2024 (edytowane) Ten Bentley ma dobre proporcje, wygląda jak każdy prawidłowo zaprojektowany SUV (np q7). Może się podobać lub nie ale aby pisać o nim jak o jakimś koszmarku to mnie dziwi. Tu masz poniżej Bentleya przykład koszmarka stylistycznego, z zaburzonymi proporcjami wysokości wielkości kół, długości itp. Edytowane 10 Sierpnia 2024 przez eye_lip 2 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach