Autor1984 12743 #45726 Napisano 19 Sierpnia 2024 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): A to , też bez dachu 🤔🤔🤔 Ale co? Fajne cabrio z centralnie umieszczonym silnikiem EDYCJA: Zawartość usunięta przez moderatora. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69448 #45727 Napisano 19 Sierpnia 2024 12 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Ale co? Fajne cabrio z centralnie umieszczonym silnikiem A jak z sztywnością nadwozia 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45728 Napisano 19 Sierpnia 2024 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): A jak z sztywnością nadwozia 🤔🤔🤔 No na pewno lepiej, aniżeli w Twojej Renówce i w moim wolwo , ale znacznie gorzej, aniżeli w Cayman GT4RS, to chyba oczywiste? 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5586 #45729 Napisano 19 Sierpnia 2024 Edycja: zawartość usunięta przez moderatora. 3 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Ale co? Fajne cabrio z centralnie umieszczonym silnikiem Dla ścisłości to jest roadster w wersji diabelnej spyder RS - czyli takie niby cabrio z bardzo upierdliwą procedurą składania/rozkładania dachu. Niemniej masz całkowitą rację, auta bez dachu to jest coś co uzależnia 👍 EDIT: zły cytat 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45730 Napisano 19 Sierpnia 2024 4 minuty temu, Valygaar napisał(-a): Dla ścisłości to jest roadster w wersji diabelnej spyder RS - czyli takie niby cabrio z bardzo upierdliwą procedurą składania/rozkładania dachu. Niemniej masz całkowitą rację, auta bez dachu to jest coś co uzależnia 👍 Tak roadster, co i tak nie zmienia faktu, że jest konstrukcją "otwartą". Oczywiście zdecydowanie masz racje i powinienem być precyzyjny, bo cabrio to 4 osobowy pojazd 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2130 #45731 Napisano 19 Sierpnia 2024 AMG GT Bez dachu jest ok w każdej wersji poza R. Chociaż mnie nie jara z tych aut nic poza Rka (R Pro i BS oczywiście też ale to inna bajka). Co do GT4RS uwielbiam w każdej postaci, ale patrząc na to co mam w garażu to chyba na razie pass. Za dużo sportu za mało...miejsca. Mam 2 dzieci i nie mogę kupić 4tego samochodu tylko dla taty;) A Spajdera chyba jednak wziąłbym zwykle GT4 w manualu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8197 #45732 Napisano 19 Sierpnia 2024 Wczoraj w Zamościu był zlot pojazdów PRL. Ten mi się podobał najbardziej 8 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12190 #45733 Napisano 19 Sierpnia 2024 2 minuty temu, Enkil napisał(-a): Wczoraj w Zamościu był zlot pojazdów PRL. Ten mi się podobał najbardziej Złomek odnaleziony. 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8583 #45734 Napisano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) Ja w trakcie wakacyjnej podróży też widziałem takiego tylko po picowaniu🙂 PS ten złomek to może być C-325, poprzednik. Edytowane 19 Sierpnia 2024 przez Marak 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #45735 Napisano 20 Sierpnia 2024 Ta ostatnia niedziela... w skrócie 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45736 Napisano 20 Sierpnia 2024 DARK HORSE - korci 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69448 #45737 Napisano 20 Sierpnia 2024 😁😁😁 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1650 #45738 Napisano 20 Sierpnia 2024 takie bajery 😅 20240820_200133.mp4 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #45739 Napisano 20 Sierpnia 2024 27 minut temu, Krakus1 napisał(-a): takie bajery 😅 20240820_200133.mp4 Rewelacja. Na choinkę się nada 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69448 #45740 Napisano 20 Sierpnia 2024 🤗🤗🤗 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1650 #45741 Napisano 21 Sierpnia 2024 9 godzin temu, Remy napisał(-a): Rewelacja. Na choinkę się nada 😉 dopiero w środku jest choinka 😉 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17580 #45742 Napisano 21 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Krakus1 napisał(-a): dopiero w środku jest choinka 😉 wunderbauma brakuje rozumem że kolor ustawiasz sobie wg widzimisię / nastroju? 1 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45743 Napisano 21 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Krakus1 napisał(-a): dopiero w środku jest choinka 😉 Ale będziesz na paluchy przeklinał. Oklej, ja ekrany w macie zrobiłem. A cała konsola, panele boczne, tam gdzie piano wszystko poszło pod folię 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8028 #45744 Napisano 21 Sierpnia 2024 @Krakus1 tak mi sie skojarzylo: tylko czemu z tylu ? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicon 3845 #45745 Napisano 21 Sierpnia 2024 To "luksusowe" piano black to jest straszny rak we współczesnych samochodach. pierwsza jazda po sprzątani u wszędzie i tak znać paluchy i kurz. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4011 #45746 Napisano 21 Sierpnia 2024 Ale za to oklejone matową folią wygląda super Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45747 Napisano 21 Sierpnia 2024 17 minut temu, bober5264 napisał(-a): Ale za to oklejone matową folią wygląda super Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Ja piano mam normalną bezbarwną, ale wszystkie ekrany poszły w mat. Nie widziałem jeszcze piano oklejonego matem. Ciekawa sprawa, bo przecież piano ma być połyskujące 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8946 #45748 Napisano 21 Sierpnia 2024 22 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Ja piano mam normalną bezbarwną, ale wszystkie ekrany poszły w mat. Nie widziałem jeszcze piano oklejonego matem. Ciekawa sprawa, bo przecież piano ma być połyskujące Ja przepraszam że zapytam, ale po co kupujecie droższą wersję z piano (chyba że innej nie ma) , żeby potem robić z niej ….nie piano? To nie lepiej kupić tańszą wersję wnętrza i się nie bawić w oklejanie plastikiem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12743 #45749 Napisano 21 Sierpnia 2024 5 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja przepraszam że zapytam, ale po co kupujecie droższą wersję z piano (chyba że innej nie ma) , żeby potem robić z niej ….nie piano? To nie lepiej kupić tańszą wersję wnętrza i się nie bawić w oklejanie plastikiem? Puścił bym Ci kawałek sceny z serialu "Ślepnąć od świateł" "; "o czym ty Jacek mówisz..." Piano black oklejasz folią nie po to by straciło właściwości piano black, tylko po to, że folia bezbarwna pod wpływem temperatury ma właściwości samoregenerujące. Masz Żonę, pewnie, ma paznokietki? No więc piano skupione wokół pokręteł, startera, choćby było wykonane z najwyższej jakości tworzywa sztucznego i tak będzie zajechane. Folia ten problem rozwiązuje. A mat stosujesz na ekrany; bo nie widać "palcowania". 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8946 #45750 Napisano 21 Sierpnia 2024 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Puścił bym Ci kawałek sceny z serialu "Ślepnąć od świateł" "; "o czym ty Jacek mówisz..." Piano black oklejasz folią nie po to by straciło właściwości piano black, tylko po to, że folia bezbarwna pod wpływem temperatury ma właściwości samoregenerujące. Masz Żonę, pewnie, ma paznokietki? No więc piano skupione wokół pokręteł, startera, choćby było wykonane z najwyższej jakości tworzywa sztucznego i tak będzie zajechane. Folia ten problem rozwiązuje. A mat stosujesz na ekrany; bo nie widać "palcowania". A czemu tego nie może zrobić producent w fabryce, skoro to takie dobre rozwiązanie? Niestety, rozczaruję cię - moja żona ma krótkie paznokcie, bez żadnych cudów. Zresztą, nawet jakby miała, to by używała auta tak jak używa - bo po to jest, żeby jeździło. Kogo obchodzi milimetrowa rysa przy gałce rozrusznika? 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach