Autor1984 11047 #48426 Napisano 22 Kwietnia 13 minut temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... Jest inny niż wszystkie czarne/szare/czerwone. Bierz i się ciesz! 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8329 #48427 Napisano 22 Kwietnia 32 minuty temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... Ja bym brał: w Polsce prawie wszystkie auta są w leasingu na firmy i 90% to czarne, srebrne albo białe. Będziesz się pozytywnie wyróżniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11047 #48428 Napisano 22 Kwietnia @mandaryn44jak na moje to już się zdecydowałeś, tylko się droczysz sam ze sobą 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62827 #48429 Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... Ładny śliwkowy 👌👌👌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48430 Napisano 22 Kwietnia Ja bym brał: w Polsce prawie wszystkie auta są w leasingu na firmy i 90% to czarne, srebrne albo białe. Będziesz się pozytywnie wyróżniać. No właśnie że ja nie lubię. Oklejenie tego że zmianą koloru po znajomości 10k netto. Ale oklejacz mówi że kolor piękny i ma najwięcej zapytań o folie w takim kolorze. Szkoda oklejać kolorem. Dać mat i będzie pięknie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2244 #48431 Napisano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... Odważny kolor. Sam jeździłem i mam w rodzinie auta 2 czarne biały i srebrny. Teraz kupiłem szary dravit i jest mega piękny. Jeżeli ci się podoba ten to bierz. Na słońcu będzie jeszcze lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48432 Napisano 22 Kwietnia Świetny kolor, coś oryginalnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48433 Napisano 22 Kwietnia No świetny ale w oczy się rzuca a ja nie lubię się rzucać w oczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #48434 Napisano 22 Kwietnia (edytowane) 18 minut temu, mandaryn44 napisał(-a): No świetny ale w oczy się rzuca a ja nie lubię się rzucać w oczy. Pomagamy ci wyjść ze strefy komfortu... Ten kolor nie rzuca się w oczy, Ten kolor skłania do zastanowienia się. Do zadumy... Edytowane 22 Kwietnia przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48435 Napisano 22 Kwietnia 2 godziny temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... Jak ja lubie te sliwkowe kolory Audi 🤩 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8329 #48436 Napisano 22 Kwietnia 20 minut temu, mandaryn44 napisał(-a): No świetny ale w oczy się rzuca a ja nie lubię się rzucać w oczy. W Audi A7 raczej rzucasz się w oczy nawet w bardziej neutralnym kolorze. Jak nie chcesz się rzucać w oczyć kup sobie VW Passata. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #48437 Napisano 22 Kwietnia Idź na całość, Idź na całość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1563 #48438 Napisano 22 Kwietnia (edytowane) 33 minuty temu, mandaryn44 napisał(-a): No świetny ale w oczy się rzuca a ja nie lubię się rzucać w oczy. to nie bierz , bo to może doprowadzić do fobii społecznej i urojeń paranoidalnych 😉 a ja czekam i czekam na wyposażenie tej śliwki Edytowane 22 Kwietnia przez Krakus1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2244 #48439 Napisano 22 Kwietnia W oczy to rzuca się czerwony, żółty zielony i jaskrawe. Ten jest ciemny po prostu inny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11047 #48440 Napisano 22 Kwietnia Kolega @mandaryn44tak umiejętnie prowadzi "rozmowę", że za chwilę będziemy błagać o to, by kupił tą A7 Zrobisz bezbarwny mat i będzie git. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #48441 Napisano 22 Kwietnia 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ładny śliwkowy 👌👌👌 ...albo 🍆🍆🍆 🙃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62827 #48442 Napisano 22 Kwietnia 11 minut temu, memento mori napisał(-a): ...albo 🍆🍆🍆 🙃 Ja tam się na kolorach nie znam 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4513 #48443 Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Olac kolor- jak fajne auto to brac i tyle. żonce wybralem oczojebny niebiesko fioletowy…… i nikt nie narzeka. Edytowane 22 Kwietnia przez pawel007 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4607 #48444 Napisano 22 Kwietnia 7 godzin temu, mandaryn44 napisał(-a): Żona powiedziała - O kurde... Ja - Ja pie..... Ale w sumie ..... (...) W Gliwicach mieli w tym kolorze RS6 i moim zdaniem to najładniejsze sportowe kombi Audi 🤩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #48445 Napisano 22 Kwietnia Piękne to Audi, zarówno kolor, jak i linia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48446 Napisano 22 Kwietnia Ale czy nie nazbyt oczojebne? Takie bardzie kobiece? Ja tym będę jeździł a nie żona. Ostatnie czerwone auto to miałem seicento 25 lat temu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8329 #48447 Napisano 22 Kwietnia 19 minut temu, mandaryn44 napisał(-a): Ale czy nie nazbyt oczojebne? Takie bardzie kobiece? Ja tym będę jeździł a nie żona. Ostatnie czerwone auto to miałem seicento 25 lat temu... Kolejny z kolorami kobiecymi wyjeżdża 😁. Najpierw dyskusja o różowym swetrze w dziale Rolexa, a teraz kolejny w dziale o autach koloru się boi. Gdzie wy się zatrzymaliście? W latach 80-tych? Męskości ci ubędzie jak autem w takim kolorze będziesz jeździć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48448 Napisano 22 Kwietnia No bo ja już stary jestem. Pokolenie dawne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4607 #48449 Napisano 22 Kwietnia To TV masz zapewne czarno-biały 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48450 Napisano 23 Kwietnia Tak. Ale obraz wyświetla kolorowy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach