sandinista 5 #52226 Napisano 6 godzin temu Możesz zdradzić jaki koszt końcowy za auto? 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6329 #52227 Napisano 6 godzin temu 5300 wpłata własna, 1590 rata miesięczna. Auto ma dodaną opcję, że założyli opony całosezonowe, więc pewnie przez te 4 lata i 60000 na opony nie wydamy nic. Opcja serwisowa rozszerzona, wymieniają nawet rzeczy eksploatacyjne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #52228 Napisano 5 godzin temu Dzięki,rozumiem,że to kwoty brutto 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6329 #52229 Napisano 5 godzin temu Tak, brutto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7172 #52230 Napisano 5 godzin temu Słyszał ktoś z Was o rabacie na auto do produkcji od dealera BMW wyższym niż 23%? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16898 #52231 Napisano 4 godziny temu Taką dostałem do potestowania i zrecenzowania. Dość ładne jak na „miejskiego suva”. Prowadzi się świetnie, na zakrętach jedzie jak po sznurku, jak to alfa. Silnik ładnie ryczy, ale poza dźwiękiem szału nie ma (półtora litra, miękka hybryda, 175km. Ale to podobno samochód do miasta, więc wystarczy… Wykończenie wnętrza bardzo przyjemne, większość mięciutka, przyjemna w dotyku. Fotele nawet wygodne, aluminiowe łopatki to fajny detal. Brak drążka zmiany biegów dla mnie na minus, ale to kółko obsługuje się dość spoko. Fizycznych zegarów żal, ale ekran kierowcy jest funkcjonalny. Ekran środkowy wkomponowany w taki sposób, że od razu wyobrażam sobie dialog projektantów : - fajnie nam wyszło, ziom. -nooo, zajedwabiście. tak myślę, co by tu spier***ić… -wiem, damy tu tablet 😂 Ogólnie spoko auto w tej wersji, ale te ceny… 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13387 #52232 Napisano 3 godziny temu Papierologia i finansowanie załatwione, jak dobrze pójdzie w środę do odbioru A ja dzisiaj widziałem takiego A Renówka fajna, gratulacje. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1718 #52233 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Ceteth napisał(-a): Papierologia i finansowanie załatwione, jak dobrze pójdzie w środę do odbioru 😁 Gratuluję, elektryk ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6329 #52234 Napisano 43 minuty temu Tak, elektryk. Na dojazdy do pracy jakieś 20 km w jedną stronę. Połowa trasa, połowa miasto gratulować będzie można po odbiorze. tego Citroena ec3 prawie już kupiliśmy. Ale jak tylko wsiedliśmy do renault to nam przeszło 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #52235 Napisano 6 minut temu A rozważaliście renault 5,jak się ma do tego co został kupiony? Bo z wyglądu jest interesujący 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach