Boogie 275 #7326 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) pytanie tylko jest jedno gdzie Ty chcesz takim autem poszalec w Polsce? Zaprawde powiadam Ci, ze gdybys mial te swoje 350KM a ja te swoje 170KM to odcinek np. Warszawa-Lublin pokonamy w tym samym czasie no to właśnie jest ten marketing pomniejszych marek, przypominam że jedak sporo sie u nas dróg pobudowało, drogi po których sie rzeczywiscie nie da jechać są już w mniejszości, i nie ma problemu z wykorzystaniem mocy mocniejszych aut.Przy czym poprzez ten marketing właśnie, myślę, że nie do końca niektórzy zdają sobie sprawe co oznacza wykorzystanie większej mocy w aucie. I jak powżej stoi, to również mżonka, że taki paramter mocowy auta nie ma wpływu na czas pokonywania drogi. Jak najbardziej ma!I nie mowa tu o ostrym łamaniu przepisów i jechaniu zdrowo ponad ograniczenia, mowa o możliwościach takiego auta w wyprzedzaniu, hamowaniu, manewrowaniu.Rozumiem, że nie jedziemy takim autem, ale naiwne jest (albo laickie do bólu) wmawianie sobie, iż nasz VW 170 konia jedzie tak samo jak Mercedes 380 koni. Qrcze jak tak czytam o tych spalaniach po 5l/100km to zaczynam się zastanawiać co jest ze mną nie tak, bo moje auto to się ciesze jak zejdzie do 15l w trasie i poniżej 30 w mieście Ale ja chyba używam samochodów do troche innych celów niż proste przemieszczanie się z punktu a do punktu b Może znajdzie się tu jeszcze ktoś tak nienormalny jak ja? Goli, nie zapominaj ze to forum zegarkowe, i tu ludzie radoche czerpią z posiadania zegarków, a samochód traktują jako narzędzie do przesuwania się (niezbyt sprawnego może hehe) w przestrzeni.Podobnie jak na forum motoryzacyjnym jakichś dobrych aut, zegarki ludzie traktują jako pokazywacze czasu Masz coś duzego gabarytowo, czy silnikowo że masz takie wyniki konsumpcji ? Edytowane 6 Lipca 2012 przez Boogie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #7327 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Qrcze jak tak czytam o tych spalaniach po 5l/100km to zaczynam się zastanawiać co jest ze mną nie tak, bo moje auto to się ciesze jak zejdzie do 15l w trasie i poniżej 30 w mieście Ale ja chyba używam samochodów do troche innych celów niż proste przemieszczanie się z punktu a do punktu b Może znajdzie się tu jeszcze ktoś tak nienormalny jak ja? Witaj w drużynie nienormalnych Edytowane 6 Lipca 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7328 Napisano 6 Lipca 2012 To ja również chciałbym do Waszej drużyny dołączyć 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoliMilan 23 #7329 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Goli, nie zapominaj ze to forum zegarkowe, i tu ludzie radoche czerpią z posiadania zegarków, a samochód traktują jako narzędzie do przesuwania się (niezbyt sprawnego może hehe) w przestrzeni.Podobnie jak na forum motoryzacyjnym jakichś dobrych aut, zegarki ludzie traktują jako pokazywacze czasu Masz coś duzego gabarytowo, czy silnikowo że masz takie wyniki konsumpcji? Wiem, że tu generalnie to tylko zegarki, ale tak rzuciłem okiem na poprzednie posty i zacząłem wątpić w swoją normalnośc A moje auto to ani nie jest wielkie gabarytowo, ani potężne pojemnościowo jeśli chodzi o silnik. Zwykła C-klasa od AMG Pozdrawiam wszystkich upośledzonych motoryzacyjnie tak jak ja Edytowane 6 Lipca 2012 przez GoliMilan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #7330 Napisano 6 Lipca 2012 Mercedes Benz CLK 230 kompressor:-) czy ktos z Warszawy jezdzi np. Na cargo?;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 275 #7331 Napisano 6 Lipca 2012 Wiem, że tu generalnie to tylko zegarki, ale tak rzuciłem okiem na poprzednie posty i zacząłem wątpić w swoją normalnośc A moje auto to ani nie jest wielkie gabarytowo, ani potężne pojemnościowo jeśli chodzi o silnik. Zwykła C-klasa od AMG Pozdrawiam wszystkich upośledzonych motoryzacyjnie tak jak ja Troche przesadzłem, bo na forum jest troche grubych aut, ale właściciele w tym wątku nie pisują z powodów tych co widać w ostatnich postach hehe szybko kłótnie się robią...Zwykła C klasa co w mieście spala prawie 30 hehe ale to z pojemności jak mniemam tej V8ki hehe Swoją droga ostro wciąga ten AMG, ja mam podobną mocowo V8 i jednak jest bliżej 20 po mieście. Mercedes Benz CLK 230 kompressor:-) czy ktos z Warszawy jezdzi np. Na cargo?;-)Bój się Boga kobieto heheNa cargo to możesz obecnie zostać potracona przez młodzieńca w 1.6 który się rozpędza na maksa na tym parkingu tak mu cohones puchną, tam niedługo ktoś zginie....Konkretniejsze spotkania odbywają sie w ciszy i spokoju w nieco innych miejscach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acetabular 3 #7332 Napisano 6 Lipca 2012 Passat B6. w dieslu, 170KM ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #7333 Napisano 8 Lipca 2012 A tu coś dla miłosników BMW :lol: http://www.sadistic.pl/hymn-bmw-vt124782.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forfiter 0 #7334 Napisano 8 Lipca 2012 Jeden z komentarzy pod klipem : o ***** ja ******** ku*** mózg rozjechany. Nic dodać nic ująć. Właśnie przez dresiarzy i takie czereśniackie produkcje ta skądinąd zacna marka kojarzy się tak jak się kojarzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #7335 Napisano 9 Lipca 2012 A u mnie pojawił się .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #7336 Napisano 9 Lipca 2012 To żeś sobie kolega zabytka sprawił Ile nastukane i co w środku? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #7337 Napisano 9 Lipca 2012 To żeś sobie kolega zabytka sprawił Ile nastukane i co w środku? W środku jest PDW -el. szyby bo jest korbotronic300 tys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #7338 Napisano 9 Lipca 2012 A tu coś dla miłosników BMW :lol: http://www.sadistic....mw-vt124782.htm Jeden z komentarzy pod klipem : o ***** ja ******** ku*** mózg rozjechany. Nic dodać nic ująć. Właśnie przez dresiarzy i takie czereśniackie produkcje ta skądinąd zacna marka kojarzy się tak jak się kojarzy. No cóż.... 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #7339 Napisano 9 Lipca 2012 A tu coś dla miłosników BMW :lol: http://www.sadistic.pl/hymn-bmw-vt124782.htmCzuję się wywołany do tablicy jako miłośnik marki... Moje 3-er: 7,3 0-100 km/h i 240 V-max Pozdro ps. Lawnowerman bardzo fajny baleron, witamy w klubie RWD - jaki silnik? 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #7340 Napisano 9 Lipca 2012 ps. Lawnowerman bardzo fajny baleron, witamy w klubie RWD Witam również.Prawdziwy mężczyzna to ma wał a nie przegub - jaki silnik? Za słaby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #7341 Napisano 9 Lipca 2012 No tak zawsze prędzej czy później jest za słaby. Chociaż seria W124 ma niezłego mocarza 500E, mój znajomy ma takie cichociemne auto. 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 275 #7342 Napisano 9 Lipca 2012 A tu coś dla miłosników BMW :lol: http://www.sadistic.pl/hymn-bmw-vt124782.htm ja wole taką reklame, jakiej żadne inne auto nie miało Myśle że to jest prawdziwy obraz marki hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7343 Napisano 9 Lipca 2012 Mnie również ciągnie do BMW, ale jeszcze nie mam 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kowalczyk 15 #7344 Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Obejrzyjcie sobie inne z serii BMW FILMS: znani aktorzy, reżyserzy i oczywiście BMW. Poniżej jest coś również dla miłośników tej marki. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Mariusz Kowalczyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #7345 Napisano 15 Lipca 2012 No Bartku, dobry zakup. Będzie jeździł do końca świata i jeden dzień dłużej. Klekota tam masz? A co to za warsztat odwiedziłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4272 #7346 Napisano 15 Lipca 2012 A u mnie pojawił się .... Ciężko w te 300tys uwierzyć ...Kolor paskudny pomadkowy ale rozumiem że to nie bylo najważniejsze kryterium wyboru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukszpan 8 #7347 Napisano 15 Lipca 2012 Fajny baleron, w razie czego można go maznąć na czarno i... taaa daaaam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #7348 Napisano 15 Lipca 2012 to jest fajny filmik http://www.youtube.com/watch?v=P7ucXDqMDgM http://www.youtube.com/watch?v=P2Mu4cUabOM&feature=related 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #7349 Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Mazda 6 2.5, 2010, rodzinne kombi.. A mialem niedawno jeszcze MPS-a 260 kucy, na 4 lapy naped i to to dopiero jezdzilo! Edytowane 15 Lipca 2012 przez nash13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #7350 Napisano 16 Lipca 2012 Passat B6. w dieslu, 170KM ...No i pięknie! Ja mam 2.0T i aż szkoda się pozbywać. Świetne auto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach