meXy 497 #31351 Napisano 5 Lutego 2021 Fajnych masz kolegów 😉 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #31352 Napisano 6 Lutego 2021 tak dla rozluźnienia PANDA Genialne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 760 #31353 Napisano 6 Lutego 2021 przypomniał mi się kawał z kierowcą ciężarówki w barze mówiącym "tfuu pi... matiz" gość z pandy mógł zaoferować swoją pomoc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9411 #31354 Napisano 6 Lutego 2021 16 godzin temu, mkl1 napisał: tak dla rozluźnienia PANDA To chyba we Włoszech. Tam wciąż w górach mnóstwo kultowych Pand „pudełek” 4x4 jeszcze jeździ i właściciele twierdzą że jest to auto nie do zajechania i wszędzie wjedzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9411 #31355 Napisano 6 Lutego 2021 16 godzin temu, mkl1 napisał: tak dla rozluźnienia PANDA To chyba we Włoszech. Tam wciąż w górach mnóstwo kultowych Pand „pudełek” 4x4 jeszcze jeździ i właściciele twierdzą że jest to auto nie do zajechania i wszędzie wjedzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31356 Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) 23 godziny temu, beniowski napisał: Mój znajomy jest szefem lokalnego biura wypożyczalni samochodów i m.in. mówi, że jednym z najlepszych biznesów jakie robi, jest umowa na wynajem samochodów zastępczych z sąsiadującym z jego biurem salonem Range Rovera. Twierdzi że bez przerwy wydaje samochody zastępcze posiadaczom Range i Land Roverów. Jak ktoś uważnie oglądał Top Geary ten powinien pamiętać, że sam Clarkson kilka razy mówił, że ekipa filmowa jeździ Rangami i Disco, które uwielbiają jako Brytyjczycy, ale coraz bardziej ich irytuje, że muszą mieć zawsze jeden zapasowy 😂 18 godzin temu, mkl1 napisał: tak dla rozluźnienia PANDA Po pierwsze waga (a RR waży ponad 2 razy tyle), a po drugie i chyba w tym przypadku bardziej istotne, wyjeżdżone ślady na łuku pokazują, że Panda przejechała obok po mniej ubitym śniegu, który ma większą przyczepność. RR na prostych kołach i dalej szerszym łukiem prawdopodobnie wjechałby bez problemu. Napęd i konie to jedno, ale rozum kierowcy to nadal najważniejszy system za kierownicą 🙂 Edytowane 6 Lutego 2021 przez memento mori 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6902 #31357 Napisano 6 Lutego 2021 10 minut temu, memento mori napisał: Po pierwsze waga ....................................... ale rozum kierowcy to nadal najważniejszy system za kierownicą 🙂 ... Na filmie jednak PANDA górą 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81521 #31358 Napisano 6 Lutego 2021 13 godzin temu, meXy napisał: Fajnych masz kolegów 😉 To koledzy Taty. Taki, jak ten ostatnio śmiga w mojej okolicy. Bardzo przyjemny to widok. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31359 Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) A jaki to model podoby do tego powyżej (a właściwie to podobny szeroki przód) ale bez spojlera z tyłu, taki styl "bardziej" coupe a la gran turismo? Stoi taki żółty często przy Witmanie w Gdańsku i trudno wzrok oderwać od niego. Piękna linia. Edit: już mam, to "coupe a la gran turismo" to model "Gran Turismo Coupe" a dokładniej oficjalnie "AMG GT Coupe" 😂 z 2014-2016 r. w lakierze Solarbeam Yellow. Edytowane 6 Lutego 2021 przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #31360 Napisano 6 Lutego 2021 Jakby się ktoś zastanawiał jaką skrobaczkę do szyb na lato kupić to polecam taką z mosiężną wstawką. Idealna. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31361 Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, albiNOS 01 napisał: Jakby się ktoś zastanawiał jaką skrobaczkę do szyb na lato kupić to polecam taką z mosiężną wstawką. Idealna. Wiadomo, latem mniejsze mrozy są zawsze, a na zimę co polecasz? 🤪 Edytowane 6 Lutego 2021 przez memento mori 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #31362 Napisano 6 Lutego 2021 27 minut temu, memento mori napisał: Wiadomo, latem mniejsze mrozy są zawsze, a na zimę co polecasz? 🤪 Latem używam skrobaczki polecanej przez kol. albiNOS 01 i zobacz jak dobrze wyglądają szyby… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31363 Napisano 6 Lutego 2021 Ładna ładna. Mniej kermita więcej tego wrzucaj 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81521 #31364 Napisano 6 Lutego 2021 Divo. O divo , już prawie wyprzedany. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #31365 Napisano 6 Lutego 2021 10 minut temu, memento mori napisał: Ładna ładna. Mniej kermita więcej tego wrzucaj 😉 Kermita na razie nie ma… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31366 Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) [KOSZ] Edytowane 6 Lutego 2021 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #31367 Napisano 6 Lutego 2021 A co to się stanęło temu misiu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71227 #31368 Napisano 6 Lutego 2021 4 minuty temu, maritimeeng napisał: Kermita na razie nie ma… Wymiana oleju po 1k km? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #31369 Napisano 6 Lutego 2021 10 minut temu, Lincoln Six Echo napisał: Divo. O divo , już prawie wyprzedany. Szukałem do jednego z poprzednich postów informacji o modelu Jesko Absolut i się zdziwiłem że auto za 10-15 mln jest już wyprzedane. Ale co się dziwić. Ostatnio widziałem na plakacie, że ktoś w teatrze sobie "Wesele" robi. Ludzie to mają pieniądze... 3 minuty temu, maritimeeng napisał: Kermita na razie nie ma… Oby awaria a nie stłuczka 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #31370 Napisano 6 Lutego 2021 Godzinę temu, memento mori napisał: Oby awaria a nie stłuczka 😉 Na lodzie (przy wyjeździe z garażu) poszła bokiem i Szanowna Koleżanka wbiła się kołami w krawężnik. Urazów blacharskich brak, jednak zawiasy coś odczuły i zaświeciła się choinka na wyświetlaczu… Ale dostała policyjną Insignię na zastępstwo - nie polecam 😱 Godzinę temu, mario1971 napisał: Wymiana oleju po 1k km? Te, wujek jak tam Twój czip co dawał koksem z rury? 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71227 #31371 Napisano 6 Lutego 2021 1 minutę temu, maritimeeng napisał: Te, wujek jak tam Twój czip co dawał koksem z rury? 😆 Zapłaciłem parę stówek za jego demontaż - leży w szafie. Mam dzięki temu odnowioną gwarancję Long live Mercedes 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #31372 Napisano 6 Lutego 2021 Godzinę temu, mandaryn44 napisał: A co to się stanęło temu misiu ? Zimą musi być zimno i lód jest śliski… 1 minutę temu, mario1971 napisał: Zapłaciłem parę stówek za jego demontaż - leży w szafie. Mam dzięki temu odnowioną gwarancję Long live Mercedes To spoko. Ale dalej na CPN-ie stoisz w kolejce za traktorami? 🤣 Najgorzej jak zaczną się wykopki w Krainie Podziemnej Pomarańczy 💀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71227 #31373 Napisano 6 Lutego 2021 5 minut temu, maritimeeng napisał: To spoko. Ale dalej na CPN-ie stoisz w kolejce za traktorami? 🤣 Najgorzej jak zaczną się wykopki w Krainie Podziemnej Pomarańczy 💀 A za zielonasa laweta była free? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #31374 Napisano 6 Lutego 2021 8 minut temu, mario1971 napisał: A za zielonasa laweta była free? Była 🍺 Miałem nawet 2 do wyboru - od Ałdi i od ubezpieczalni… Idę w kimono, bo winko zamula. Papa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 221 #31375 Napisano 7 Lutego 2021 11 godzin temu, memento mori napisał: Wiadomo, latem mniejsze mrozy są zawsze, a na zimę co polecasz? 🤪 Karcher edi 4. Są też tańsze odpowiedniki na Ali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach