Autor1984 12880 #45226 Napisano 18 Lipca 2024 1 minutę temu, zielony.m napisał(-a): Ja to tylko kupuje po to, żebyś mnie odwiedzał xD Podpowiem: nie jest to Gallardo Hm, nie Gallardo, a "staruszek". To musi być Murcielago 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5637 #45227 Napisano 18 Lipca 2024 Albo Countach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45228 Napisano 18 Lipca 2024 1 minutę temu, Valygaar napisał(-a): Albo Countach Nie sądzę, aby na ringu dawał radę. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #45229 Napisano 18 Lipca 2024 Godzinę temu, zielony.m napisał(-a): Ja to tylko kupuje po to, żebyś mnie odwiedzał xD Podpowiem: nie jest to Gallardo Miura! 😍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2955 #45230 Napisano 19 Lipca 2024 21 godzin temu, Krakus1 napisał(-a): czyżby Renault robi zawieszenie dla MB teraz 🤔😅 widocznie Diesel jest eko be w obecnych czasach 😉 , z tego co widzę Audi wcale nie ogranicza swoją ofertę V6 czy V8 , w odróżnieniu od BMW i MB , brawo Audi Diesel tez bedzie w ofercie (ale raczej nie V6, tylko 2.0 TDI) 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70075 #45231 Napisano 19 Lipca 2024 Zbieżność ustawiona idealnie, samochód jedzie jak po sznurku. Spalanie całkiem akceptowalne. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4037 #45232 Napisano 19 Lipca 2024 Chciałem powiedzieć że wysokie, a jak zobaczyłem średnia prędkość to jednak niskie ale bierz pod uwagę że zaraz zostaniesz zwyzywany od idiotow I mordercowWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70075 #45233 Napisano 19 Lipca 2024 2 minuty temu, bober5264 napisał(-a): Chciałem powiedzieć że wysokie, a jak zobaczyłem średnia prędkość to jednak niskie ale bierz pod uwagę że zaraz zostaniesz zwyzywany od idiotow I mordercow Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Czekam z niecierpliwością, aż wodniki wyjdą w szuwarów. 😆 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #45234 Napisano 19 Lipca 2024 Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Zbieżność ustawiona idealnie, samochód jedzie jak po sznurku. Spalanie całkiem akceptowalne. Taka niska średnia Mariusz? Masz problemy z prostatą, że tak często stajesz na siku? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45235 Napisano 19 Lipca 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Zbieżność ustawiona idealnie, samochód jedzie jak po sznurku. Spalanie całkiem akceptowalne. Jak na miasto niezła średnia prędkość. Chyba jestem o kilkanaście kilometrów gorszy. Muszę dokonać odczytu z pokładowego. Z gazem w podłodze wyszło mi 8.2 😆 Edytowane 19 Lipca 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70075 #45236 Napisano 19 Lipca 2024 26 minut temu, Tommaso napisał(-a): Taka niska średnia Mariusz? Masz problemy z prostatą, że tak często stajesz na siku? Staję co godzinę, aby rozprostować kości, głównie kręgosłup. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8052 #45237 Napisano 19 Lipca 2024 1 godzinę temu, bober5264 napisał(-a): Chciałem powiedzieć że wysokie, a jak zobaczyłem średnia prędkość to jednak niskie ale bierz pod uwagę że zaraz zostaniesz zwyzywany od idiotow I mordercow Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka To na pewno na niemieckich autostradach, przecież nie mogło być w PL. Chyba jednak zostanę fanem szwajcarskiego podejścia do tematu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicon 3845 #45238 Napisano 19 Lipca 2024 Wszystko pasuje do reszty wizerunku zrolexowanego przygłupa. Dobrze, że reszta ameb mu przyklaskuje, ma atencje i jest szczęśliwy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45239 Napisano 19 Lipca 2024 12 minut temu, nicon napisał(-a): Wszystko pasuje do reszty wizerunku zrolexowanego przygłupa. Dobrze, że reszta ameb mu przyklaskuje, ma atencje i jest szczęśliwy.Ja Ja jestem szczęśliwy, a Ty? Ostatnio moja średnia wyniosła 172 km/h na odcinku 200 km. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4037 #45240 Napisano 19 Lipca 2024 A co Twoje kompleksy związane z rolexem mają do tego jak on jezdzi autem?Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3729 #45241 Napisano 19 Lipca 2024 Brykajcie dalej, a sieć odcinkowych pomiarów robi się coraz gęstsza. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #45242 Napisano 19 Lipca 2024 Mój jest bardziej żarłoczny: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45243 Napisano 19 Lipca 2024 1 minutę temu, Tommaso napisał(-a): Mój jest bardziej żarłoczny: Jak mój Ojciec, aż żal patrzeć na ten wynik. A jest o wiele starszy ode mnie... 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70075 #45244 Napisano 19 Lipca 2024 Liczyłem się z tym, że ten zafajdany pokątnik wrzuci tu swój przepocony żalem bełkot. Nie myliłem się i wygrałem kolejną butelkę dobrey whisky. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #45245 Napisano 19 Lipca 2024 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Jak na miasto niezła średnia prędkość. Chyba jestem o kilkanaście kilometrów gorszy. Muszę dokonać odczytu z pokładowego. Z gazem w podłodze wyszło mi 8.2 😆 Jakie miasto? Ot pokręcił się wokół pobliskiej szkoły, żeby geometrię sprawdzić. 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45246 Napisano 19 Lipca 2024 1 minutę temu, memento mori napisał(-a): Jakie miasto? Ot pokręcił się wokół pobliskiej szkoły, żeby geometrię sprawdzić. 😜 Taką średnią wykręcam tylko przy szkole. Podejrzewam, że wszyscy z tematu samochodów również. Jaka to zabawa, zwłaszcza po ustawieniu geometrii... A pamiętacie "Carmagedon"? 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Rocket 6 #45247 Napisano 19 Lipca 2024 Może ktoś z Was podpowie jakąś ciekawą alternatywę dla X5? Na razie to mój faworyt. Do tej pory brałem jeszcze pod uwagę XC90 (wiecie może czy i kiedy ma wyjść nowy model?), ale wydaje się być jednak za duże, Q8 oraz Lexusa RX. Chyba największe nadzieje wiąże z tym ostatnim. Podpowiecie na co jeszcze zwrócić uwagę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #45248 Napisano 19 Lipca 2024 48 minut temu, nicon napisał(-a): Wszystko pasuje do reszty wizerunku zrolexowanego przygłupa. Dobrze, że reszta ameb mu przyklaskuje, ma atencje i jest szczęśliwy. 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Liczyłem się z tym, że ten zafajdany pokątnik wrzuci tu swój przepocony żalem bełkot. Nie myliłem się i wygrałem kolejną butelkę dobrey whisky. Wy się spotkaliście kiedyś w realu? Lubię Was obu i przykro patrzeć jak sobie znowu kredki wyrywacie. 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12880 #45249 Napisano 19 Lipca 2024 1 minutę temu, The_Rocket napisał(-a): Może ktoś z Was podpowie jakąś ciekawą alternatywę dla X5? Na razie to mój faworyt. Do tej pory brałem jeszcze pod uwagę XC90 (wiecie może czy i kiedy ma wyjść nowy model?), ale wydaje się być jednak za duże, Q8 oraz Lexusa RX. Chyba największe nadzieje wiąże z tym ostatnim. Podpowiecie na co jeszcze zwrócić uwagę? Jutro jak będę trzęźwy, teraz na taryfie dorabiam. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #45250 Napisano 19 Lipca 2024 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Taką średnią wykręcam tylko przy szkole. Podejrzewam, że wszyscy z tematu samochodów również. Jaka to zabawa, zwłaszcza po ustawieniu geometrii... A pamiętacie "Carmagedon"? No ba. Jak nie skończyliśmy w więzieniach to nie wiem. 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach