Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, mandaryn44 napisał(-a):

Audi poszło po rozum do głowy o zrezygnowało z tej nowej nomenklatury spalin i elektryków.

Zostali wybuczeni przez ludzi, nie dziwie sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne to A6 tylko po jakiego tyle piano black... Masakrycznie to będzie wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.03.2025 o 16:01, TomcioMiki napisał(-a):

Co do wyglądu 🤦🤦🤦

IMG_20250303_155935.jpg

Coś nie kliknęło ekspertowi od dizajnu, na zdjęciu jest CX-30.

W dniu 3.03.2025 o 09:27, Toho napisał(-a):

Oczywiście najpiękniejszym dziełem człowieka na zawsze pozostanie Alfa Romeo Brera:)

Jeżeli chodzi o tą część świata i miniony wiek to pierwsze miejsce ma Monica Bellucci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy będzie A6 limusine,  czy tylko Avant ? wnętrze wygląda jak A5 , czyli raczej degradacja pozycji modelu , czekam na konfigurator 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Krakus1 napisał(-a):

ciekawe czy będzie A6 limusine,  czy tylko Avant ? wnętrze wygląda jak A5 , czyli raczej degradacja pozycji modelu , czekam na konfigurator 

Kto w dzisiejszych czasach kupuje sedany? 🤔 
Zboczency jedynie 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
15 minut temu, Krakus1 napisał(-a):

Wnętrza nowych Audi nie zachwycają.

Muszę się przekonać sam, bo w poniższym materiale producent, który zastosował materiały został rozgrzeszony. Niby "słabe nie są". 

Poniżej świeża prezentacja.

2 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a):

Zboczency jedynie 😜

Pokaż mi S klase w kombi poza karawanem 😆 

Edytowane przez Autor1984

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, SzefSzefow napisał(-a):

byly, byly 🤭
Mercedes_S_Klasse_Kombi_16zu9-cfdb2a0402

To jest dokładnie ta chwila... Ten moment; kiedy uświadamiasz sobie, że myślenie, o tym, iż już nic człowieka w życiu nie zaskoczy, to jedynie pobożne życzenie ;)

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

To jest dokładnie ta chwila... Ten moment; kiedy uświadamiasz sobie, że myślenie, o tym, iż już nic człowieka w życiu nie zaskoczy, to jedynie pobożne życzenie ;)

W140 tez byla kombii, co bysmy zrobili bez sultana Brunei 😂

image-C1770x996-ffffff-C-e1e0154f-212856

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Łukasz , myślę że jakościowo nowa A6 będzie taka sama jak Q6 etron , nie zachwyca jakościowo - bo do designu można się przyzwyczaić - zresztą dlaczego mają dać materiały premium do auta za 240tyś , w 2019 to była cena podstawowa samochodu premium , ale teraz ? 

Edytowane przez Krakus1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

I pojawila sie nowa A6 (tak, A6, nie zapowiadana A7 😂).
Juz w podstawie wyglada swietnie, jak RS, agresywny przedni zderzak, poszerzone nadkola. Ciekawe jak bedzie wygladac RS6 🤔

Nawiasem, ten brazowy kolor jest swietny!

Akurat wczoraj miałem w swoim S3 serwis na 30 000 km, więc na parkingu była okazja zobaczyć kilka nowych wypustów. Najpierw muszę wspomnieć o czerwonym Etronie GT RS. Stało ich kilka, ale czerwony wyrwał mnie z kapci, przepiękne auto. Ale wracając do nowych wypustów - przesunięcie loga Audi tak, że kawałek mamy na grillu, a kawałek ponad nim wygląda strasznie. Przy odbiorze zaparkowali mi auto obok nowego A3, jedyne na co mogłem patrzeć to, to nieszczęsne logo. Ogólnie jeśli chodzi o nowy design audi to idą w więcej krągłości, kosztem ostrych, agresywnych linii. Niespecjalnie mi się to podoba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Ceteth napisał(-a):

Akurat wczoraj miałem w swoim S3 serwis na 30 000 km, więc na parkingu była okazja zobaczyć kilka nowych wypustów. Najpierw muszę wspomnieć o czerwonym Etronie GT RS. Stało ich kilka, ale czerwony wyrwał mnie z kapci, przepiękne auto. Ale wracając do nowych wypustów - przesunięcie loga Audi tak, że kawałek mamy na grillu, a kawałek ponad nim wygląda strasznie. Przy odbiorze zaparkowali mi auto obok nowego A3, jedyne na co mogłem patrzeć to, to nieszczęsne logo. Ogólnie jeśli chodzi o nowy design audi to idą w więcej krągłości, kosztem ostrych, agresywnych linii. Niespecjalnie mi się to podoba. 

Dopiero jak o tym napisales to zwrocilem uwage na logo. Teraz nie bede mogl tego odzobaczyc 😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, SzefSzefow napisał(-a):

Dopiero jak o tym napisales to zwrocilem uwage na logo. Teraz nie bede mogl tego odzobaczyc 😔

Polecam się na przyszłość :D

image.png.5f6e0f86757915e9ffc455f25d9c665e.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Krakus1 napisał(-a):

... ale nie cennikowo 🤭 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

Zboczency jedynie 😜

Mnie się podobają - jestem zbokiem!  :D 

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, ja jestem z tych, dla których samochód najpierw musi się podobać, potem dobrze jeździć, a praktyczność i ekonomia są gdzieś tam na szarym końcu :P Spieszmy się kochać sedany, tak szybko odchodzą :P Choćby dlatego mam S3 w sedanie, a nie hatchu, mimo, że hatch tańszy i ustawniejszy jeśli chodzi o pakowanie :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie limuzyna. Z zewnątrz wygląda dużo lepiej niż A5. Wnętrza wszystkich są takie same, to już było chyba poprzednio, że tylko te maluchy były inne. Materiały gorsze są wszędzie, wystarczy wejść do mercedesa, nie mówiąc o nowej X3, w której klamki wewnętrzne są ze starych butelek pet chyba zrobione. Coraz słabiej, ale jak siedziałem w A5 w jakiejś bieda wersji to jakość materiałów była nędzna, wsiadłem do skonfigurowanej pod korek i nie było tak źle. Dramatem jest piano black, natychmiast trzeba to odkleić, bo jest niewiarygodnie upalcowane, pełno kurzu i rysek. Dramat. Jak pisałem nie jeden raz, nie ma co kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w stajni Audi , nadzieja zostaje w Q7, Q8 i A8 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Mnie się podobają - jestem zbokiem!  :D 

Albo zbokiem albo cinkciarzem, innego wyboru nie ma  😂😂😂

1 godzinę temu, mandaryn44 napisał(-a):

Będzie limuzyna. Z zewnątrz wygląda dużo lepiej niż A5.

A skad wiesz jak bedzie wygladac nowa A6 sedan? 🤔

Edytowane przez SzefSzefow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem o Avancie oczywiście. Nie wiem jak będzie wyglądać sedan, pokażą go dopiero 15 kwietnia. Było ponoć na prezentacji ale nie można go ujawniać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od jakichś 15 lat (jeśli nie więcej) nie odróżniam praktycznie nowych wypustów Audi, Mercedesa czy BMW od starych. Kiedyś od razu wiedziałem na którą wersję danego modelu patrzyłem, teraz całkowicie się w tym gubię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak samo mam w przypadku Porsche 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dycha! ;)

IMG_20250305_124049.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obraz nie obejmuje całego wyświetlacza? słabo to wygląda 😬

Screenshot_20250305_182706_Chrome.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Krakus1 napisał(-a):

obraz nie obejmuje całego wyświetlacza? słabo to wygląda 😬

Screenshot_20250305_182706_Chrome.jpg

W ramce są czujniki. Na pewno z prawej strony i górna część.

Dziś mnie budził, bo prawie zasnąłem na A2 😕 Ogólnie ten program "otrzeźwiający" faktycznie działa. Oczy mi leciały a miałem okulary, nie wiem na jakiej zasadzie to działa - pewnie analizuje ruchy głowy. Więc odsłonił dach, włączył zimny nawiew i jakąś muzykę. Czekałem na mocną kawę. Nie podał!  Badziew ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi