Sąsiad 2 #8226 Napisano 25 Stycznia 2013 Miałem kiedyś trzy Hondy, IV Vtec, V jajko + lpg, V coupe USDM, po prostu rewelacja samochody, pomijając wyposażenie.Pożyczyłem kiedyś tę IV koledze, dosłownie na "chwilę" i mi skasował doszczętnie (przeżył i nic mu się nie stało, po spotkaniu z TIRem), a właśnie ją najmilej wspominam , kompletnie bezawaryjny, a już wtedy niemłody wózek, dusza. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #8227 Napisano 25 Stycznia 2013 Ooo wuj Władek - mistrz ciętej riposty 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8228 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #8229 Napisano 26 Stycznia 2013 A amerykańscy harlejowcy mają takie przysłowie: "lepiej mieć siostrę w burdelu, niż brata na hondzie" Czekaj, nie bardzo pamietam. Czy ty nie jestes ten sam facet, ktory oburzal sie na personalne przytyki i niemerytoryczne argumenty?Sprobuje Ci jakos pomoc, przeczytaj i przemysl, bo zje Cie ta frustracja.http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=483519 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8230 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Hej karczochrulez nie bądź taki Tedehttp://youtu.be/HyPEhaWVYisJa tam wole byc Tede, niz jakis gangsta-blokers, ale do tej sytuacji najlepiej pasuje powiedzenie:LEPIEJ nic nie mowic i wygladac jak glupek, niz sie odezwac i rozwiac wszystkie watpliwosci, kolego Warzywko. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez JED 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8231 Napisano 26 Stycznia 2013 Z cenami bym polemizował.Zadzwoń i zapytaj ile kosztuje u nich komplet poduszek /kierowca + pasażer/+ napinacze + sterownik.Poduszka oo pasażera oczywiście bez zaślepki,bo wszystko od anglika Ja kupiłem od nich felgi oryginały Type R magnezowe za 2 tys za komplet co było wtedy rewelacyjną ceną. Felgi bez skazy i opony dali gratis bo im się pewnie nie chciało zdejmować. A były całkiem to całkiem niezłe Parady takie na dwa sezony BTW - rewelacyjna opona, tylko miękka i strasznie się ściera.Miałem połamaną podkładkę pod zderzak, pospawaąniby, ale ogólnie nie wyglądało to super i pamiętam, że oni chcieli właśnie 500zł za komplet ale osobno nie sprzedawali. Ostatecznie kupiłem od Sporta pod kolor z halogenami i byo ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8232 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8233 Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Znalazlem takie dwie fotki na komorce......jedna sprzed roku a druga sprzed dwoch lat Edytowane 27 Stycznia 2013 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mswilk 111 #8234 Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Komplet Edytowane 27 Stycznia 2013 przez mswilk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flieger 1 #8235 Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Do tej pory był: Teraz jest: Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Flieger 0 The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Pink Floyd, Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8236 Napisano 28 Stycznia 2013 Ktos szukał mX-5 tutaj? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8237 Napisano 28 Stycznia 2013 Ktos szukał mX-5 tutaj? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #8238 Napisano 28 Stycznia 2013 Ja się kiedyś pytałem o całoroczne użytkowanie Miaty.Wybiłem sobie jednak z głowy - może za parę lat jako n-te auto w domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8239 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #8240 Napisano 30 Stycznia 2013 Super to mini! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8241 Napisano 30 Stycznia 2013 Jeżdziłem takim nie mieściłem się na wysokość i kiera miała zły kąt.Ale klimat i wrażenia super.Zazdraszczam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8242 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elvvis 57 #8243 Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Panowie co myślicie o konstrukcji aud a4 b6 1.8T (2001-2004r) ? Warto iść w tym kierunku ? Czy lepiej trochę młodsza Vectra C lub SIgnum ? Może ktoś z forumma takie audi i mógłby coś powiedzieć o kosztach eksploatacji , awaryjności , spalaniu ? Edytowane 2 Lutego 2013 przez elvvis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #8244 Napisano 2 Lutego 2013 Panowie co myślicie o konstrukcji aud a4 b6 1.8T (2001-2004r) ? Warto iść w tym kierunku ? Czy lepiej trochę młodsza Vectra C lub SIgnum ? Może ktoś z forumma takie audi i mógłby coś powiedzieć o kosztach eksploatacji , awaryjności , spalaniu ? Zadaj to pytanie raczej na http://a4-klub.pl/forum.php , masz tam pewnie setki użytkowników tego modelu Co do Vectry C/Signum to pamiętaj że to niby blizniacze auta ale maja rozplanowane wnętrza .W Signum położono nacisk na komfort pasażerów na tylnych siedzeniach ale zrobiono to kosztem przestrzeni bagażowej ,tylko 365 l przy 500 l w Vectrze . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #8245 Napisano 3 Lutego 2013 1.8T to najlepszy benzynowy silnik w audi.Mało awaryjny,świetny do tuningu. B6 zdecydowanie trwalsze niż Vectra(czy pochodne Signum),o materiałach wnętrza lepiej nie pisać bo to przepaść.Utrata wartości też na korzyść audi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #8246 Napisano 4 Lutego 2013 Miałem jakiś czas temu a6 kombi z tym silnikiem i powiem szczerze, że byłem trochę zawiedziony. Wiem, wiem- buda sporo cięższa niż w a4, więc nie ma co cudów oczekiwać,ale dość mułowate to auto było (fakt, że to tylko 150 koników, więc przy tej budzie nie ma czym poszaleć), a przy mojej (pewnie niezbyt lekkiej) nodze,spalanie w okolicach 15 litrów po Wrocku też nie budziło moich zachwytów.Poza tym w miarę ok- jeździłem nim jakieś 2 lata i żadnych poważnych awarii nie było- normalne eksploatacyjne + raz padła pompa paliwa + raz mechanizm elektr. zamykania szyb.W sumie to sprzedałem, bo przede wszystkim mi się znudził i pod dywanikiem pasażera zaczęła się zbierać wilgoć- gdzieś się musiała woda dostawać, a nie mogłem tego zlokalizować-tak mnie to zaczęło drażnić, bo wiecznie jak było mokro, to auto mocno parowało od środka + znudzenie autem = rozwód. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 260 #8247 Napisano 4 Lutego 2013 Co sądzicie o III generacji Octavi ? Właśnie widziałem dane sprzedaży, i przez 17 lat istnienia Octavi sprzedano jej 3,7 mln sztuk.Dla porównania pierwsza generacja Focusa, przez 6 lat sprzedała sie w ilości 9,2 mln sztuk.Ładnie to pokazuje, jak niewielka jest sprzedaż tego auta poza naszym regionem.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8248 Napisano 4 Lutego 2013 Samochody mnie nie kreca....ale własnie namietnie namietnie ogladam "Top gear"na TVN....i musze powiedziec ze super program a prowadzacy to swietni goscie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #8249 Napisano 4 Lutego 2013 Samochody mnie nie kreca....ale własnie namietnie namietnie ogladam "Top gear"na TVN....i musze powiedziec ze super program a prowadzacy to swietni goscie Popieram 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #8250 Napisano 5 Lutego 2013 Samochody mnie nie kreca....ale własnie namietnie namietnie ogladam "Top gear"na TVN....i musze powiedziec ze super program a prowadzacy to swietni goscie A mnie czasami wku....ją ich bezsensowne testy , i R.Hammond udający często niedorozwoja . Natomiast bardzo lubię ich samochodowe wyprawy w różne rejony świata . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach