Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

A nie dewastuje toto wejścia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żona jeździ VW Up więc u mnie odpadają te montowane w kratkach. Słucha też płyt więc ten montowany w slot także na nie.

Szukam czegoś dobrej jakości i dobrym "chwycie" co jest montowane do szyby. Ten uchwyt Samsung wskazany wyżej miałem jakieś 7 lat temu - kurczę nie pamiętam czy byłem zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego Samsunga używam od wyjścia S5 (czyli już 5 lat) i lepszego nie miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porządna gra i ajfon klęka po maks 4h ;)

Normalne użytkowanie to od rana do wieczora da się spokojnie dociągnąć

Np MCOC

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np MCOC

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Wiadomo ;)

Postępy są?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, potrzebuję wymienić synowi telefonów. Obecnie ma A3 2017 i bardzo chwali sobie rozmiar. Chciałbym kupić mu coś nie większego niż S8,w cenie do 1000 zł. Chcę Samsunga, ale nie mogę znaleźć nic takiego, A30 i A50 są większe. 

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawie wygląda ten iottie. Aż zerknąłem dla siebie wersję z ładowaniem. Pytanie czy ten fast charge pociągnie S9+ (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociągnie tylko nigdzie nie pisze, nawet na stronie producenta jakim prądem ładuje tylko "40% faster than a standard wireless charger". Marketingowy bełkot. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do iottie to mam od kilku lat ten sam, wędrował po kilku samochodach i jadł jest cały nieźle trzymając się czy to deski czy szyby. Z czystym sumieniem mogę go polecić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie sprawdzałem ale producent podaje, że działa z Galaxy S9+. Jak nie będzie działać, to masz 14 dni na zwrot.

Wysłano z Google Pixel 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niespecjalnie przemawia do mnie idea uchwytów z ładowaniem indukcyjnym. Może jeśli ktoś bardzo często w czasie jazdy wkłada i wyjmuje telefon.

Bo jeśli nie to co za różnica czy wepniemy kabel w ładowarkę czy w telefon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję kupić smartfona dla mamy i nie mam pojęcia co wziąć. Ma jej służyć głównie do internetu, wytrzymały, solidny i żeby nie zamulał po roku użytkowania  :) Budżet 600 -1000 zł /im mniej tym lepiej :-) / oczywiście nowy. Poradzicie coś? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Potrzebuję kupić smartfona dla mamy i nie mam pojęcia co wziąć. Ma jej służyć głównie do internetu, wytrzymały, solidny i żeby nie zamulał po roku użytkowania  :) Budżet 600 -1000 zł /im mniej tym lepiej :-) / oczywiście nowy. Poradzicie coś? 

Kolor wedle uznania...

https://mi-home.pl/telefony-redmi/redmi-note-7-4gb-128gb-space-black

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba będę się musiał złamać i kupić jakiś pokrowiec i folię na Mate20Pro. Nie wiem z czego wykonany jest ten telefon, ale rysuje się jak nigdy żadna moja słuchawka.

Przede wszystkim zależy mi żeby etui było jak najmniejsze, tzn nie powiększało telefonu (jakieś opinie o skinach na tel?). Zależy mi głównie na ochronie przed rysami, a nie upadkiem itd. Możecie coś polecić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba będę się musiał złamać i kupić jakiś pokrowiec i folię na Mate20Pro. Nie wiem z czego wykonany jest ten telefon, ale rysuje się jak nigdy żadna moja słuchawka.

Przede wszystkim zależy mi żeby etui było jak najmniejsze, tzn nie powiększało telefonu (jakieś opinie o skinach na tel?). Zależy mi głównie na ochronie przed rysami, a nie upadkiem itd. Możecie coś polecić?

Dbrand lub z polskiego podwórka Donicesky

Naklejki na telefony. Graficzne, strukturalne.

Naklejki 3MK odradzam.

Edytowane przez xavras_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu odradzasz 3mk? Na 6tce miałem szkło od nich i było super, siostra założyła jakiś miesiąc temu szkło na przód i folie na tył i boki na Xr, stąd się zastanawiam czego się spodziewać w dłuższym okresie.

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię nie o foliach 3mk tylko o naklejkach (seria Freya czy jakoś tak)

Miękkie, spasowane tak o.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za wyjaśnienie tego to na oczy nie widziałem ;) 

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Chyba nabędę, o co chodzi z tą przedsprzedażą i ceną 999 ? Na alledrogo jest za ponad 1100.

Bo na allegro są też Janusze biznesu. Mi Home to sklep firmowy Xiaomi

Model jest wyprzedany na tę chwilę, kolejna partia jutro o 10

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaryzykuję, a jak się mamie nie spodoba, to może córka na komunię dostanie :rolleyes: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi