Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Nowe nabytki japońskie - chwalimy się tym, co udało nam się upolować

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a):

Szafir,solar, bluetooth.

Jak jest w dobrym stanie, a nie jakiś "szrot" ze śmietnika, to ja uważam że warto za 400zł 🙂Najwyżej wymienisz akumulator na nowy, ale to nie są duże pieniądze 🙂

Edytowane przez mariusz9a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówki wycięte piła tarczową, indeksy świeca ja żarówka za to wskazówki wcale (indeksy mają zielona lume a wskazówki niebieska w dodatku wujowa) i o zgrozo wskazówki nie centruja 🤷🤷godzinowa. Na 12  a minutowa za 4 🤔🤔

No i szkiełko przykrywające kropkę na bezelu jest krzywo założone pod skosem... No także tego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a):

Wskazówki wycięte piła tarczową, indeksy świeca ja żarówka za to wskazówki wcale (indeksy mają zielona lume a wskazówki niebieska w dodatku wujowa) i o zgrozo wskazówki nie centruja 🤷🤷godzinowa. Na 12  a minutowa za 4 🤔🤔

No i szkiełko przykrywające kropkę na bezelu jest krzywo założone pod skosem... No także tego...

ciągle walczysz z japończykami w tej półce cenowej? Ja sobie dałem spokoj z seiko i citkami. Szkoda nerwów na te niedoróbki.

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a):

ciągle walczysz z japończykami w tej półce cenowej? Ja sobie dałem spokoj z seiko i citkami. Szkoda nerwów na te niedoróbki.

A po ile mam kupować Japończyki? Bo chyba nie po 6k? Bo za 6k to divery Seiko nie lepsze W sumie nie wiem w jakiej teraz półce cenowej trzeba sie obracać... . 

Ogólnie nie ma nic na rynku ciekawego. Żadnych nowych ładnych rzeczy a jak już coś jest to jakieś absurdalne pieniądze trzeba zapłacić. 

To był akurat taki pierwszy przestrzelony w moim życiu Citizen. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a):

A po ile mam kupować Japończyki? Bo chyba nie po 6k? Bo za 6k to divery Seiko nie lepsze W sumie nie wiem w jakiej teraz półce cenowej trzeba sie obracać... . 

Ogólnie nie ma nic na rynku ciekawego. Żadnych nowych ładnych rzeczy a jak już coś jest to jakieś absurdalne pieniądze trzeba zapłacić. 

To był akurat taki pierwszy przestrzelony w moim życiu Citizen. 

za 6k to powiem Ci, że Christopher Ward zrobił mi dobrze. 

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy. 

Szkoda tylko, że tak napaćkali na tarczy.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi