Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kotylozaur

Właśnie obejrzałem film...

Rekomendowane odpowiedzi

ma ktos namiary gdzie mozna Hanibala sezon 3 odcinek 7 i reszte zobaczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktos namiary gdzie mozna Hanibala sezon 3 odcinek 7 i reszte zobaczyc

Na AXN poluj. Lub AXN black.

Zresztą 3x07 miał premierę dopiero 2 dni temu.

Edytowane przez chemik72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle nowe odcinki Hanibala warto oglądać? Po pierwszym miałem dosyć. Jakiś taki pompatyczny, onirycznie przekombinowany, strasznie ospały i nijaki. Kupa nic nie wnoszących zbliżeń. Rozumiem, że starali się, aby było klimatycznie, ale chyba scenarzyści za dużo zielska popalali przy pisaniu scenariusza :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj z kumplami wybrałem się na Teda 2 :) naprawdę popaprana i durna komedia :) ale na męski wypad idealna ..no i daje radę w porównaniu z pierwszą częścią baa nawet mocniejsza chyba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Wczoraj z kumplami wybrałem się na Teda 2 :) naprawdę popaprana i durna komedia :) ale na męski wypad idealna ..no i daje radę w porównaniu z pierwszą częścią baa nawet mocniejsza chyba...

Ja pierwszą część zacząłem przewijać bo była nuda i żenada, a potem szybko wyłączyłem, bo już nie miałem siły tego oglądać.

Natomiast w zeszły piątek poszedłem na Ant-Mana z kumplami.

Poszedłem nastawiony trochę sceptycznie, że będzie takie ło i obejrzę zupełnie obojętnie i głownie idę spotkać się ze znajomymi. 

Zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony (jak cała ekipa, z którą się wybrałem). Film naprawdę fajny, zrobiony z jajem (w sumie ciężko zrobić na poważnie film o facecie który zmniejsza się do rozmiarów mrówki   ). Naprawdę polecam. Obecnie mój faworyt jeśli chodzi o filmy poświęcone superbohaterom ze stajni Marvela  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle nowe odcinki Hanibala warto oglądać? Po pierwszym miałem dosyć. Jakiś taki pompatyczny, onirycznie przekombinowany, strasznie ospały i nijaki. Kupa nic nie wnoszących zbliżeń. Rozumiem, że starali się, aby było klimatycznie, ale chyba scenarzyści za dużo zielska popalali przy pisaniu scenariusza :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Chemik72 dzieki za odp w zasadzie to dzis na zalukaj juz byl.rradek tyle juz obejrzalem to dobrne do konca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem dzisiaj Arniego w nowym Terminatorze - jestem chyba sentymentalny (i lekko nawalony at the moment), ale całkiem ok - myślałem, że będzie dużo gorzej. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wczoraj widziałem 50 mord Greya - wynudziłem się, wszystko takie nijakie w tym filmie, książki oczywiście nie czytałem i nie przeczytam a kolejnej części na pewno nie będę oglądał. Szkoda oczu i czasu.

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, kawał czasu temu ktoś wrzucił link na you tube dot. wody chyba pamięci wody. I nie mogę tego filmu znaleźć. Na you tube po wpisaniu tytułu o takiej treści pojawia się jakiś ruski film. Ten, który był podany i którego szukam był realizowany zdaje się, że przez PLANETE. Gdyby ktoś wiedział o co mi chodzi, to będę wdzięczny za podanie prawidłowej informacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa fajne filmy Roberta Siodmaka obejrzałem:

- "Syn Drakuli" - tu i ówdzie niezamierzenie śmiesznawy, ale jednak sprawna reżyseria, klimat i ciekawy pomysł, by Draculę (vel. Alucarda) przenieść na amerykańskie południe.

- "Kręte schody" - zdjęcia lepsze niż sama historia, choć i ta dobrze opowiedziana. W stylu Hitchcockowskiej rozrywki, ale okraszonej niemiecką wrażliwością wizualną.

To był dobry reżyser.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ant-Man taka bajka od Marvela, ale z małym humorem.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kim jest ta urocz 42? bo jakos nie poznaje:(

A z filmow Terminator i uff balem sie strasznie o ten film, nawet przez jakis czas myslalem zeby nie ogladac, ale skusilem sie i dal rade. Oczywiscie wczesniej przypomnialem sobie 1-3. T5 nie jest 1, czy 2 ale mysle ze wielbicielom gatunku sie spodoba. Dobrze dostosowali scenariusz do wieku Arniego. Czekam na T6:)

Na drugim biegunie Dzikie historie - mocne i trafiajace w sedno. Obejrzalem nic wczesniej nie czytajac o tym filmie, niejako z marszu i zbieralem szczeke z podlogi. Mysle ze pozycja obowiazkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta 42-latka to Kim Beckinsale. :)

Kate :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższych dniach, jak dobrze pójdzie, obejrzę 4 filmy z absolutnego szczytu mojej listy "filmy, które muszę obejrzeć" :)  :)   :)   :) 

Pierwszy był już dziś - "Laura". W roli tytułowej przykuwająca uwagę Gene Tierney, poza ekranem zmagająca się niestety z wieloma problemami. Bardzo dobry film, podszyty psychoanalizą, z misternie rozpisaną intrygą i - uwaga! - istotną rolą zegara:

1-23-47.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta 42-latka to Kate (wcześniej "Kim") ;) Beckinsale. :)

Pieknie dojrzala;) chociaz nie jestem przekonany czy to naturalny proces bo jednak twarz ma zupelnie inna niz w underworld. W Pamieci Absolutnej tez jej nie poznalem;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem dzisiaj Arniego w nowym Terminatorze - jestem chyba sentymentalny (i lekko nawalony at the moment), ale całkiem ok - myślałem, że będzie dużo gorzej. ;)

starosc mu doskiera , ogolnie super filmik, Kalisi z Gry o Tron zdecydowanie lepiej wyglada w blond wlosach :)

Edytowane przez Wulfgar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj obejrzałem "Zeszłej nocy" (Last Night). Film z 2010 roku, ale ciekawy. Niezła obsada: K. Knightley, . Worthington, G. Canet. No i Eva, ach... ;) I-DE-AL-NA.... ;)

OB-NS441_evaa_E_20110429165831.jpg

last_night10.jpg

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''child 44'' z T. Hardym, ciężki film, a wiele wątków jest niedopowiedzianych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższych dniach, jak dobrze pójdzie, obejrzę 4 filmy z absolutnego szczytu mojej listy "filmy, które muszę obejrzeć" :)  :)   :)   :)

A więc drugi z listy - "Trzeci człowiek". Poza muzyką (mi jednak nie pasowała) wszystko przepyszne! Nie wiem, czy bardziej podobało mi się "Niepotrzebni mogą odejść" - nawet jeśli tak, to "Trzeci człowiek" i tak jest filmem bardzo wysokiej klasy. A obrazy dosłownie powalają:

org%20third%20man13711.jpg

thirdman.jpg

132sewer-grate-in2.gif

więcej tutaj: https://www.google.pl/search?q=the+third+man&biw=1920&bih=946&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAmoVChMI5efY4qWDxwIVatVyCh1b8wjl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj porwałem się z Żoną na obejrzenie dwóch filmów

Pierwszy - Gołąb, który przysiadł na gałęzi i dumał nad sensem życia - niestety okazaliśmy zbyt płytcy na takie kino - daliśmy radę jakieś 30 minut - myślę, że muzyka nas wykończyła i " szalone tempo " akcji .

Drugi - Podróż na 100 stóp - zapowiadał się fajnie ale w trakcie zdechł - czegoś mu zabrakło - Helen Miren dalej gra Królową.

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj porwałem się z Żoną na obejrzenie dwóch filmów

Pierwszy - Gołąb, który przysiadł na gałęzi i dumał nad sensem życia - niestety okazaliśmy zbyt płytcy na takie kino - daliśmy radę jakieś 30 minut - myślę, że muzyka nas wykończyła i " szalone tempo " akcji .

Drugi - Podróż na 100 stóp - zapowiadał się fajnie ale w trakcie zdechł - czegoś mu zabrakło - Helen Miren dalej gra Królow

sam tytul Golab wow, ale twoja recenzja ,miazga, love u bro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi