Ceteth 6295 #5526 Napisano 17 Grudnia 2018 Znajomy polecił mi ostatnio serial Designated Survivor. W ogóle o nim wcześniej nie słyszałem, a na razie po ok 10 odcinkach muszę przyznać, że całkiem niezły. Serial polityczny, zaczynający się bardzo, bardzo mocno, no i potem się dzieje Polecam, od "Kronik Times Square" dawno mnie tak nic nie wciągnęło jeśli o serial chodzi. Dodatkowo ostatnio nadrobiłem Venom-a.No zaskoczyli mnie muszę przyznać. Zaskoczyli i to bardzo na plus. Klimat takiego trochę Deadpoola, jest z jajem, fabuła jak to w komiksach, ale muszę przyznać, że niczego się nie spodziewałem po tym filmie, a po seansie byłem bardzo zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #5527 Napisano 17 Grudnia 2018 ,,Rodziny sie nie wybiera'' , francuska komedia i żarty z tych mówiących w cywilizowanym świecie gwarą. Znajomy polecił mi ostatnio serial Designated Survivor. W ogóle o nim wcześniej nie słyszałem, a na razie po ok 10 odcinkach muszę przyznać, że całkiem niezły. Pierwszy sezon DS zdecydowanie lepszy od drugiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #5528 Napisano 17 Grudnia 2018 Dodatkowo ostatnio nadrobiłem Venom-a.No zaskoczyli mnie muszę przyznać. Zaskoczyli i to bardzo na plus. Klimat takiego trochę Deadpoola, jest z jajem, fabuła jak to w komiksach, ale muszę przyznać, że niczego się nie spodziewałem po tym filmie, a po seansie byłem bardzo zadowolony Me too Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #5529 Napisano 1 Stycznia 2019 kolejny raz pierwszy sezon ''True detective''.Mega serial. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 223 #5530 Napisano 2 Stycznia 2019 Dzięki za przypomnienie 1 sezon robi robote. Mi zostal ostatni odcinek Ślepnąc od świateł. Nawet ok można zobaczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddq 18 #5531 Napisano 8 Stycznia 2019 O ile ktoś wcześniej nie pisał to z nowszych ciekawy polski mini serial ’Rojst'. Szkoda ze tak mało odcinków Zza granicy 3 sezon GomorryOsobiście nie widziałem ale kumpel poleca ’ Narodziny Gwiazdy’ z Bradleyem Cooperem i Lady Gaga Wiem, brzmi dziwnie ale ponoć bardzo dobry film 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6295 #5532 Napisano 9 Stycznia 2019 Narodziny gwiazdy świetne, zaraz po Bohemian Rhapsody ulubiony film 2018 roku. Oba mogę bardzo, bardzo polecić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #5533 Napisano 14 Stycznia 2019 Bohemia Rhapsody - naprawdę polecam. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6295 #5534 Napisano 15 Stycznia 2019 Przypominam tylko że dzisiaj premiera 3 sezonu Detektywa. Jaram się jak znicz w roraty.Aż sobie ustawienie w telefonie ustawiłem jak to przeczytałem wieczorem będzie trzeba obczaić A Bohemian Rhapsody - dla mnie film numer 1 w 2018 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5535 Napisano 15 Stycznia 2019 Przypominam tylko że dzisiaj premiera 3 sezonu Detektywa. Jaram się jak znicz w roraty.Dzieki stary za przypomnienie, zapomnialem o nim na smierc !!! Kozak serial, Metiu I Łudi rozwalili system do tej pory, zobaczymy czy bedzie trzymac poziom. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6295 #5536 Napisano 15 Stycznia 2019 A walą od razu cały sezon czy co tydzień po sztuce? Drugi raz ciesze się jak dziecko, że mam HBO GO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5537 Napisano 15 Stycznia 2019 To nie Netflix niestety, cykają po jednym. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5538 Napisano 15 Stycznia 2019 Ja już oprócz Citizena, którego nosił Metiu Makkonehy nie pamiętam nic 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #5539 Napisano 15 Stycznia 2019 BTW wczoraj w pierwszym odcinku na ręku Murzyna błysnął jakiś diver (no coś z bezelem w każdym razie). Ktoś rozpoznał co to? Koleś miał być zwiadowcą w Wietnamie. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5540 Napisano 15 Stycznia 2019 TYLKO BEZ SPOILERÓW PROSZĘ. Poczekam na całą serię i zrobię 3-4 podejścia, jeden odcinek tak świetnego serialu to mało 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #5541 Napisano 15 Stycznia 2019 Narodziny gwiazdy świetne, zaraz po Bohemian Rhapsody ulubiony film 2018 roku. Oba mogę bardzo, bardzo polecić.Zona mnie namawia na tą lejdi gage...moze jednak się skuszę i pójdę Wysłane z Blackberry przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5542 Napisano 15 Stycznia 2019 The Satanic Rites Of Dracula z 1973, Drakulę gra Christopher Lee - klasyka przez duże K : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #5543 Napisano 15 Stycznia 2019 Było nawet na niego porządne zbliżenie. To Casio AMW320R-1EV: https://www.casio.com/products/archive/watches/sports/amw320r-1ev Może specjalnie zrobili takie ujęcie bo mieli dość pytań o zegarek po pierwszym sezonie . O to to... dzięki wielkie, o niego mi chodziło. Bardzo przyjemny Kazio, wcale się ten design nie zestarzał. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5544 Napisano 15 Stycznia 2019 Zona mnie namawia na tą lejdi gage...moze jednak się skuszę i pójdę Wysłane z Blackberry przy użyciu TapatalkaIdź, ja poszedłem tak "dobra niech Ci będzie ten film" a to dobry film jest. Obok Bohemian Rhapsody to najlepsze kino w 2018. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8788 #5545 Napisano 15 Stycznia 2019 The Satanic Rites Of Dracula z 1973, Drakulę gra Christopher Lee - klasyka przez duże K : ) No Klasyka kampu, owszem To już schyłkowy Hammer, ale rzeczywiście, ma swój urok. Cushing jako "purytański inkwizytor" Van Helsing zawsze był atutem. Z tych, które znam, najbardziej chyba cenię - mało oryginalnie - "Przekleństwo Frankensteina". Jednak to był przełom, jeśli chodzi o nastrój i estetykę . Idź, ja poszedłem tak "dobra niech Ci będzie ten film" a to dobry film jest. Obok Bohemian Rhapsody to najlepsze kino w 2018. A "Romę" widziałeś? Naprawdę, jest coś niezwykłego w tym filmie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5546 Napisano 15 Stycznia 2019 No Klasyka kampu, owszem To już schyłkowy Hammer, ale rzeczywiście, ma swój urok. Cushing jako "purytański inkwizytor" Van Helsing zawsze był atutem. Z tych, które znam, najbardziej chyba cenię - mało oryginalnie - "Przekleństwo Frankensteina". Jednak to był przełom, jeśli chodzi o nastrój i estetykę . A "Romę" widziałeś? Naprawdę, jest coś niezwykłego w tym filmie.Nie widziałem, opis jakoś mnie w ogóle nie zachęcił, ale Ty kiepskich filmów raczej nie polecasz to wezmę Romę pod uwagę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8788 #5547 Napisano 15 Stycznia 2019 Dzięki Na pewno "Roma" nie nadaje się na wieczór, w którym chce się obejrzeć coś dynamicznego i rozrywkowego. Ale warto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5548 Napisano 16 Stycznia 2019 Pierwsze dwa wyszły wczoraj naraz. Reszta niestety po jednym co tydzień. Obejrzałem wczoraj obydwa dostępne i jest dobrze, mocno powracają motywy z pierwszej serii ale dla mnie to plus. Dajcie znać jak wam się podoba . Widziałem pierwszy, super się zapowiada.Zdecydowanie najlepiej z całej serii, bo bez "lalusia z romantycznych komedii" i grającego "wiecznie" durne role Woode'go Ali jest świetny.Czekam na dalsze odcinki. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6295 #5549 Napisano 16 Stycznia 2019 Ja wczoraj obejrzałem dwa i zapowiada się całkiem nieźle. Chociaż daleki jestem od stwierdzenia, że zapowiada się na lepszy od 1 sezonu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5550 Napisano 16 Stycznia 2019 Widziałem pierwszy, super się zapowiada.Zdecydowanie najlepiej z całej serii, bo bez "lalusia z romantycznych komedii" i grającego "wiecznie" durne role Woode'go Ali jest świetny.Czekam na dalsze odcinki.Mnie się laluś bardzo podobał w pierwszej serii a trzecia po dwóch odcinkach wydaje się być super, chociaż powiela klimat serii pierwszej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach