Kromeczka 12 #1851 Napisano 25 Listopada 2013 Ogladalem a teraz czytam ksiazke - przerazilas mnie ze to tylko dla dziewczyn A to przepraszam i zwracam honor - Nie tylko dla dziewczyn, dla wszystkich lubiących fantastykę lekką, zwroty akcji i Johnatana Rhysa Meyersa. Lepiej ? (za książki się zabiorę, ale od 2 tomu, skoro 1 obejrzałam). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1852 Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Wczoraj obejdzałem pierwszy od dawna film i jak dla mnie był świetny. Pierwszy polski film od bardzo dawna, który mnie tak wciągnął. Mowa o filmie "Sęp". Zdecydowanie polecam. Edytowane 25 Listopada 2013 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1853 Napisano 25 Listopada 2013 Przy tej tablicy swojej ostro rozmyślał :P Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #1854 Napisano 27 Listopada 2013 Za niecałą godzinę na HBO 2 będzie lecieć "Raj utracony III".Dokument o wątpliwościach wokół skazania trzech nastolatków za zamordowanie trójki ośmiolatków.Błędy w prowadzeniu śledztwa, szukanie kozłów ofiarnych, zawziętość sędziego, chęć szybkiego zakończenia sprawy.Warto obejrzeć.Tym bardziej, że po raz pierwszy widzę, żeby puszczali to przed północą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1436 #1855 Napisano 27 Listopada 2013 Witam,warto obejrzeć rosyjską superprodukcję - film katastroficzny Metro, niezłe efekty. Aż strach pomyśleć, gdyby u nas się to zdarzyło.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1856 Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) "Adwokat". Dzięki Bogu byłem w kinie, bo na kompie to chyba bym nie docenił.Film gadany. Rozmowy pomiędzy dwoma osobami robią ten film. Dialogi, które wbijały mnie w fotel i przechodziły mnie ciary. Każda z tych rozmów to osobny spektakl, gra aktorska na najlepszym możliwym poziomie.Film nie przesadnie brutalny, ale cały czas czuć wiszącą siekierę. Klimat filmu niesamowity.Pomimo gangów albańskich, rosyjskich mafii włoskiej, zorganizowanej przestępczości w Anglii czy Francji to my tutaj w Europie nie do końca zdajemy sobie sprawę czym są kartele narkotykowe i jaki ogrom zniszczenia i cierpienia za sobą niosą.Nie chcę być źle zrozumiany, ale ten film zostanie doceniony przez osoby, które z kinem, filmem mają do czynienia nie tylko od wielkiego dzwonuW filmie jest też dużo przepychu i luksusu, ale podane z wyjątkowym smakiem http://www.youtube.com/watch?v=n4rTztvVx8E http://www.youtube.com/watch?v=uoILs_WGMa8 BTW. To bedzie dobra bania, a byłem przekonany że to Tarantino nagra remake-ahttp://www.youtube.com/watch?v=Vd20pywMXuY Edytowane 27 Listopada 2013 przez pablo122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1857 Napisano 28 Listopada 2013 Incepcja nieźle ryje beret oczywiscie podobał mi sie film. Dodatkowo z DiCaprio dobry jest też Shutter Island coś a la Fight Club.Diego to pojechałeś!!!!! Oba filmy to genialne , wielkie kino!!!! Shutter Island miazga!!!! Caprio rewelacyjny!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1858 Napisano 28 Listopada 2013 DiCaprio to jest mega takze w Aviatorze, Catch Me If You Can, Blood Diamond, Infiltracja,i poczatkujac w filmie - Co gryzie Gilberta Grape'a - moim zdaniem jeden z najlepszych aktorow, jak nie najlepszy ostatnich czasow a jeszcze oscara nie dostal ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1859 Napisano 28 Listopada 2013 DiCaprio to jest mega takze w Aviatorze, Catch Me If You Can, Blood Diamond, Infiltracja,i poczatkujac w filmie - Co gryzie Gilberta Grape'a - moim zdaniem jeden z najlepszych aktorow, jak nie najlepszy ostatnich czasow a jeszcze oscara nie dostal ;/"Chłopięcy świat" obok De Niro i Barkin,"Człowiek w żelaznej masce" u boku całej plejady gwiazd,"Gangi Nowego Yorku","W sieci kłamstw","J.Edgar"-same hity,świetny aktor 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1860 Napisano 28 Listopada 2013 Ostatnio widziałem film 2 guns. Denzel gra jak zwykle (jakoś nie specjalnie) ale Wahlberg po kilku "drewnianych" filmach zagrał z polotem. Na pewno nie jest to film ambitny, ale ja czułem oldskulowy klimat filmów akcji z lat 90. Ja czasu nie stracilem 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #1861 Napisano 28 Listopada 2013 "Lock, stock and 2 smoking barrels" - ma juz 15 lat i sie swietnie ubawilem. Koniecznie do obejrzenia w oryginale. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1862 Napisano 29 Listopada 2013 Ktoś może oglądał już ? http://www.filmweb.pl/film/Perfekcjonista-2013-679763 http://www.filmweb.pl/film/Nieobliczalni-2012-643855 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #1863 Napisano 29 Listopada 2013 Film nie film ale jeśli ktoś lubi takie klimaty to polecam:http://www.redbull.com/en/bike/stories/1331622351852/arrival-premiere-live Dostępny za darmo tylko dzisiaj do 21:00. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1864 Napisano 29 Listopada 2013 Kosma, na dziś wieczór mam w planach Perfekcjoniste - dam znać, czy warto. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1865 Napisano 29 Listopada 2013 Właśnie na TVN - nie lecą 'Listy do M" 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1436 #1866 Napisano 29 Listopada 2013 carlito1, dnia 29 List 2013 - 21:33, napisał: na dziś wieczór mam w planach Perfekcjoniste Witam,właśnie zmęczyłem to dzieło .Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1867 Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Ja nie dałem rady, nuuuuda. Edytowane 29 Listopada 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1868 Napisano 30 Listopada 2013 Witam,właśnie zmęczyłem to dzieło .Pzdr.Ja nie dałem rady, nuuuuda.To nie podchodzę nawet Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1869 Napisano 30 Listopada 2013 Kapitan Phillips - polecam gorąco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1187 #1870 Napisano 30 Listopada 2013 Paranoja dość spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1871 Napisano 1 Grudnia 2013 Na Philipsa czekałem dość długo i się nie zawiodłem. Przyjemne kino, fajnie się oglądało. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #1872 Napisano 1 Grudnia 2013 W czwartek ogladalem The Great Gatsby. Szczerze mowiac to bym tego raczej nigdy nie obejrzal, ale zona mnie namowila Film jak dla mnie kiepski i nie ratuje go nawet DiCaprio, ktorego bardzo lubie. Z drugiej strony ksiazka tez mi sie specjalnie nie podobala, ale to moze dlatego, ze byla to lektura obowiazkowa na studiach 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinoTopolino 1 #1873 Napisano 1 Grudnia 2013 The Iceman - O Polaku, który został zabójcą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1874 Napisano 1 Grudnia 2013 The Iceman - O Polaku, który został zabójcą Wart polecenia, choć bez szału. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 2 #1875 Napisano 1 Grudnia 2013 A ja wczoraj z kumplami oglądałem Szybcy i wściekli 5 i 6 a dzisiaj rano takie info... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach