dariusz chlastawa 589 #2026 Napisano 10 Lutego 2014 Jack Strong - warto moim zdaniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2027 Napisano 10 Lutego 2014 Jack Strong - warto moim zdaniem Idę dziś do kina, jestem ciekaw bardzo jak to będzie wyglądać, bo w opinie bardzo różne krążą. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2028 Napisano 10 Lutego 2014 Właśnie wróciłem, polecam. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2029 Napisano 10 Lutego 2014 Właśnie wróciłem, polecam. Programowo odpuszczam. Mógłbym obejrzeć film o RK za 100 lat, ale może być trudno 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6597 #2030 Napisano 11 Lutego 2014 "Sierpień w hrabstwie Osage". Trzeba przyznać, koncert gry aktorskiej - dosłownie wszystkich. To jeden z tych filmów, jak "Glengarry Glen Ross" czy "Rzeź", których teatralny rodowód jest atutem. No i znakomite przejścia od humoru (dość specyficznego wszakże) do dramatu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #2031 Napisano 11 Lutego 2014 Hard Candy z 2005 roku - zachęcony na jednej ze stron z FB. Świetny mocny film... Wchodzi na psychikę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2032 Napisano 11 Lutego 2014 "Sierpień w hrabstwie Osage". Trzeba przyznać, koncert gry aktorskiej - dosłownie wszystkich. To jeden z tych filmów, jak "Glengarry Glen Ross" czy "Rzeź", których teatralny rodowód jest atutem. No i znakomite przejścia od humoru (dość specyficznego wszakże) do dramatu.Tylko żeby jednej z sióstr i "przyrodniemu" bratu nie urodziła się żyrafa... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2033 Napisano 11 Lutego 2014 Hard Candy z 2005 roku - zachęcony na jednej ze stron z FB. Świetny mocny film... Wchodzi na psychikę... Byłem na tym w kinie, momentami nie mogłem patrzeć co ona tam mu robi :D Film dobry. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2034 Napisano 11 Lutego 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinZxo 0 #2035 Napisano 13 Lutego 2014 Wczoraj obejrzałem Życie Pi, polecam, niesamowity film. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #2036 Napisano 14 Lutego 2014 Out of the Furnace. Ameryka "B", kryminalny klimat, błąd, zła decyzja i nieodwracalne konsekwencje.Rewelacyjna gra aktorska i muzyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galvan 1 #2037 Napisano 14 Lutego 2014 Sugar Man- niewiarygodny dokument. Polecam wszystkim! Twoja rekomendacja przeszła bez większego echa, a film jest wg mnie rewelacyjny. I ta muzyka !Jeden z najbardziej wzruszających (pozytywnie) filmów jakie oglądałem. Trzeba obejrzeć, również gorąco polecam ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minusjeden 0 #2038 Napisano 14 Lutego 2014 uu... Powiem szczerze, że nie wiedziałem o tej produkcji. Ląduje na liście MUST SEE. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 2 #2039 Napisano 14 Lutego 2014 Przed chwilą wróciłem z Jack Strong. Film ciekawy, jak najbardziej polecam. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6597 #2040 Napisano 16 Lutego 2014 Jako miłośnik amerykańskiego kina lat 70. zmobilizowałem się do "THX 1138". Wyobraźnia Lucasa ok (limbo!), Bobby Duvall nic wielkiego nie gra, no ale zawsze miło go zobaczyć. Sama fabuła jednak wystarczyłaby na kilkuminutową etiudę... Aha, no jest jeszcze coś bardzo fajnego: Lola T70 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minusjeden 0 #2041 Napisano 16 Lutego 2014 "Ender'd Game" - 7/10. Taka sobie historia. Z ciekawostek - reżyserem jest Gavin Hood. Facet wyreżyserował "w pustyni i w puszczy":P Wysłane z mojego Nexus 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 31 #2042 Napisano 16 Lutego 2014 Twoja rekomendacja przeszła bez większego echa, a film jest wg mnie rewelacyjny. I ta muzyka !Jeden z najbardziej wzruszających (pozytywnie) filmów jakie oglądałem. Trzeba obejrzeć, również gorąco polecam ! ja też polecam, obejrzałem już dawno chyba na poczatku tamtego roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #2043 Napisano 17 Lutego 2014 Może nie film ale serial:Detektyw - produkcja HBO z Matthew McConaughey i Woody Harrelson już dawno nic mnie tak nie wciągneło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minusjeden 0 #2044 Napisano 18 Lutego 2014 O tak... Detektyw. Rewelacja. McConaughey zasługuje na Oscara za swoja role. Kurde co za aktor. Serial jest przeswietny. Dziś kolejny odcinek zagości na TV. Btw, McConaughey ma tam divera Citizena:) Wysłane z mojego Nexus 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #2045 Napisano 18 Lutego 2014 Jack Strong - warto moim zdaniem Moim również. Świetny. Bałem się że w czasach raczej marnizny polskiego kina, historia i postać zostanie zmarnowana słabym filmem. Na szczęście nie. Fajnie zrobiony, trzymający w napięciu. Przerażające, że 45 lat żyliśmy pod władzą tych kanalii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #2046 Napisano 18 Lutego 2014 Jack Strong - byłem w sobotę w kinie z żoną - po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy musiałem siedzieć w 4 rzędzie, bo wyżej wszystko zajęte. Warto! Dobrze zrobiony film! Dobrze się ogląda, oczywiście dobrzy aktorzy to zagrali. Polecam kto jeszcze nie widział. 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4477 #2047 Napisano 18 Lutego 2014 Nie film co prawda, ale porządna pozycja - skończyłem oglądać drugi sezon House of Cards. Oczywiście polecam każdemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #2048 Napisano 18 Lutego 2014 Ostatnio obejrzałam "Weronika postanawia umrzeć" ot tak, bo na stronie z serialami i filmami pokazało mi ten film na samym szczycie listy. Jak to zwykle w wypadku tego typu historii podczas oglądania się wkurzałam, że nuda, nic ciekawego, a po obejrzeniu całości mi się jednak spodobał i znalazłam ten ukryty sens. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2049 Napisano 18 Lutego 2014 Nie film co prawda, ale porządna pozycja - skończyłem oglądać drugi sezon House of Cards. Oczywiście polecam każdemu.jestem po pierwszym odcinku-świetny serial....[polecony w ubiegłym roku przez Krystiana @Solve ] 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2050 Napisano 18 Lutego 2014 W niedzielę byłem z najlepszą z żona na "Pod mocnym aniołem". Spodziewałem się ciekawego filmu (liczyłem na coś równie dobrego jak drogówka), a przyznam, że raz zdarzyło mi się nawet przysnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach