jslanina 71 #47551 Napisano 3 Czerwca 2013 Nie było kiedy foty zrobić. Cały dzień tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #47552 Napisano 3 Czerwca 2013 MIDO prezentuje się wyśmienicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9325 #47553 Napisano 3 Czerwca 2013 Mewka też fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #47554 Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Z taaakim lotnikiem będziesz miał jeszcze lepsze branie Bez różnicy, na branie to ja nigdy narzekać nie mogłem Wybaczcie moją wrodzoną skromność A ja Ci powiem, że sywestrowałem tam w tym roku i było baaardzo przeciętnie. Wszędzie czuło się taki marazm. 31.12 miasto - poza turystami - umarło ok. 18:00 i nie było, gdzie wieczorem pobawić się, wypić itd., co nas strasznie zdziwiło, bo przecież to idealny czas, żeby zarabiać. Natomiast, jedzenie super (zimą najbardziej smakowało grzane wino sprzedawane na chodniku i do tego gorące, paprykowe kiełbasy w bułce z kapustą kiszoną) i rzeczywiście w Pescie jest kilka naprawdę pięknych miejsc. A to już chyba zależy od pory roku, bo ja naprawdę nie narzekam, ale to może też przez towarzystwo z jakim tu jestem Jedyny wielki minus, to faktycznie dużo meneli w mieście, pozatym naprawdę bardzo pozytywnie. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3926 #47555 Napisano 3 Czerwca 2013 Pepsi diver na selvedge nato. Fajne połączenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #47556 Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) A ja Ci powiem, że sywestrowałem tam w tym roku i było baaardzo przeciętnie. Wszędzie czuło się taki marazm. 31.12 miasto - poza turystami - umarło ok. 18:00 i nie było, gdzie wieczorem pobawić się, wypić itd., co nas strasznie zdziwiło, bo przecież to idealny czas, żeby zarabiać. Natomiast, jedzenie super (zimą najbardziej smakowało grzane wino sprzedawane na chodniku i do tego gorące, paprykowe kiełbasy w bułce z kapustą kiszoną) i rzeczywiście w Pescie jest kilka naprawdę pięknych miejsc. No to sie minelismy, bo ja tez tam bylem na tego Sylwestra - najwieksza atrakcja byla tam mgla co konie dusi hehe... Potwierdzam ze jedzenie bardzo dobre, wino wyborne zwlaszcza Portugaiser i Bikaver. Pozdrawiam, Ah, co by nie bylo ze nie na temat to taka mala Edytka: Edytowane 3 Czerwca 2013 przez parigot 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #47557 Napisano 3 Czerwca 2013 Budapeszt piękne miasto, absolutny top wśród tych, które widziałem (a swego czasu sporo podróżowałem). Dziś cały dzień był Casio-kwarcok, ale na wieczór został wymieniony na najwygodniejszy zegarek z mojej skromnej kolekcji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #47558 Napisano 4 Czerwca 2013 LLD 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #47559 Napisano 4 Czerwca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #47560 Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dzisiaj na poważnie Bez różnicy, na branie to ja nigdy narzekać nie mogłem Wybaczcie moją wrodzoną skromność A to już chyba zależy od pory roku, bo ja naprawdę nie narzekam, ale to może też przez towarzystwo z jakim tu jestem Jedyny wielki minus, to faktycznie dużo meneli w mieście, pozatym naprawdę bardzo pozytywnie. byliśmy z kumplami 2 lata temu na F1, melanż mega i faktycznie dupeczki mega dobre! Edytowane 4 Czerwca 2013 przez b4rt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #47561 Napisano 4 Czerwca 2013 Jedynie Czeszki jeszcze ostatnio zrobiły na mnie takie wrażenie Było na czym oko zawiesić, oj było Portugalczyk jak zwykle, klasa. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asknet 1 #47562 Napisano 4 Czerwca 2013 Dawno nie noszony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #47563 Napisano 4 Czerwca 2013 dawno się nie pokazywaliśmy Oris BC4 Small Second Pointer Day 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #47564 Napisano 4 Czerwca 2013 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #47565 Napisano 4 Czerwca 2013 Wężykiem Jasiu, wężykiem… Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #47566 Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) mój Zenek jeszcze na Wasyla ręce..prawda ze widać podobieństwa? Edytowane 4 Czerwca 2013 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #47567 Napisano 4 Czerwca 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #47568 Napisano 4 Czerwca 2013 A jeszcze sobie pozwolę... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #47569 Napisano 4 Czerwca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #47570 Napisano 4 Czerwca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J. Black 1860 #47571 Napisano 4 Czerwca 2013 Dziś trochę klasyki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #47572 Napisano 4 Czerwca 2013 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo 8664 #47573 Napisano 4 Czerwca 2013 Dziś na sportowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42246 #47574 Napisano 4 Czerwca 2013 A jeszcze sobie pozwolę...Cezar na tej fotce wyszedl obłędnie.Generalnie jest super ale na tej focie miód malina i orzeszki. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #47575 Napisano 4 Czerwca 2013 PO chrono - kozak . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach