Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

MIDO prezentuje się wyśmienicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taaakim lotnikiem będziesz miał jeszcze lepsze branie :P

Bez różnicy, na branie to ja nigdy narzekać nie mogłem :D Wybaczcie moją wrodzoną skromność ;)

A ja Ci powiem, że sywestrowałem tam w tym roku i było baaardzo przeciętnie. Wszędzie czuło się taki marazm. 31.12 miasto - poza turystami - umarło ok. 18:00 i nie było, gdzie wieczorem pobawić się, wypić itd., co nas strasznie zdziwiło, bo przecież to idealny czas, żeby zarabiać. Natomiast, jedzenie super (zimą najbardziej smakowało grzane wino sprzedawane na chodniku i do tego gorące, paprykowe kiełbasy w bułce z kapustą kiszoną) i rzeczywiście w Pescie jest kilka naprawdę pięknych miejsc.

A to już chyba zależy od pory roku, bo ja naprawdę nie narzekam, ale to może też przez towarzystwo z jakim tu jestem :) Jedyny wielki minus, to faktycznie dużo meneli w mieście, pozatym naprawdę bardzo pozytywnie.

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Ci powiem, że sywestrowałem tam w tym roku i było baaardzo przeciętnie. Wszędzie czuło się taki marazm. 31.12 miasto - poza turystami - umarło ok. 18:00 i nie było, gdzie wieczorem pobawić się, wypić itd., co nas strasznie zdziwiło, bo przecież to idealny czas, żeby zarabiać. Natomiast, jedzenie super (zimą najbardziej smakowało grzane wino sprzedawane na chodniku i do tego gorące, paprykowe kiełbasy w bułce z kapustą kiszoną) i rzeczywiście w Pescie jest kilka naprawdę pięknych miejsc.

No to sie minelismy, bo ja tez tam bylem na tego Sylwestra - najwieksza atrakcja byla tam mgla co konie dusi hehe... Potwierdzam ze jedzenie bardzo dobre, wino wyborne zwlaszcza Portugaiser i Bikaver.

Pozdrawiam,

Ah, co by nie bylo ze nie na temat to taka mala Edytka:

post-44118-0-56910400-1370293561.jpg

Edytowane przez parigot

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budapeszt piękne miasto, absolutny top wśród tych, które widziałem (a swego czasu sporo podróżowałem).

Dziś cały dzień był Casio-kwarcok, ale na wieczór został wymieniony na najwygodniejszy zegarek z mojej skromnej kolekcji:

sejkooo.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LLD

post-57210-0-75152100-1370324351_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na poważnie :D

zdjcie2wx.jpg

Bez różnicy, na branie to ja nigdy narzekać nie mogłem :D Wybaczcie moją wrodzoną skromność ;)

A to już chyba zależy od pory roku, bo ja naprawdę nie narzekam, ale to może też przez towarzystwo z jakim tu jestem :) Jedyny wielki minus, to faktycznie dużo meneli w mieście, pozatym naprawdę bardzo pozytywnie.

byliśmy z kumplami 2 lata temu na F1, melanż mega i faktycznie dupeczki mega dobre!

Edytowane przez b4rt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynie Czeszki jeszcze ostatnio zrobiły na mnie takie wrażenie :) Było na czym oko zawiesić, oj było :)

Portugalczyk jak zwykle, klasa.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMG_0262_Custom.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wężykiem Jasiu, wężykiem…

img2013060400708.jpg

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój Zenek jeszcze na Wasyla ręce..prawda ze widać podobieństwa? :D

img2013053000702.jpg

Edytowane przez sneer

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze sobie pozwolę...

IMG_0268_Custom.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze sobie pozwolę...

IMG_0268_Custom.jpg

Cezar na tej fotce wyszedl obłędnie.

Generalnie jest super ale na tej focie miód malina i orzeszki.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PO chrono - kozak . :rolleyes:

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi