13lesiu 958 #61351 Napisano 7 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #61352 Napisano 7 Kwietnia 2014 IMG_20140407_184509_edit.jpg @kulabambulaTen Lonżin coraz bardziej mi się podoba, zarówno kształt koperty, jak i wygląd tarczy. Gratuluję, niech się dobrze nosi, fajny jest. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #61353 Napisano 7 Kwietnia 2014 Dzisiaj .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #61354 Napisano 7 Kwietnia 2014 Tak se tylko przymiezylem, zaczynam się zastanawiać czy na pewno chce go sprzedać Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #61355 Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Wciąż nic się nie zmienia, cały czas bąbelek Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #61356 Napisano 7 Kwietnia 2014 I to zdjęcie fajnie pokazuje piękno mechanizmu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #61357 Napisano 7 Kwietnia 2014 Tak se tylko przymiezylem, zaczynam się zastanawiać czy na pewno chce go sprzedać Sent from my Z10 using Tapatalk 2Nie sprzedawać, cudny jest! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #61358 Napisano 7 Kwietnia 2014 Piękny jest. Nie wiadomo z której strony na niego patrzeć. Na żywo to dopiero musi być odlot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #61359 Napisano 7 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #61360 Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja i obrażanie? No coś Ty.To jest produkcja z pod samiuśkich Tatr.W środku jakaś miyota siedzi.Generalnie bardzo fajny zegarek.Wpadaj do mnie, to obmacasz. Michał teraz ciężko rano zajęty jestem,a popołudnie do pracy, poza tym ruszamy powoli z tym co w grudniu... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #61361 Napisano 7 Kwietnia 2014 Dupsko Pama prześwietne! Irku- ja bym zostawił, tylko czy się aby nie uwstecznisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #61362 Napisano 7 Kwietnia 2014 Za każdym (niemal) razem jak pojawia się jakiś nowy Luminor na forum wracam do myśli, że pięknie byłoby mieć swojego. I nawet był na liście na ten rok, ale przegrał z El Primero... Prezentowany przez Michała jest wyjątkowej urody. I choć zawsze ceniłem sobię prostotę PAMów, to ten burzy moje patrzenie na tę markę. Gratuluję zakupu. Dla mnie zjawiskowy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #61363 Napisano 7 Kwietnia 2014 Niby ladny mechanizm, ale za duzo literatury na nim. Sam zegar nie trafia do mnie zupelnie. Mi jednak w nich bardziej podoba sie prostota. W tym juz za duzo sie dzieje na tarczy. Te zegary maja takie przerysowane, wrec zabawkowe indexy - by maksymalnie ulatwic odczyt godziny. Tutaj zawalili tarcze wskaznikiem rezerwy itd. Oczywiscie zegar w rozrachunku ogolnym - tip top 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #61364 Napisano 7 Kwietnia 2014 Niby ladny mechanizm, ale za duzo literatury na nim. Sam zegar nie trafia do mnie zupelnie. Mi jednak w nich bardziej podoba sie prostota. W tym juz za duzo sie dzieje na tarczy. Te zegary maja takie przerysowane, wrec zabawkowe indexy - by maksymalnie ulatwic odczyt godziny. Tutaj zawalili tarcze wskaznikiem rezerwy itd. Oczywiscie zegar w rozrachunku ogolnym - tip top Literatura jest, żebyś nie zapomniał jakie "ficzersy" masz w środku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #61365 Napisano 8 Kwietnia 2014 Dupsko Pama prześwietne! Irku- ja bym zostawił, tylko czy się aby nie uwstecznisz? i to jak , ten zegarek nie ma nawet daty 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #61366 Napisano 8 Kwietnia 2014 Mój nowy TAG:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #61367 Napisano 8 Kwietnia 2014 Michał 73 gratuluję świetny zegar.A ja dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #61368 Napisano 8 Kwietnia 2014 Michał, bardzo fajna ta Carrera, wrzuć jeszcze pare zdjęć albo jakąś galerię 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #61369 Napisano 8 Kwietnia 2014 Na nowo zrobionym pasku Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #61370 Napisano 8 Kwietnia 2014 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #61371 Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziś Enicarek Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez quub 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #61372 Napisano 8 Kwietnia 2014 fiu fiu,gratki 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #61373 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zdjęcie z wczoraj, ale dzisiaj też na łapce 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22340 #61374 Napisano 8 Kwietnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #61375 Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja to tradycyjnie... A tu taki...mała rzecz, a cieszy Wziąłem dla pani swojej, może zacznie nosić .... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach