mashun 10 #75376 Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2014 przez mashun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1074 #75377 Napisano 30 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #75378 Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2014 przez Maru123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4217 #75379 Napisano 30 Listopada 2014 Robi wrażenie ten GS. Moim zdaniem idealnie wygląda na tym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #75380 Napisano 30 Listopada 2014 romseymen, fajna ta piąteczka.Chyba najładniejsza wersja kolorystyczna. Ja dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #75381 Napisano 30 Listopada 2014 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #75382 Napisano 30 Listopada 2014 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #75383 Napisano 30 Listopada 2014 Do teraz tak, ale trzeba będzie coś pozmieniać 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #75384 Napisano 30 Listopada 2014 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #75385 Napisano 30 Listopada 2014 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #75386 Napisano 30 Listopada 2014 Choć może nie wszyscy się ze mną zgodzą, to w zegarku tej klasy powinien być porządny szafir z AR, ceramiczny bezel też jest już w sporo tańszych zegarkach. Pamiętaj że zegarek wszedł na rynek kilka dobrych lat temu zanim ktoś myślał o ceramice. (8 lat?) No i brak odkręcanego dekla, porażka. Sorry ale piszesz bzdury.Koperta monokok to coś wyjątkowego i niespotykanego w dzisiejszych czasach w zegarkach nurkowych. Masz jedną dziurę mniej. Dodatkowo zegarek zdolny do nurkowań nitroxowych. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #75387 Napisano 30 Listopada 2014 Dzisiaj Hamilton na Spinnerowym klasyku. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #75388 Napisano 30 Listopada 2014 Dziś kostusia, pozostałe dwa ruszają ze mną na podbój polskich dróg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #75389 Napisano 30 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3819 #75390 Napisano 30 Listopada 2014 Dziś kostusia, pozostałe dwa ruszają ze mną na podbój polskich dróg. No tak , bezel OM-a wygląda jak opona zimowa - w sam raz na dzisiejszą aurę 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #75391 Napisano 30 Listopada 2014 No co Ty gadaszzzzzz. W Gdyni słoneczko świeci. Aż chce się letnie zegarki na nato włożyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #75392 Napisano 30 Listopada 2014 Pokazujecie kamerki, to i ja pokaże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq_m 2212 #75393 Napisano 30 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #75394 Napisano 30 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #75395 Napisano 30 Listopada 2014 pifko Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27554 #75396 Napisano 30 Listopada 2014 Pamiętaj że zegarek wszedł na rynek kilka dobrych lat temu zanim ktoś myślał o ceramice. (8 lat?) Sorry ale piszesz bzdury.Koperta monokok to coś wyjątkowego i niespotykanego w dzisiejszych czasach w zegarkach nurkowych. Masz jedną dziurę mniej. Dodatkowo zegarek zdolny do nurkowań nitroxowych.Jakieś 8 lat temu divery Omegi lub Rolexa również miały nie ceramiczny bezel. A jednak w tych firmach pomyślano, że można coś zmodyfikować. Dla mnie jest istotne z jakiego materiału zrobiony jest element bądź co bądź podatny na zarysowania. Co do estetyki jednoczęściowej koperty nie wypowiadam się, kwestia gustu.Natomiast co do walorów takiej koperty przy nurkowaniu oczywiście masz rację, teoretycznie . A praktycznie zastanów się ile osób używa MM do nurkowania nitroxowego. I również patrząc od strony praktycznej, przydałoby się żeby znajomy zegarmistrz w razie potrzeby mógł podregulować zegarek bez ingerencji we wszystkie bebechy.Nie każdy więc ocenia zegarek od strony teoretycznej, ja np. cenię sobie wyżej opisane sprawy praktyczne i właśnie te względy powstrzymują mnie przed nabyciem tego pięknego, poza kilkoma detalami, zegarka. Oczywiście rozumiem i Twój punkt widzenia, ale to nie znaczy, że moje podejście jest bzdurne. To chyba przesada, ale nie ma sprawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #75397 Napisano 30 Listopada 2014 Znowu to samo 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2404 #75398 Napisano 30 Listopada 2014 Dzisiaj rządzi Seiko, jak widzę. Niech będzie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #75399 Napisano 30 Listopada 2014 Jakieś 8 lat temu divery Omegi lub Rolexa również miały nie ceramiczny bezel. A jednak w tych firmach pomyślano, że można coś zmodyfikować. Dla mnie jest istotne z jakiego materiału zrobiony jest element bądź co bądź podatny na zarysowania. Co do estetyki jednoczęściowej koperty nie wypowiadam się, kwestia gustu.Natomiast co do walorów takiej koperty przy nurkowaniu oczywiście masz rację, teoretycznie . A praktycznie zastanów się ile osób używa MM do nurkowania nitroxowego. I również patrząc od strony praktycznej, przydałoby się żeby znajomy zegarmistrz w razie potrzeby mógł podregulować zegarek bez ingerencji we wszystkie bebechy.Nie każdy więc ocenia zegarek od strony teoretycznej, ja np. cenię sobie wyżej opisane sprawy praktyczne i właśnie te względy powstrzymują mnie przed nabyciem tego pięknego, poza kilkoma detalami, zegarka. Oczywiście rozumiem i Twój punkt widzenia, ale to nie znaczy, że moje podejście jest bzdurne. To chyba przesada, ale nie ma sprawy Mirek, nie mozna pisac, ze niewielu z nas nurkuje itp. Jesli tak bysmy na to patrzyli to wszyscy moglibysmy nosic "divery" z WR30 Jesli chodzi o regulacje mechanizmu, to dla dobrego zegarmistrza nie jest zbyt trudne dostanie sie do mechanizmu. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1074 #75400 Napisano 30 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach