neuro 3 #3426 Napisano 7 Marca 2007 Breslaueruhrband 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3427 Napisano 7 Marca 2007 Breslaueruhrband A może Wehrmachtuhrband oder Bundeswehruhrband nazwa mi się wymysliła w związku z tym, ze ten zegarek kupił sobie mój tata jak wylądował w Słupsku w niebieskich beretach, nosił go właśnie na takim (ale nie tym) standardowym nylonie, a że to nie NATO. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #3428 Napisano 7 Marca 2007 a ja dzisiaj nosze wlasnie otrzymanego... Casio Protrek wygralem go troche niechcacy za prawdziwe grosze w "licytacji" i myslalem, ze moze go komus sprezentuje... powiem Wam jednak, ze ciesze sie z niego jak dziecko i jak przeliczyc radosc/cena to ten zegarek bije cala konkurencje moze dlatego tak mi sie podoba, ze przypomnialy mi sie mlode lata :wink: dokladny, nie trzeba nakrecac i ma kupe "komplikacji"- same zalety i pomyslec, ze zegarek ten jest tanszy od byle paska do PAM'a :oops: ... a jutro przyjedzie do mnie nowy PAM, ciekawe czy z niego tez bede sie tak cieszyl :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3429 Napisano 7 Marca 2007 Od wczoraj na ręce - cieszy i się podoba A kolejny bardzo niebawem 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian 0 #3430 Napisano 7 Marca 2007 Od wczoraj na ręce - cieszy i się podoba Cieszy mnie, że zegarek się podoba. Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #3431 Napisano 7 Marca 2007 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24384 #3432 Napisano 8 Marca 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3433 Napisano 8 Marca 2007 Dzisiaj nowy zegarek w mojej kolekcji na nowym pasku: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3434 Napisano 8 Marca 2007 Dzis ten: I pewnie zagości u mnie na nadgarstku dość długo. pozdrawiam 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #3435 Napisano 8 Marca 2007 Świetny ten Zenith. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3436 Napisano 8 Marca 2007 Zenith bomba ***u mnie dziś taki głosno cyka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #3437 Napisano 8 Marca 2007 Jesteś pewny, że "cyka"? :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3438 Napisano 8 Marca 2007 Jesteś pewny, że "cyka"? :wink: :shock: w 100% :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3439 Napisano 9 Marca 2007 świetna fotka Pam-a zrobiona przez Krzyśka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3440 Napisano 9 Marca 2007 Lanco "gazowe" ekstra 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3441 Napisano 9 Marca 2007 Świetny ten Zenith. Dzięki.Troche na niego polowałem, i w końcu udało mi sie go zdobyć. Bardzo fajne Lanco:)Ostatnimi czasy mam słabość do gazomierzy.Pozdrawiam 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #3442 Napisano 9 Marca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #3443 Napisano 9 Marca 2007 Dzisiaj dla odmiany coś takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #3444 Napisano 10 Marca 2007 Jest na ręku, ale fotkę postanowiłem wykonać w innym klimacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #3445 Napisano 10 Marca 2007 Wlasnie zastanawiam sie nad takim seiko :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #3446 Napisano 10 Marca 2007 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #3447 Napisano 10 Marca 2007 Fajne Seiko :shock: 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3448 Napisano 10 Marca 2007 Seiko Orange Samuraj Titanium ---zajefajna kompozycja z paseczkiem :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #3449 Napisano 10 Marca 2007 Dzisiaj dla odmiany coś takiego swietny napis: Licencja ZSRR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3450 Napisano 10 Marca 2007 A ja też dziś coś podobnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach