Wahnik 3773 #135176 Napisano 5 Czerwca 2017 Po zachodzie słońca Wysłane z mojego FLOW przy użyciu Tapatalka 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #135177 Napisano 5 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 48 #135178 Napisano 5 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #135179 Napisano 5 Czerwca 2017 Dzisiaj dziadyge starego męczę! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #135180 Napisano 5 Czerwca 2017 upload pictures free 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #135181 Napisano 5 Czerwca 2017 to chyba najładniejszy fantomas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #135182 Napisano 5 Czerwca 2017 Mądrego to przyjemnie posłuchać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #135183 Napisano 5 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamator 158 #135184 Napisano 5 Czerwca 2017 super, gratyCóż, jakiś czas temu nawiązałem znajomość z jednym z twórców marki - no i tak jakoś, od słowa do słowa, nabyłem 2 (na razie) zegarki: ten tutaj i Nereide Smeraldo (fota niżej). Nie jestem zegarmistrzem, ani znawcą mechanizmów/ekspertem, więc moje wrażenia/refleksje nie będą zapewne zbyt interesujące... Powiem, że zegarki robią wrażenie świetnie wykonanych, przyszły w fantastycznych od strony estetycznej opakowaniach - full profi dla mnie. I za niewielką cenę. Oba zresztą są do sprzedania. A co do technikaliów, to chyba są już znane z forum - temat był jakiś czas temu "pociągnięty". Przepraszam za paprochy, etc. na fotach, ale robiłem na szybko. fajne :-) logo jak Patek :-) Ty to zawsze coś fajnego wrzucisz, jak nie z internetów to takie cacka, tak 3maj i dzięki, pozdrofajne :-) logo jak Patek :-) Ty to zawsze coś fajnego wrzucisz, jak nie z internetów to takie cacka, tak 3maj i dzięki, pozdroa jakie ceny tych cudeniek? no i pisałeś, że nie za dużą kasę? i technikalia, możesz raz jeszcze parę słów??? pliss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41539 #135185 Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) ...a jakie ceny tych cudeniek? no i pisałeś, że nie za dużą kasę? i technikalia, możesz raz jeszcze parę słów??? plissZerknij na bazarek. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #135186 Napisano 5 Czerwca 2017 @Adamator, cytujesz siebie i odpowiadasz, mnie to nie przeszkadza, ba, nawet fajnie wygląda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71023 #135187 Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) fajne :-) logo jak Patek :-) Ty to zawsze coś fajnego wrzucisz, jak nie z internetów to takie cacka, tak 3maj i dzięki, pozdroa jakie ceny tych cudeniek? no i pisałeś, że nie za dużą kasę? i technikalia, możesz raz jeszcze parę słów??? plissDzięki za dobre słowo. Tu trochę więcej o zegarkach: 1. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/148826-zegarek-meccaniche-veneziane-model-redentore-ardesia/2. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/148824-zegarek-meccaniche-veneziane-model-nereide-smeraldo-automatico/ Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #135188 Napisano 5 Czerwca 2017 @LSE, bardzo klimatyczne te zegarki! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71023 #135189 Napisano 5 Czerwca 2017 - na żywo jeszcze fajniejsze. Ja, niestety, nie mam zdolności/cierpliwości/sprzętu do robienia dobrych fot (wszystkie moje są ze starej Nokii), ale robią świetne wrażenie w realu. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #135190 Napisano 5 Czerwca 2017 Niestety wakacje przerwane na dwa dni hot job Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22188 #135191 Napisano 5 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamator 158 #135192 Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) @Adamator, cytujesz siebie i odpowiadasz, mnie to nie przeszkadza, ba, nawet fajnie wygląda no i fajnie:-) cieszę się, pozdrawiam Cię Miszczu Yodo, fajnego miałeś moona, piękne zdjęcia:-)Cóż, jakiś czas temu nawiązałem znajomość z jednym z twórców marki - no i tak jakoś, od słowa do słowa, nabyłem 2 (na razie) zegarki: ten tutaj i Nereide Smeraldo (fota niżej). Nie jestem zegarmistrzem, ani znawcą mechanizmów/ekspertem, więc moje wrażenia/refleksje nie będą zapewne zbyt interesujące... Powiem, że zegarki robią wrażenie świetnie wykonanych, przyszły w fantastycznych od strony estetycznej opakowaniach - full profi dla mnie. I za niewielką cenę. Oba zresztą są do sprzedania. A co do technikaliów, to chyba są już znane z forum - temat był jakiś czas temu "pociągnięty". Przepraszam za paprochy, etc. na fotach, ale robiłem na szybko. a jaki dekiel ma ten diverek? możesz wrzucić?Cóż, jakiś czas temu nawiązałem znajomość z jednym z twórców marki - no i tak jakoś, od słowa do słowa, nabyłem 2 (na razie) zegarki: ten tutaj i Nereide Smeraldo (fota niżej). Nie jestem zegarmistrzem, ani znawcą mechanizmów/ekspertem, więc moje wrażenia/refleksje nie będą zapewne zbyt interesujące... Powiem, że zegarki robią wrażenie świetnie wykonanych, przyszły w fantastycznych od strony estetycznej opakowaniach - full profi dla mnie. I za niewielką cenę. Oba zresztą są do sprzedania. A co do technikaliów, to chyba są już znane z forum - temat był jakiś czas temu "pociągnięty". Przepraszam za paprochy, etc. na fotach, ale robiłem na szybko. a jaki dekiel ma ten diverek? możesz wrzucić? Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Adamator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #135193 Napisano 5 Czerwca 2017 Niestety wakacje przerwane na dwa dni hot job W pierwszej chwili dziwnie mi się przeczytało ...Przrywany....urlop to nic fajnego...Ja w tej sytuacji bym się domagał rekompensaty 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #135194 Napisano 6 Czerwca 2017 W pierwszej chwili dziwnie mi się przeczytało ...Przrywany....urlop to nic fajnego...Ja w tej sytuacji bym się domagał rekompensaty Niestety nie jest to fajnea domagać się mogę ...ale czego ? Ameryka panie,przy podpisywaniu umowy , na niektórych stanowiskach paragraf jest i nie ma zmiłuj musisz iść. A tym czasem nowe ubranko się zjawiło dziś Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #135195 Napisano 6 Czerwca 2017 ale, że co, że Producent Ci wymienił ?Tak. Zrobil to aktualny wlasciciel marki HD3 David Wunderli. Gdyby ktos byl zainetresowany to jest do nabycia jeszcze jeden egzemplarz nowy niestety biale cyfry dodatkowo pasek aligatora (ca $1000) w cenie. Wiadomosc na Priv 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #135196 Napisano 6 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4075 #135197 Napisano 6 Czerwca 2017 Rakieta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #135198 Napisano 6 Czerwca 2017 1533 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #135199 Napisano 6 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #135200 Napisano 6 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach