Kot 0 #5151 Napisano 8 Września 2007 Nowy pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #5152 Napisano 8 Września 2007 Przyjaciel w nowych ciuszkach Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #5153 Napisano 8 Września 2007 Marcin piekny pasek -aligator? Cos kiedys pisales o nim na forum ale od tego czasu mi sie zapomnialo.. wiem jedno swietnie dopasowuje sie do tego diabelsko pieknego zegarka.. pogratulowac 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #5154 Napisano 8 Września 2007 Dzisiaj taki pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5155 Napisano 8 Września 2007 Po przerwie wraca do gry :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5156 Napisano 8 Września 2007 sorry za OT :oops: hacik, ten kot to brytyjczyk od Julity? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hacik #5157 Napisano 8 Września 2007 hacik, ten kot to brytyjczyk od Julity? :wink: Pan Gucław pochodzi z chodowli Pani Kazimierskiej http://www.severum2006.republika.pl/index.html A żeby nie było, że OT: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5158 Napisano 8 Września 2007 czekoladowa cytryna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #5159 Napisano 8 Września 2007 Od wczoraj taki : W pierwszej kolejności chciałbym podziękować Stanisławowi za jak zwykle szybkie i niezawodne zrealizowanie marzenia. Na ręce Stanisława chciałbym również złożyć podziękowania dla Stefana. Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5160 Napisano 8 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5161 Napisano 8 Września 2007 ech co tu wiele gadac :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #5162 Napisano 8 Września 2007 Mirku, chylę czoła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #5163 Napisano 8 Września 2007 Boski :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5164 Napisano 8 Września 2007 Dopiąłeś swego Mirku - gratulacje wytrwałości i wyboru :idea: ale widzę że i dla Ciebie nie jest wcale zbyt mały a co z bransoletą :?: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5165 Napisano 8 Września 2007 .... aaaałłłłłłłłłaaaa GRATULUJĘ piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #5166 Napisano 8 Września 2007 a co z bransoletą :?: Jak na razie uważam, że jest zbyt droga więc jako dodatek kupiłem tego ze zdjęcia bo w standarcie jest czarny krokodyl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #5167 Napisano 8 Września 2007 To i ja pogratuluje 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #5168 Napisano 8 Września 2007 No Mirku, dopiąłeś swego, nie tylko Inge ale bo tego Big - :shock: G R A T U L A C J E !Już tyle 8-mio dniowych zegarków się pokazało w klubie, że trzeba by jakiś podstolik 8-go dnia powołać :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5169 Napisano 8 Września 2007 Dommir :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #5170 Napisano 8 Września 2007 Panowie dzięki, Wasze opinie mile łechcą moje ego :oops: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #5171 Napisano 8 Września 2007 Zegarek IWC Ing. swietny, gratuluje wlascicielowi ale mi sie on nie podoba. Wolabym flieger'a. O gustach... :twisted: 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5172 Napisano 8 Września 2007 Ho ho ho! :shock: Piękny IWC, którego serdecznie gratuluję :!: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5173 Napisano 8 Września 2007 No Mirku, dopiąłeś swego, nie tylko Inge ale bo tego Big - :shock: G R A T U L A C J E !Już tyle 8-mio dniowych zegarków się pokazało w klubie, że trzeba by jakiś podstolik 8-go dnia powołać :wink: Ależ Klaudiuszu! On ma "tylko" 7 dni rezerwy chody, więc się nie liczy 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #5174 Napisano 8 Września 2007 No Mirku, dopiąłeś swego, nie tylko Inge ale bo tego Big - :shock: G R A T U L A C J E !Już tyle 8-mio dniowych zegarków się pokazało w klubie, że trzeba by jakiś podstolik 8-go dnia powołać :wink: Ależ Klaudiuszu! On ma "tylko" 7 dni rezerwy chody, więc się nie liczy Myślę się, że granicę 8 dnia przekroczy, jeśli nie, to niech będzie 7+ :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #5175 Napisano 8 Września 2007 Również gratuluję. Ten zegarek jest bardzo wysoko na mojej liście życzeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach