Gość Kwiatek #164226 Napisano 11 Listopada 2018 Extra! Filipa? Tak Dziękuję wszystkim za życzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #164227 Napisano 11 Listopada 2018 Ładne masz te ruski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #164228 Napisano 11 Listopada 2018 Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164229 Napisano 11 Listopada 2018 Helson Shark DiverHelsony są fajne. Pasek pewnie ciekawie pachnie?Trzeba się niestety trochę pouczyć w wolnym czasie. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23405 #164230 Napisano 11 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #164231 Napisano 11 Listopada 2018 Helsony są fajne. Pasek pewnie ciekawie pachnie? Zegarek ma 4 lata więc pewnie się wypachniał bo nic nie czuję 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12108 #164232 Napisano 11 Listopada 2018 Helsony są fajne. Pasek pewnie ciekawie pachnie?Trzeba się niestety trochę pouczyć w wolnym czasie. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu TapatalkaNo nie mogę się napatrzeć na tego Zenith’a. Świetny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #164233 Napisano 11 Listopada 2018 Tak, dostałem w prezencie... ponosić Dziękuję za życzenia i Tobie również jeśli dziś obchodzisz A jakże Dzięki.Wszystkiego najlepszego chłopaki 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1087 #164234 Napisano 11 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81920 #164235 Napisano 11 Listopada 2018 Wszystkiego najlepszego chłopaki Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164236 Napisano 11 Listopada 2018 No nie mogę się napatrzeć na tego Zenith’a. Świetny jest.Mam to samo, ale dawkuję sobie przyjemność nosząc w ciągu dnia inne zegarki (muszę je nakręcić). Ten zakładam wieczorem, na noc. Bardzo niedoceniana manufaktura. Panerai na przykład mógłby jej buty czyścić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12108 #164237 Napisano 11 Listopada 2018 Mam to samo, ale dawkuję sobie przyjemność nosząc w ciągu dnia inne zegarki (muszę je nakręcić). Ten zakładam wieczorem, na noc. Bardzo niedoceniana manufaktura. Panerai na przykład mógłby jej buty czyścić...Ja akurat złego słowa na Panerai nie powiem, bo to moje największe zegarkowe zauroczenie, ale Zenith jest bardzo wysoko na mojej liście topowych manufaktur. Sam nie posiadam, ale Tacie na 50tkę sprawiliśmy starego Zenith’a, właśnie dlatego, że to taka nieoklepana marka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
treidi 195 #164238 Napisano 11 Listopada 2018 Rocznicowo, Rocznicowy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164239 Napisano 11 Listopada 2018 Ja akurat złego słowa na Panerai nie powiem, bo to moje największe zegarkowe zauroczenie, ale Zenith jest bardzo wysoko na mojej liście topowych manufaktur. Sam nie posiadam, ale Tacie na 50tkę sprawiliśmy starego Zenith’a, właśnie dlatego, że to taka nieoklepana marka. Świetny, choć mnie osobiście brakowałoby centralnej, płynącej sekundy (ale za to jest złoto). Co do Panerai to był tylko przykład, bo również lubię te zegarki (i posiadam). Jednak biorąc pod uwagę jakość wykonania, te dwie manufaktury dzieli przepaść... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #164240 Napisano 11 Listopada 2018 Wszystkiego najlepszego chłopaki Dzięki Mario. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5146 #164241 Napisano 11 Listopada 2018 Helsony są fajne. Pasek pewnie ciekawie pachnie?Trzeba się niestety trochę pouczyć w wolnym czasie. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka Ten zegarek jest stworzony do bransolety. Nie jestem pewien czy jakikolwiek pasek sprosta jego wymaganiom i będzie pasował. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164242 Napisano 11 Listopada 2018 Ten zegarek jest stworzony do bransolety. Nie jestem pewien czy jakikolwiek pasek sprosta jego wymaganiom i będzie pasował.Niekoniecznie. Są też wersje z paskami. Ale zauważyłem coś ciekawego. Zarówno paski jak i bransoleta mają adaptory przy kopercie - to właśnie te łaskie wystające płaszczyzny pomiędzy uszami. Można je zdemontować i założyć zwykły pasek na teleskopach. Nie mam jednak odwagi demontować bransolety, bo wszystko jest spasowane na setne części milimetra i boję się że nie złożę tego z powrotem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #164243 Napisano 11 Listopada 2018 Tudor & Crafter Blue 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5146 #164244 Napisano 11 Listopada 2018 Niekoniecznie. Są też wersje z paskami. Ale zauważyłem coś ciekawego. Zarówno paski jak i bransoleta mają adaptory przy kopercie - to właśnie te łaskie wystające płaszczyzny pomiędzy uszami. Można je zdemontować i założyć zwykły pasek na teleskopach. Nie mam jednak odwagi demontować bransolety, bo wszystko jest spasowane na setne części milimetra i boję się że nie złożę tego z powrotem.Technicznie zapewne się da to zrobić, ale ja pisałem o własnych subiektywnych odczuciach, że temu zegarkowi właśnie taka bransoleta bardzo dobrze pasuje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164245 Napisano 11 Listopada 2018 Technicznie zapewne się da to zrobić, ale ja pisałem o własnych subiektywnych odczuciach, że temu zegarkowi właśnie taka bransoleta bardzo dobrze pasuje.Wiem co miałeś na myśli. Czuje to samo. Dlatego właśnie jest na bransolecie Nie mogłem się jednak powstrzymać od własnego komentarza, bo ten zegarek ciągle mnie zaskakuje. Poza tym ciekawi mnie jak wygląda koperta pod tą maskownicą. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4560 #164246 Napisano 12 Listopada 2018 Dobry bicolor nie jest zły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #164247 Napisano 12 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #164248 Napisano 12 Listopada 2018 Nie mogło być inaczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44628 #164249 Napisano 12 Listopada 2018 Sentymentalny Vintage 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #164250 Napisano 12 Listopada 2018 Nie mogło być inaczej to jest mod? Świetny 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach