Klod100 40 #6126 Napisano 1 Grudnia 2007 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6127 Napisano 1 Grudnia 2007 Dziękuję za słowa uznania :wink: Klaudiusz! Piękny Milgauss! :shock: Gratulacje! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #6128 Napisano 1 Grudnia 2007 Gratulacje Klaudiuszu Piękny Rolek 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #6129 Napisano 1 Grudnia 2007 ech, gratulacje napisz cos wiecej jakie pierwsze wrazenia ......... :cry: :cry: :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #6130 Napisano 1 Grudnia 2007 Milgauss to mój ulubiony Rolex :shock: "Chce-my foty!! Chce-my foty!! " :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24363 #6131 Napisano 1 Grudnia 2007 Ja też na pomarańczowo: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #6132 Napisano 1 Grudnia 2007 Klaudiusz gratulacje :!: :!: :!: Dasz pomacać :oops: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #6133 Napisano 1 Grudnia 2007 Igor, Klaudiusz :shock: gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6134 Napisano 1 Grudnia 2007 Klaudiusz - rewelka - weż go w piątek do obejrzenia :shock: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #6135 Napisano 1 Grudnia 2007 Klod, szczerze winszuję Milgaussa. Ale bardziej nurtuje mnie jakim obiektywem go sfociłeś. Z EXIFa wyczytałem, że ogniskowa 30mm i f/1.8. :shock: Czyżby Sigma? A, no i oczywiście gratuluję 40D. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #6136 Napisano 1 Grudnia 2007 Do transformatora z nim! Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #6137 Napisano 1 Grudnia 2007 Dzisiaj Airman na nowym paseczku od Stowy.BTW jestem pod wrażeniem szybkości działania państwa Schauer.Pasek zamówiłem 27-11 a 30 już był u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6138 Napisano 1 Grudnia 2007 Igor, gratuluję, IWC wygląda super . Klaudiusz też ładnie pojechał 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #6139 Napisano 1 Grudnia 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #6140 Napisano 1 Grudnia 2007 Igor, Klaudiusz - gratulacje. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6141 Napisano 1 Grudnia 2007 Igor, Klaudiusz, Tomek - gratulacje. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #6142 Napisano 1 Grudnia 2007 Panowie, dziękuję. @mabok - tak, to Sigma 30 1.8 - trochę za jasna nawet, ale ostatnio tylko jej używam. D40 jest super, ale to duży skok w stosunku, do tego co kiedyś miałem - muszę się jeszcze duuużo nauczyć. @Kojiro - Tak, to wersja z białym szkiełkiem. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krvavy #6143 Napisano 1 Grudnia 2007 Wprawdzie nie dzisiaj a wczoraj ale za to nabyty od klubowicza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6144 Napisano 2 Grudnia 2007 Ładny Poliocik Mam takiego z niebieską tarczą 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vaiomark #6145 Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie! Jak już w innym poście ( o nożach) pisałem - drogie jest członkowstwo w tym forum... :wink: Nóż już kupiłem. Teraz ujrzawszy Wasze piękne zdjęcia Waszych wspaniałych zegarków - kupiłem cyfrowy aparacik cyfrowy. Casio Exilim. Oto kilka pierwszych zdjęć: Omega Seamaster w wyłowionej przeze mnie skorupie kraba A tutaj - na tejże skorupie To zdjęcie pasowałoby również do tematów "Beretta" i "Noże" I na koniec - Omega wśród wyłowionych muszelek To tyle ode mnie tym razem. Pogodnego tygodnia i fajnych zakupów świątecznych! Wasz Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #6146 Napisano 3 Grudnia 2007 Dzisiaj dla mrov'y :cry: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6147 Napisano 3 Grudnia 2007 Jak 3 posty wcześniej Krvavy Ja na innej tarczy :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6148 Napisano 3 Grudnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #6149 Napisano 3 Grudnia 2007 Od soboty na moim nadgarstku Od nowości na Hirschu Liberty. Zobaczyłem, przymierzyłem, zakochałem się, nabyłem, chwale się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6150 Napisano 3 Grudnia 2007 Od soboty na moim nadgarstku Od nowości na Hirschu Liberty. Zobaczyłem, przymierzyłem, zakochałem się, nabyłem, chwale się Oszzz Ty. Mam dokladnie to samo( DS Pilot + Sporadycznie Hirsch, tylko o ton ciemniejszy). Zdjecie nie z dzisiejszego dnia: Moze kiedys na spotkaniu trojmieskim porownamy Twoj Pilot ma 38, czy 42mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach