Kojiro 127 #6376 Napisano 1 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6377 Napisano 2 Stycznia 2008 Krzyzol: Gratuluję tego biologicznego Żaden zegarek nie da takiej radości 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6378 Napisano 2 Stycznia 2008 Krzyzol, McIntosh WIELKIE gratulacje za takie zegary 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6379 Napisano 2 Stycznia 2008 dziś dzień jak co dzień, więc i codzienny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #6380 Napisano 2 Stycznia 2008 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6381 Napisano 2 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6382 Napisano 2 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #6383 Napisano 2 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6384 Napisano 2 Stycznia 2008 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6385 Napisano 2 Stycznia 2008 Tsuki, jak Ty znosisz taki mały zegarek po Samuraju 8) Bartek, kwarc na dokładne odliczanie? :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #6386 Napisano 2 Stycznia 2008 Romek juz Ci to kiedys pisalem - swietny Rolex 8) PS A nie da sie wypolerowac szkielka? 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6387 Napisano 2 Stycznia 2008 Kojiro, Jacus, Bartheck i inni wprowadzeni w błąd moim niekonkretnym podpisem - to nie mój syn, to mój siostrzeniec. :oops: Ja tatą zostanę - mam nadzieję - w maju, będzie córeczka A żeby nie robić OT: Zdjęcie starsze, ale taki zestaw. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6388 Napisano 2 Stycznia 2008 Bartek, kwarc na dokładne odliczanie? :wink: Hehe - dokładnie ale jak by nie było jest jeden z dwóch moich ulubionych zegarków EDIT: Krzyzol gratuluję zatem siostrzeńca i czekamy do maja na zdjęcia 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6389 Napisano 2 Stycznia 2008 kadarius cos czulem że ją będziesz miał tą Sicurę.Widziałem ją na allegro i już chciałem kupić 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6390 Napisano 2 Stycznia 2008 kadarius cos czulem że ją będziesz miał tą Sicurę.Widziałem ją na allegro i już chciałem kupić to już druga! w tej chwili mam 4 gazomierze i dwa następne jadą 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6391 Napisano 2 Stycznia 2008 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #6392 Napisano 3 Stycznia 2008 niestety pojawiła się rysa na szkiełku, więc trzeba je będzie wymienić. Jakiś adres w Warszawie możecie polecić?Sprawdź zegarmistrza na Placu Unii Lubelskiej, ja jestem z niego zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6393 Napisano 3 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #6394 Napisano 3 Stycznia 2008 Bylo już po dwunastej - ostrość więc na garniak a nie zegarek, ale co tam. Dodatkowo sprzed 3 dni - ale z razji, ze klubowy rzadko w topicu to pozwolilem sobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6395 Napisano 3 Stycznia 2008 Bardzo mały...ale to chyba tak od Davosy już mam.. A jako że zegarek nie obrazuje niczego po tym zdjęciu to jeszcze serce... 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6396 Napisano 3 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #6397 Napisano 3 Stycznia 2008 Michele, mam nadzieję, że jesteś zadowolony A Porta ma piękne serce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6398 Napisano 3 Stycznia 2008 Tak dzięki Damian. Serce no niespodziewałem się że aż takie P.S. Nie wiedziałem że Porta to Made in Germany jest. Zdziwiłem się. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6399 Napisano 3 Stycznia 2008 Hmmm... Która to godzina teraz?? :roll: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6400 Napisano 3 Stycznia 2008 Hmmm...U mnie też coś źle widać :roll: P.S.Piękny werk korba :shock: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach