Hard Rockin' Amigo 1785 #179751 Napisano 18 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179752 Napisano 18 Lipca 2019 Odważny jesteś, ja nie wierzę w podwodne telefony I masz rację. Mój telefon nje przetrwał tego eksperymentu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #179753 Napisano 18 Lipca 2019 I masz rację. Mój telefon nje przetrwał tego eksperymentu...Kosztowne to było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179754 Napisano 18 Lipca 2019 Kosztowne to było Dość... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #179755 Napisano 18 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67176 #179756 Napisano 18 Lipca 2019 Dość...Nie był na gwarancji? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179757 Napisano 18 Lipca 2019 Nie był na gwarancji?Ciągle jest. Wedle zapewnień producenta miał wytrzymywać do 30 minut na głębokości do 1,5 m. Był raptem z 3-4 minuty, zrobiłem parę zdjęć dzieciakom w basenie i wyświetlacz się skończył... Zakładam, że od jutra walka z Orange ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67176 #179758 Napisano 18 Lipca 2019 Ciągle jest. Wedle zapewnień producenta miał wytrzymywać do 30 minut na głębokości do 1,5 m. Był raptem z 3-4 minuty, zrobiłem parę zdjęć dzieciakom w basenie i wyświetlacz się skończył... Zakładam, że od jutra walka z Orange ;-) Do tak trudnej sprawy jak reklamacja wadliwego sprzętu potrzebny jest wyspecjalizowany prawnik Pamiętasz Rafał, jakie ja miałem przejścia z tabletem ubezpieczonym od wszystkiego 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #179759 Napisano 18 Lipca 2019 Można wiedzieć jaki to model utopiłeś? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179760 Napisano 18 Lipca 2019 Do tak trudnej sprawy jak reklamacja wadliwego sprzętu potrzebny jest wyspecjalizowany prawnik Pamiętasz Rafał, jakie ja miałem przejścia z tabletem ubezpieczonym od wszystkiego Mam tu nie małe doświadczenie, więc póki co jestem dobrej myśli :-) Można wiedzieć jaki to model utopiłeś?Huawei Mate 20 Pro... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #179761 Napisano 18 Lipca 2019 Dobrze, że piszesz. Też mam ten telefon i w niedzielę wyjeżdżam na wakacje. Nie ma co ryzykować. Kolejny punkt dlaczego to mój ostatni Huawei :/ współczuję. Dlatego Cię na forum tyle nie było pewnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179762 Napisano 18 Lipca 2019 Dobrze, że piszesz. Też mam ten telefon i w niedzielę wyjeżdżam na wakacje. Nie ma co ryzykować. Kolejny punkt dlaczego to mój ostatni Huawei :/ współczuję. Dlatego Cię na forum tyle nie było pewnie Cóż, jak znam życie, czeka mnie mała wojenka w tej sprawie z Orange, ale z drugiej strony, jestem ich klientem już od wielu lat, więc liczę na to, że temat uda się zamknąć na spokojnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #179763 Napisano 18 Lipca 2019 Cóż, jak znam życie, czeka mnie mała wojenka w tej sprawie z Orange, ale z drugiej strony, jestem ich klientem już od wielu lat, więc liczę na to, że temat uda się zamknąć na spokojnie. Ja byłem ich klientem 21 lat. Podziękowałem. Szkoda nerwów... Ale życzę powodzenia! 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #179764 Napisano 18 Lipca 2019 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 186 #179765 Napisano 18 Lipca 2019 Cóż, jak znam życie, czeka mnie mała wojenka w tej sprawie z Orange, ale z drugiej strony, jestem ich klientem już od wielu lat, więc liczę na to, że temat uda się zamknąć na spokojnie.Wodoszczelne smartfony mają w warunkach gwarancji zapisek, wykluczający możliwość naprawy po ingerencji cieczy do wnętrza obudowy.No ale ty jesteś prawnikiem więc idę po popcorn. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43372 #179766 Napisano 18 Lipca 2019 Worldtimer ;] 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179767 Napisano 18 Lipca 2019 Wodoszczelne smartfony mają w warunkach gwarancji zapisek, wykluczający możliwość naprawy po ingerencji cieczy do wnętrza obudowy.No ale ty jesteś prawnikiem więc idę po popcorn.Nie wiem, co mają, ale wiem, co jest w oficjalnych materiałach Huawei - do 30 minut na głębokości nie większej niż 1,5 m. A do tego brak informacji o konieczności jakiegoś specjalnego zabezpieczenia, bo inaczej na co kumuś wodoszczelność zakładająca właśnie zanirzenie? Ale oczywiście zobaczymy, co będzie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #179768 Napisano 18 Lipca 2019 Scuba Dude! 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #179769 Napisano 18 Lipca 2019 Nie wiem, co mają, ale wiem, co jest w oficjalnych materiałach Huawei - do 30 minut na głębokości nie większej niż 1,5 m. A do tego brak informacji o konieczności jakiegoś specjalnego zabezpieczenia, bo inaczej na co kumuś wodoszczelność zakładająca właśnie zanirzenie? Ale oczywiście zobaczymy, co będzie :-)Też niestety z doświadczenia wiem, że ta wodoszczelność to tylko na papierze. Już nie pamiętam szczegółów, ale wodoszczelny iphone mojej córy miał ileś tam jakichś zapisów drobnym druczkiem według których wodoszczelny tak naprawdę nowe był i naprawa gwarancyjna nie wchodziła w grę. Raczej nie wróżę powodzenia, ale chętnie poczytam jak Ci poszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24203 #179770 Napisano 18 Lipca 2019 Marine 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #179771 Napisano 18 Lipca 2019 Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #179772 Napisano 18 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #179773 Napisano 18 Lipca 2019 .. co jest w oficjalnych materiałach Huawei - do 30 minut na głębokości nie większej niż 1,5 mRafał, a nie 0,15m? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
treidi 195 #179774 Napisano 18 Lipca 2019 (edytowane) Kwiatek, masz to Ty tych włosów ...Taka Amfibia zatopiona w buszu...., ala kolorystycznie pasuje:) Edytowane 18 Lipca 2019 przez treidi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #179775 Napisano 18 Lipca 2019 Rafał, a nie 0,15m?Nie, sprawdzałem to m.in. u brata mojej żony, który zajmuje się sprzedażą telefonów komórkowych :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach