diesel 218 #6551 Napisano 21 Stycznia 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robi One Kenobi 12 #6552 Napisano 21 Stycznia 2008 http://img174.imageshack.us/my.php?image=citi1ie4.jpg Zdjęcie jest trochę słabe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #6553 Napisano 21 Stycznia 2008 Wskazówka Seiko świetnie dobrana do wskazówek na desce rozdzielczej 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6554 Napisano 21 Stycznia 2008 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #6555 Napisano 21 Stycznia 2008 Igor piękny IWC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6556 Napisano 21 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #6557 Napisano 21 Stycznia 2008 Nie dziś, ale cały zeszły tydzień: Się resetowałem w Campitello 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7156 #6558 Napisano 21 Stycznia 2008 ale czad!zarówno zdjęcie jak i SAMURAJale bajersam sie swego czasu zastanawiałem na tuningiem tarczy tego zegarkaGRATULUJE!!! 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6559 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6560 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarkato bylby chyba szczyt zeby fure kupowac pod zegarek:D:Dprzejrzyj galerie: jest maaaaaaasa swietnych zdjec samurajow 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7156 #6561 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarkaa niby co pasuje do SEIKO?:] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #6562 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel (...) popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarka Do nicka przede wszystkim nie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #6563 Napisano 21 Stycznia 2008 Dziś już taki: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6564 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarkaa niby co pasuje do SEIKO?:]Pewno chodzilo japonska marke 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6565 Napisano 21 Stycznia 2008 zeszły tydzień: ten tydzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6566 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarkaa niby co pasuje do SEIKO?:]kia picanto. bez jaj. sam taką jeżdżę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #6567 Napisano 21 Stycznia 2008 Marcin świetne zegarki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #6568 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarkaa niby co pasuje do SEIKO?:]Pewno chodzilo japonska marke No tak.. ale jaki samochód dobrać do szwajcarskiego zegarka..? :wink: diesel (...) popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarka Do nicka przede wszystkim nie pasuje No fakt to nie diesel ale mój nick wziął się od mojej słabości do jeansów Diesel :wink: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wito 0 #6569 Napisano 21 Stycznia 2008 Dziś już taki: No, ten jest OK. Kiedy mu sprawisz bransoletę? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6570 Napisano 21 Stycznia 2008 diesel,dzięki Tobie widzę po raz pierwszy, że seiko mogą być ładne :roll: , ale popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarka widać po prostu mało wiesz o Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6571 Napisano 22 Stycznia 2008 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #6572 Napisano 22 Stycznia 2008 No, ten jest OK. Kiedy mu sprawisz bransoletę? 8) .... może latem... Sam nie wiem, nie lubię bransolet, a do jej zakupu tylko upał może mnie skłonić 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6573 Napisano 22 Stycznia 2008 No tak.. ale jaki samochód dobrać do szwajcarskiego zegarka..? :wink: Rinspeed :?: :!: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6574 Napisano 22 Stycznia 2008 diesel (...) popracuj nad gablotą, nie pasuje do takiego zegarka Do nicka przede wszystkim nie pasuje zasłoń obrotomierz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #6575 Napisano 22 Stycznia 2008 No tak.. ale jaki samochód dobrać do szwajcarskiego zegarka..? :wink: mozliwosci wbrew pozorom jest sporo: jezli mamy gust klasyczny, to powinnismy rozwazyc monteverdi - to chyba dobre opakowanie np na kierowce z da vinci na rekuladny 25-letni egzemplarz bedzie dobrze pasowal do tiary w takim hau dobrze bym sie czul z aquanautem najpopularniejsza szwajcarska marka pojazdow to chyba jednak saurer. bylo ich troche rowniez w polsce. nie wiem tylko, jaki zegarek do niego pasuje (tu na zdjeciu dm10) a zeby nie bylo tak klasycznie, to mozecie tez sprobowac kupic cos ze stajni orca. 641hp wystarczy do sprawnego poruszania sie w miejskich korkach. tu model 113 poza tym, mozecie jeszcze poszukac cos od sbarro, klasyczne modele cegga oparte na maserati, fantastyczne motocykle egli, a jako ukoronowanie zapraszam na tor za kierownice saubera... ja jednak pozostane przy moich monteverdi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach