Paulus57 132460 #229526 Napisano 20 Września 2021 25 minut temu, goral_ napisał(-a): Skromnie Może trochę niewyraźnie, ale na pewno nie skromnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7937 #229527 Napisano 20 Września 2021 @Wodolej zostaw go sobie Serio mówię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132460 #229528 Napisano 20 Września 2021 19 minut temu, Wodolej napisał(-a): Tak było przez moment, bo co do zasady to przygotowujemy się do rozstania. Taka ostatnia niedziela w poniedziałek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Żebyś później nie żałował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10730 #229529 Napisano 20 Września 2021 Mudman🪖 i VictorinoxWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26812 #229530 Napisano 20 Września 2021 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wodolej #229531 Napisano 20 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, cordi7 napisał(-a): @Wodolej zostaw go sobie Serio mówię 1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Żebyś później nie żałował. Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino. Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜 Edytowane 20 Września 2021 przez Wodolej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132460 #229532 Napisano 20 Września 2021 2 minuty temu, Wodolej napisał(-a): Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino.Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜 Wierz mi można i pięćdziesiąt ogarnąć i... będzie więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wodolej #229533 Napisano 20 Września 2021 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Wierz mi można i pięćdziesiąt ogarnąć i... będzie więcej. Boszszsze, nie mam aż tak silnej psychiki 😉 Szacun i wyrazy szczerego podziwu 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132460 #229534 Napisano 20 Września 2021 Teraz, Wodolej napisał(-a): Boszszsze, nie mam aż tak silnej psychiki 😉 Szacun i wyrazy szczerego podziwu 👍 Nie wiedziałem, że uleganie kolejnym pokusom oznacza silną psychikę, ale... ZGODA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5043 #229535 Napisano 20 Września 2021 13 minutes ago, Wodolej said: Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino. Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜 Wsadź do pudełka i ciesz się innymi. Po jakimś czasie sprawdź czy nadal jest chęć sprzedaży. Wygenerować stratę zawsze możesz później... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1748 #229536 Napisano 20 Września 2021 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #229537 Napisano 20 Września 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7937 #229538 Napisano 20 Września 2021 53 minuty temu, Wodolej napisał(-a): Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜 Aż tak źle nie jest bo żona by mnie spakowała 🤣🤣🤣 bo u mnie wszystko, co kupiłem ma dożywocie. Wszystkie zegarki są częścią rotacji i codziennie inny ląduje na nadgarstku, czasem dwa razy z rzędu ten sam. Jeden jest zakupem, w którym z czasem trochę się odkochałem (Seiko z open heartem) - ale tylko ten jeden. Osiągnąłem co prawda ostatnio nowy poziom zegarkowego szaleństwa i proszę się nie śmiać Po ostatnich zakupach żeby się nacieszyć nowymi nabytkami nosiłem po jednym zegarku na każdej ręce. Kilka dni wystarczyło i wróciłem do starych zwyczajów więc chyba jeszcze nie jest ze mną tak źle… Pracuję nadal z domu ale rutyna pozostała: wstaję, prysznic, śniadanie i do pudełka z zegarkami dokonać wyboru. Prawdopodobnie byłbym w stanie ograniczyć się do 6 - 8 zegarków ale… … żeby nauczyć się, co cię kręci musisz próbować, błądzić i szukać swojej drogi. Z perspektywy dnia dzisiejszego umiałbym wybrać te 6 - 8 sztuk ale nie wcześniej, nie kiedyś. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73787 #229539 Napisano 20 Września 2021 34 minuty temu, cordi7 napisał(-a): Aż tak źle nie jest bo żona by mnie spakowała 🤣🤣🤣 bo u mnie wszystko, co kupiłem ma dożywocie. Wszystkie zegarki są częścią rotacji i codziennie inny ląduje na nadgarstku, czasem dwa razy z rzędu ten sam. Jeden jest zakupem, w którym z czasem trochę się odkochałem (Seiko z open heartem) - ale tylko ten jeden. Osiągnąłem co prawda ostatnio nowy poziom zegarkowego szaleństwa i proszę się nie śmiać Po ostatnich zakupach żeby się nacieszyć nowymi nabytkami nosiłem po jednym zegarku na każdej ręce. Kilka dni wystarczyło i wróciłem do starych zwyczajów więc chyba jeszcze nie jest ze mną tak źle… Pracuję nadal z domu ale rutyna pozostała: wstaję, prysznic, śniadanie i do pudełka z zegarkami dokonać wyboru. Prawdopodobnie byłbym w stanie ograniczyć się do 6 - 8 zegarków ale… … żeby nauczyć się, co cię kręci musisz próbować, błądzić i szukać swojej drogi. Z perspektywy dnia dzisiejszego umiałbym wybrać te 6 - 8 sztuk ale nie wcześniej, nie kiedyś. Ty, komentator, wrzuciłbyś coś lepiej, bo od fot Twoich zegarków częściej widuję meteoryty. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7937 #229540 Napisano 20 Września 2021 W poniedziałek Zenon był 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73787 #229541 Napisano 20 Września 2021 Poniedziałek to chyba (jeszcze) dzisiaj..? Czy coś pomyliłem..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15916 #229542 Napisano 20 Września 2021 Rammstein 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7937 #229543 Napisano 20 Września 2021 27 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Poniedziałek to chyba (jeszcze) dzisiaj..? Czy coś pomyliłem..? Cholera znów poniedziałek - tydzień temu, wątek Zenitha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #229544 Napisano 21 Września 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Just1MoreWatch 2674 #229545 Napisano 21 Września 2021 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #229546 Napisano 21 Września 2021 Doberek, walka trwa od rana. Miłego dzionka. 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek3545 947 #229547 Napisano 21 Września 2021 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 73286 #229548 Napisano 21 Września 2021 😉 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #229549 Napisano 21 Września 2021 I już w pracy... 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49693 #229550 Napisano 21 Września 2021 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach