Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, SEI_pat_KO napisał(-a):

IMG_20220612_101630.jpg

Fajny model. Jeszcze go nie widziałem. Jaki ref.? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Paulus57 napisał(-a):

Fajny model. Jeszcze go nie widziałem. Jaki ref.? 

Japończyk płakał jak sprzedawał, SARC010 - już dawno niedostępne w oficjalnej sprzedaży, trzeba się naszukać 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, SEI_pat_KO napisał(-a):

Japończyk płakał jak sprzedawał, SARC010 - już dawno niedostępne w oficjalnej sprzedaży, trzeba się naszukać 🙄

Czyżbyś dał za niego około 20k zł!!? Jedyny na Chrono24 z opłatami tak właśnie kosztuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Czyżbyś dał za niego około 20k zł!!? Jedyny na Chrono24 z opłatami tak właśnie kosztuje. 

Gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach, ale mogę napisać, że nabyłem go za trochę mniej w stanie idealnym. Niestety w tym rzecz, że w normalnych monetach już się go nie kupi 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, SEI_pat_KO napisał(-a):

Gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach, ale mogę napisać, że nabyłem go za trochę mniej w stanie idealnym. Niestety w tym rzecz, że w normalnych monetach już się go nie kupi 😅

W tym przypadku pozostaje mi tylko kląć na niedopasowanie moich upodobań do zasobności portfela... ;) 

Na szczęście mam jeszcze wysoko na liście takie, które nie kaleczą moich możliwości finansowych. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

W tym przypadku pozostaje mi tylko kląć na niedopasowanie moich upodobań do zasobności portfela... ;) 

Na szczęście mam jeszcze wysoko na liście takie, które nie kaleczą moich możliwości finansowych. :) 

Dużo zegarków można znaleźć taniej. To że ktoś krzyczy o górę pieniędzy nie znaczy, że dany model jest faktycznie tyle wart. Trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać... aż się trafi nieco taniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi