Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.07.2024 o 16:12, TRobert napisał(-a):

IMG202407201800381.jpg

Pokaż więcej  

Tak jak Certiny mnie nie zachwycają a wręcz mawet nie ruszają tak rozwaliłeś mi światopogląd. Chce taką mieć. Genialna.

Edit

Jeśli to jest ta poniżej, to zdjęcie real mega. Zupełnie inny zegarek. Twój mi się podoba. Ten ze zdjęć sklepowych wcale.

https://www.zegarek.net/zegarki/certina/zegarek_certina_c006.428.11.051.00.html

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już jest klasyk :) Nr referencyjny C006.428.11.051.00. Jest jeszcze wersja z białą/srebrną tarczą. Ten model zawsze się obroni. Wykonanie solidne, na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach i może dlatego w tym przypadku nie miałem nigdy żadnego zwrotu a sporo sztuk już sprzedałem

W dniu 20.07.2024 o 19:43, Petru23 napisał(-a):

Tak jak Certiny mnie nie zachwycają a wręcz nie ruszają tak rozwaliłeś mi światopogląd. Chce taką mieć. Genialna.

Pokaż więcej  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 20.07.2024 o 19:43, Petru23 napisał(-a):

Tak jak Certiny mnie nie zachwycają a wręcz mawet nie ruszają tak rozwaliłeś mi światopogląd. Chce taką mieć. Genialna.

Edit

Jeśli to jest ta poniżej, to zdjęcie real mega. Zupełnie inny zegarek. Twój mi się podoba. Ten ze zdjęć sklepowych wcale.

https://www.zegarek.net/zegarki/certina/zegarek_certina_c006.428.11.051.00.html

Pokaż więcej  

Tak to jest dokładnie taka. I faktycznie na żywo wygląda dużo lepiej, natomiast trzeba pamiętać że jest większa od "zwykłej" DS-1 a przede wszystkim dużo grubsza, więc jak się zdecydujesz to radzę przymierzyć. Ale i tak ją lubię, mimo że to niezły klocek 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 20.07.2024 o 13:30, oszolom napisał(-a):

większość wypustów omegi mi się nie podoba. ale mają takie modele, które uwielbiam. dynamic, konstalacja i polaris przykładem. 

98769797689768976897689bjhn7u68mvnj7um.jpg

Pokaż więcej  

Naprawdę  zaje...fajna ta Twoja Omsia. 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 20.07.2024 o 22:57, kornel91 napisał(-a):

To co w Turcji było ponad 40??

Pokaż więcej  

Marcin, napisałem blisko😉 przez ostatnie dwa dni pobytu miałem tam po 37. Gdy wylądowałem rano w czwartek, w Gdańsku było słabe 19. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.07.2024 o 06:53, tomaliusz napisał(-a):

IMG_20240721_085029.jpg

Pokaż więcej  

Też mam dwukolorową wersję, ale z Phylidy. Jak wykonana bransoleta, bo mam dwa Guanqiny i oba miały fatalne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi