Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

31 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Piękny klasyk. Po renowacji?

Tarcza poddana została renowacji. Po za wskazówkami i koronką reszta pozostała w oryginale. Pozdrawiam 

8 minut temu, adamski21pl napisał(-a):

Tarcza poddana została renowacji. Po za wskazówkami i koronką reszta pozostała w oryginale. Pozdrawiam 

Nie jestem purystą i efekt mi się podoba. Chciałbym mieć taki zegarek w swoich zbiorach, ale słabo się orientuję w vintage. 

25 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Nie jestem purystą i efekt mi się podoba. Chciałbym mieć taki zegarek w swoich zbiorach, ale słabo się orientuję w vintage. 

Ogólnie rynek zalany jest w dużej mierze przez pomieszane składaki lub zegarki składane prawie w całości z chińskich zamienników ale przy odrobinie cierpliwości można znaleźć jeszcze przyzwoity egzemplarz w rozsądnych pieniądzach. Naprawdę polecam bo uruchomienie takiego „dziadka” sprawia dużo radości.

1 minutę temu, adamski21pl napisał(-a):

Ogólnie rynek zalany jest w dużej mierze przez pomieszane składaki lub zegarki składane prawie w całości z chińskich zamienników ale przy odrobinie cierpliwości można znaleźć jeszcze przyzwoity egzemplarz w rozsądnych pieniądzach. Naprawdę polecam bo uruchomienie takiego „dziadka” sprawia dużo radości.

Dlatego czekam cierpliwie i zakupu dokonam tylko od osoby której będę mógł zaufać. 

2 godziny temu, marekvegas napisał(-a):

Dziś urodziny Briana.

Screenshot_2024-07-19-12-25-22-371_com.miui.gallery.jpg

Old Lady 🎸🎸🎸

3 godziny temu, Piotoman napisał(-a):

20240719_104552.jpg

Idzie takiego wostoczka gdzieś nabyć 🤔🤔