Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a):

I co warto było czekać? Z ciekawosci jak dlugo? Ze 2 lata?

Na tego czekałem chyba mniej, ale dokładnie nie pamiętam. Z Komodo trwało to wyraźnie dłużej. Trochę mi podpadli, bo na prośbę by mi go wysłali z założoną bransoletą odpowiedzieli, że wolą na nato, bo im wygodniej. ;) Założenie bransy w Helmie, to wyzwanie i jak dla mnie konieczność wizyty u zegarmistrza. Idealne spasowanie, to i problem z założeniem, ale co tam, ponoszę na pasku. 

Co do jakości wykonania, to może wycięcia na bezelu mogłyby być gładsze, ale poza tym wszystko bez zarzutów. Pasek nato bardzo dobrej jakości. Jak masz cierpliwość, zapisz się albo poczekaj aż mi się jeden z mojej parki znudzi. ;) Termin niewykluczone będzie krótszy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

20250305_153636.jpg

a to jest pasek nato czy single pass zulu? dziwne ze nie chcieli Ci bransy założyć

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

a to jest pasek nato czy single pass zulu? dziwne ze nie chcieli Ci bransy założyć

Podszkol mnie i wyjaśnij różnicę między tymi rodzajami. A z tą bransą, to słabe wrażenie zrobili. Tym bardziej, że kupowałem u nich drugi zegarek w ciągu dwóch miesięcy. Niekoniecznie muszę być ich stałym klientem. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Podszkol mnie i wyjaśnij różnicę między tymi rodzajami. A z tą bransą, to słabe wrażenie zrobili. Tym bardziej, że kupowałem u nich drugi zegarek w ciągu dwóch miesięcy. Niekoniecznie muszę być ich stałym klientem. ;) 

Nato typowo ma dwie warstwy materiału pod kopertą. Zulu - jedną. Hardware w zulu jest obły (3 ringi). 

No słabo słabo helm zrobił

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, bubulin napisał(-a):

1751664780_ZdjcieWhatsApp2025-03-05o20_19.45_0b928060.thumb.jpg.bafbbb7f1cfaa7d21f4f9dd5aad82c5f.jpg

co to?

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a):

Retro Orginale 3437 to świetny zegarek. I chyba na pasku mu zdecydowanie lepiej ;)

20221221_132128.jpg

Wiem dlaczego go sprzedałeś i tylko dlatego nie krytykuję. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi