SPS 79638 #333351 Napisano 29 Marca 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 9607 #333352 Napisano 29 Marca 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 10418 #333353 Napisano 29 Marca 25 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5453 #333354 Napisano 29 Marca 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): O, i bezel wycentrowany na "0". To ukłon w stronę publiczności, żeby nie dostała palpitacji. 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 16961 #333355 Napisano 29 Marca Godzinę temu, ireo napisał(-a): A właśnie, przy okazji, gdzie nogi? 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74093 #333356 Napisano 29 Marca 1 godzinę temu, gszydlowsky napisał(-a): Za to brukarstwem już tak 😁 Fajna fotka. Nosisz okulary? Godzinę temu, ireo napisał(-a): Brukarstwem interesuje się przeważającą większość, ja tylko obserwuję efekty działania demokracji. A właśnie, przy okazji, gdzie nogi? Myślałem, że samurajów. Może awansowali, od kiedy znów podnieśli ceny. A kiedy była ostatnia podwyżka? Co do samurajów, jest nasz coraz mniej. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 16961 #333357 Napisano 29 Marca 6 minut temu, mario1971 napisał(-a): Fajna fotka. Nosisz okulary? Noszę , zrobione na zoomie 2x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5453 #333358 Napisano 29 Marca 9 minut temu, mario1971 napisał(-a): Fajna fotka. Nosisz okulary? A kiedy była ostatnia podwyżka? Co do samurajów, jest nasz coraz mniej. Czytałem, że w styczniu tego roku. W 2025 były dwie, więc to już trzecia w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy. Nie żeby mnie to jakoś specjalnie poruszało, bo luksusowe zegarki nie są niezbędne do życia. Gdyby jakiś konkretny model naprawdę mi się spodobał, to wzrost cen też by mnie nie powstrzymał, ale jak dotąd udaje mi się nie brać udziału w tej karuzeli. Zastanawiam się tylko, czy się ta bańka cenowa rozleci sama w sposób izolowany, czy dopiero wraz z nadchodzącym globalnym kryzysem ekonomicznym. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74093 #333359 Napisano 29 Marca 12 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Noszę , zrobione na zoomie 2x Bo daty bez okularów raczej nie odczytasz. Ja z tego powodu właśnie większość zegarków kupuję z lupką. 4 minuty temu, ireo napisał(-a): Czytałem, że w styczniu tego roku. W 2025 były dwie, więc to już trzecia w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy. Nie żeby mnie to jakoś specjalnie poruszało, bo luksusowe zegarki nie są niezbędne do życia. Gdyby jakiś konkretny model naprawdę mi się spodobał, to wzrost cen też by mnie nie powstrzymał, ale jak dotąd udaje mi się nie brać udziału w tej karuzeli. Zastanawiam się tylko, czy się ta bańka cenowa rozleci sama w sposób izolowany, czy dopiero wraz z nadchodzącym globalnym kryzysem ekonomicznym. Globalny kryzys może jeszcze napędzić ceny produktów luksusowych, jeżeli do takich można zaliczyć Rolexa. Co do podwyżek, to ja kojarzę jedną. Wcześniej chyba była obniżka wynikająca z umocnienia się złotówki, jak dobrze pamiętam. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 16961 #333360 Napisano 29 Marca 49 minut temu, mario1971 napisał(-a): Bo daty bez okularów raczej nie odczytasz. Ja z tego powodu właśnie większość zegarków kupuję z lupką. Z okularami udaje się odczytać, ale czasem i tak wymaga wytężenia wzroku 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74093 #333361 Napisano 29 Marca Teraz, gszydlowsky napisał(-a): Z okularami udaje się odczytać, ale czasem i tak wymaga wytężenia wzroku 😁 Tak dupnie małego okna daty jeszcze nie widziałem. 🤣 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 16961 #333362 Napisano 29 Marca 9 minut temu, mario1971 napisał(-a): Tak dupnie małego okna daty jeszcze nie widziałem. 🤣 Nie wierzę, zegarki z lupą odbierasz a daty w Sinnie nie widziałeś 😜 Już to mówiłem, wg mnie tarcza jest tutaj zaj33biście zaprojektowana, symetria jest zachowana, a datę odczytasz jeśli potrzebujesz . A jak nie widzisz bez oksów to możesz traktować jak no date'a 😉 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74093 #333363 Napisano 29 Marca (edytowane) 8 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Nie wierzę, zegarki z lupą odbierasz a daty w Sinnie nie widziałeś 😜 Już to mówiłem, wg mnie tarcza jest tutaj zaj33biście zaprojektowana, symetria jest zachowana, a datę odczytasz jeśli potrzebujesz . A jak nie widzisz bez oksów to możesz traktować jak no date'a 😉 Ledwo tu w powiększeniu widzę 23, a co dopiero na żywca. 😎 Zupełnie nie widzę sensu wrzucania takiej mikro daty. 95% ludzi po 40-tce nie przeszłaby takiego testu okulisty. Edytowane 29 Marca przez mario1971 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sent 5770 #333364 Napisano 29 Marca 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5453 #333365 Napisano 29 Marca 15 minut temu, mario1971 napisał(-a): Ledwo tu w powiększeniu widzę 23, a co dopiero na żywca. 😎 Zupełnie nie widzę sensu wrzucania takiej mikro daty. 95% ludzi po 40-tce nie przeszłaby takiego testu okulisty. Może im wyszło z badań rynku, że ludzie po 40-ce wolą bez daty, więc zrobili "dwa w jednym" czyli zegarek dla każdego. Inna rzecz, że jeśli ktoś się naoglądał roleksowych cyklopów, to każda data oprócz big date wydaje mu się za mała. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74093 #333366 Napisano 29 Marca 2 minuty temu, ireo napisał(-a): Może im wyszło z badań rynku, że ludzie po 40-ce wolą bez daty, więc zrobili "dwa w jednym" czyli zegarek dla każdego. Inna rzecz, że jeśli ktoś się naoglądał roleksowych cyklopów, to każda data oprócz big date wydaje mu się za mała. To co mówisz ma sens. Teraz już wiem, dlaczego tak mocno ciągnie mnie w stronę Odyseusza. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logann 4027 #333367 Napisano 29 Marca 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 8380 #333368 Napisano 29 Marca 57 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Tak dupnie małego okna daty jeszcze nie widziałem. 🤣 Ja na trzeźwo teraz miałem problem ze znalezieniem tego okienka daty a gdzie tam dopiero odczytać ją po kilku kieliszkach 🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2301 #333369 Napisano 29 Marca 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3545 #333370 Napisano 30 Marca Dobrego tygodnia 🙂 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 31466 #333371 Napisano 30 Marca Udanego tygodnia! 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 90369 #333372 Napisano 30 Marca 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubus 848 #333373 Napisano 30 Marca Dobrego tygodnia 🙂 Smart-smycz znów wróciła... 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 68253 #333374 Napisano 30 Marca 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 9607 #333375 Napisano 30 Marca 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach