Gość Jash #10526 Napisano 11 Kwietnia 2009 Nie no raczej nie sprzedam. Z Seamasterem też rozmawiałem, ma zapytać kolegę, czy zrobiłby dla mnie wersję 20mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #10527 Napisano 12 Kwietnia 2009 Jeszcze w tym temacie nie był prezentowany. Wreszcie znalazła się okazja by założyć garnitur... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10528 Napisano 12 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuanChang 0 #10529 Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziś klasycznie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ponuraczek #10530 Napisano 12 Kwietnia 2009 Proszę! Wszyscy wyciągają "świąteczne" sikory... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #10531 Napisano 12 Kwietnia 2009 Nie wiem sam, czy coś z tego wyjdzie. Chciałem pasek Strap Culture, ale mi odpisali, że jest tylko 3 szwaczy, a mają inne kolekcje do zrobienia i ten co ja chce jest daleko odłożony w planach. Potem mierzyłem Hirscha Carbona, ale Sumo ma daleko od koperty dziurki w uszach i wyglądał w tym pasku przekomicznie. Ostatecznie rozmawiałem z kolegą z GMT i wstępnie rozmawiałem w sprawie pacha. Po świętach będę kombinował ze wzorem, ale jest też warunek, że klamrę V-buckle muszę znaleźć, a z tym problem, bo to 20mm. Przyznam szczerze, że miałem już z tego powodu chwilowy kryzys i Seiko prawie wylądował w Bazarze, ale mi przeszło...Hmm, ciekaw jestem jak Twój Szogun będzie wyglądał na pasku... ale szczerze mówiąc, nie dokopałem się fotek, na których Sumo wygląda dobrze wygląda na skórze lub gumie. Wydaje się, że ten zegarek jest stworzony jedynie pod bransoletę i kropka. Życzę jednak udanego mariażu z paskami Verca (jak się domyślam). 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10532 Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziś klasycznie! Świetny, winszuję ! Dziś były takie dwa 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10533 Napisano 13 Kwietnia 2009 Dzisiaj Dyngus: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #10534 Napisano 13 Kwietnia 2009 Swiatecznie:) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #10535 Napisano 13 Kwietnia 2009 Oberwałem 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anduril 1 #10536 Napisano 13 Kwietnia 2009 Od miesiąca, ale wcześniej nie było jak sfocić. Zbieram się też do małego "rewiu" i dodatkowych fotek do galerii 0 Adriatica 1096 | Casio Lin-169-7AV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #10537 Napisano 13 Kwietnia 2009 Oberwałem Szkoda, że nie ma takiego w automacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #10538 Napisano 13 Kwietnia 2009 Dziś coś fajnego: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #10539 Napisano 13 Kwietnia 2009 dziś święto więc trzeba sławić: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #10540 Napisano 13 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuanChang 0 #10541 Napisano 13 Kwietnia 2009 Dziś Retro! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10542 Napisano 13 Kwietnia 2009 wyczekiwany, dlugoo... przyszedl i sie zakochalem:) najgorsze bylo to iz jak dotarl to nie moglem nawet rozpakowac .... praca....ale warto bylo zaczekac:) By rafalbarURL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=imgp0009v.jpg][/url]By rafalbarBy rafalbar fotka dekla specjalnie dla Staruszka:) By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #10543 Napisano 13 Kwietnia 2009 masakra..cudowne JLC..gratuluje i jakas wieksza galerie poprosze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10544 Napisano 14 Kwietnia 2009 masakra..cudowne JLC..gratuluje i jakas wieksza galerie poprosze dziekuje - galeria jakos w tym tygodniu - najpozniej w sobote:), dzieki:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #10545 Napisano 14 Kwietnia 2009 Świetny nie wiem co mnie "walneło" by kupić sobie Reverso Chronograph, skoro Mastery są takie śliczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10546 Napisano 14 Kwietnia 2009 Na ręce prezentuje się zacnie U mnie przez Święta: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #10547 Napisano 14 Kwietnia 2009 Świetny nie wiem co mnie "walneło" by kupić sobie Reverso Chronograph, skoro Mastery są takie śliczne Reverso bardziej klasyczny. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10548 Napisano 14 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #10549 Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzisiejszy ekwipunek , a fotka z soboty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10550 Napisano 14 Kwietnia 2009 Jak wszyscy, to wszyscy - pan Karczoch też 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach