GrzecH 6 #12301 Napisano 22 Lipca 2009 Hy Moser - ten pach przy zegarku jest świetny. Dziękować - wczoraj ukończony Połączenie barwników - czerwonego, oranżu, oliwki, żółtego i brązownika - dał odcień głębokiego brązu z cieniem wiśni dodatkowo z połyskiem - ogólnie fajny efekt wyszedł PozdrGrzecH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12302 Napisano 22 Lipca 2009 Jak dla mnie, to zegarek wskazuje 11:10 Poza tym, świetna Omega. Gratulacje, niech się długo nosi, będzie dokładna i rys nie łapie! Nie chodziło mi o godzinę na zegarku tylko o godzinę wstawienia posta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #12303 Napisano 22 Lipca 2009 Dzisiaj... By hide1979, shot with DSLR-A200 at 2009-07-22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #12304 Napisano 22 Lipca 2009 Uh... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #12305 Napisano 22 Lipca 2009 Nie chodziło mi o godzinę na zegarku tylko o godzinę wstawienia posta Aaaa, chodziło Ci o model mechanizmu? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12306 Napisano 22 Lipca 2009 Aaaa, chodziło Ci o model mechanizmu?Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytoos 0 #12307 Napisano 22 Lipca 2009 a zanim to nastąpi rulez Diabeł! Abo ja wiem, czy ta bransoleta to ciekawsza od paska jest...?Trochę marnie z zakresem regulacji albo mam spocone łapsko i dlatego nie chce się ułożyć. Pożyjemy, zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy #12308 Napisano 22 Lipca 2009 mi się bardzo ten zestaw podobał - o ile to była ta sama bransoleta - i było mi super wygodnie, a łapsko mam większe od Twojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 407 #12309 Napisano 22 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12310 Napisano 22 Lipca 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #12311 Napisano 22 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1213 #12312 Napisano 22 Lipca 2009 Dziś i mam nadzieję, że na długo..... heh, do minutowego 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #12313 Napisano 22 Lipca 2009 Dziś i mam nadzieję, że na długo..... heh, do minutowego Zaliczylem opad szczeki na koniec dnia:) Szczere gratulacje!!!Mam nadzieje, ze jak sie nacieszysz troche - wrzucisz go do galerii - chociaz taki zegarek trzeba chyba na zywo obejrzec. Jaki ma numer? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1213 #12314 Napisano 22 Lipca 2009 Do galerii nie chcę wrzucać, ale można posłuchać go tutaj: Nr 100, . 090 do nabycia u Władka. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12315 Napisano 23 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #12316 Napisano 23 Lipca 2009 Coraz bardziej podoba mi sie ten Twoj Oris... Lubie symetrie... PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12317 Napisano 23 Lipca 2009 Coraz bardziej podoba mi sie ten Twoj Oris... Lubie symetrie...a zachęcam, zachęcam. Classic ale też Artelier czy Franek Sinatra to świetnie wykonane proste zegarki za niezłą cenę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #12318 Napisano 23 Lipca 2009 Kupiłem sobie zwykły, klasyczny zegarek i bardzo jestem zadowolony 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #12319 Napisano 23 Lipca 2009 Tak patrze, ze akurat Twoj to nie 42mm a 37mm? Kurka, jesli tak to malo... A jakies sprawdzone zrodlo zakupow w dobrej cenie? PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12320 Napisano 23 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12321 Napisano 23 Lipca 2009 A ja dziś wieczorem założyłęm nowo odebrany pasek na nowozmodowane Seiko Igor, widzę, że ten pasek paradoksalnie do Twojego moda pasuje. A propos - moja Soxa także dostała dwa nowe ubranka. ;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12322 Napisano 23 Lipca 2009 Nowy zakup Wrażenie bardzo pozytywne Choć rozmiar jeden z najmniejszych w mojej kolekcji to nosi się super, no i ten mesh (może nie piwerwszej jakości ) na taką pogodę super sprawa, coś między paskiem a bransoletą Blaz a pasek pasuje i to bardzo Załóż któryś z nowych na Seikacza aż jestem ciekaw jak to będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12323 Napisano 23 Lipca 2009 mój największyi zarazem najlżejszynadmuchany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12324 Napisano 23 Lipca 2009 Igor, widzę, że ten pasek paradoksalnie do Twojego moda pasuje. A propos - moja Soxa także dostała dwa nowe ubranka. ;D Aż mi zamigotały gwiazdy od tych pasków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12325 Napisano 23 Lipca 2009 Kiedyś w końcu wezmę się do roboty i zrobię Soxie zdjęcie w otoczeniu wszystkich pasków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach