seiken 86 #12401 Napisano 28 Lipca 2009 No i co z tego ze nie pasuje - do mojego hamiego tez nie pasujeale tak mi sie łapa poci pod paskami ze na lato wole tego czajna meshajest po prostu praktyczny i wygodnyi na prawde b.dobrze wykonany a kosztuje tylko 8 euro z przesyłka haha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12402 Napisano 28 Lipca 2009 Gdy jest gorąco liczy się wygoda. Właśnie Seiken - cena kosmicznie niska jak na mesha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12403 Napisano 28 Lipca 2009 oj... do lotnika to ci on nie stworzony.. Prawda, prawda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12404 Napisano 28 Lipca 2009 oj... do lotnika to ci on nie stworzony.. Ale tak jak powiedział kolega Seiken i reszta bardzo praktyczny na taką pogodęAle i jako całość wygląda nie tak najgorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #12405 Napisano 28 Lipca 2009 Dzisiaj z Zenkiem 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #12406 Napisano 28 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #12407 Napisano 29 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamel 4 #12408 Napisano 29 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 397 #12409 Napisano 29 Lipca 2009 Dziś w pracy klasycznie : Kamel Uwielbiam ten styl indexów w Tissot'ach, szkoda tylko że ciężko takiego trafić w dobrym stanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12410 Napisano 29 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #12411 Napisano 29 Lipca 2009 Sentymentalnie Fossil - pierwszy zegarek po długiej przerwie kupiony pięć lat temu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #12412 Napisano 29 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #12413 Napisano 29 Lipca 2009 nasze (mój i Żony) monstery na wakacjach: a dziś pod wpływem impulsu kupiłem .. G-Shocka DW 5600 Najwspanialsza z Żon prawie mi głowę ukręciła ale..co tam:) Wiecie co jest najgorsze? Że jeszcze tylko Seiko 6105 i Spirit i..będę się czuł spełniony zegarkowo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12414 Napisano 29 Lipca 2009 nasze (mój i Żony) monstery na wakacjach: Oh my God! W pierwszym momencie odtworzyło mi się tylko to pierwsze zdjęcie, i tak sobie myślę o co Ci chodzi? Twój monster to ten na ręce, a Żony monster, to ten w czerwonej koszulce?... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #12415 Napisano 29 Lipca 2009 aj aj .. wiem jak to zabrzmiało.. ale to małe w czerwonym to akurat nasz aniołek i z monsterem ma tyle wspólnego, że.. go kocha,..naprawdę, córa przejawia miłość do męskich zegarków wszelkiej maści. Kobiece - pomija z pogardą. Jak widać Żonie też się to udzieliło;))) jej pierwszy mechanik ps. nie wiem co z imageshackiem, zdjęcia pomniejszone i w ogóle a ładują się koszmarnie powoli;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12416 Napisano 29 Lipca 2009 Byłbym wdzięczny - myślę, że mówię w imieniu każdego kto nie ma wpietego łacza od NASA do kompa - gdyby koledzy, np Boldy - szanowali miejsce na serwerach. Czy tak dużym kłopotem jest pstryknąc fotkę np 800x600, albo pomniejszyć? Forum i tak nie wyświetla tak dużych zdjęć, ale ładują sie bardzo długo. Temat poruszany wiele razy. Nie sądzę, ze jest ktoś kto sie z takimi prośbami nie spotkał, a mimo to niektórym nie chce sie poswięcić ok 45 sekund na zmniejszenie fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #12417 Napisano 29 Lipca 2009 Byłbym wdzięczny - myślę, że mówię w imieniu każdego kto nie ma wpietego łacza od NASA do kompa - gdyby koledzy, np Boldy - szanowali miejsce na serwerach. Czy tak dużym kłopotem jest pstryknąc fotkę np 800x600, albo pomniejszyć? Forum i tak nie wyświetla tak dużych zdjęć, ale ładują sie bardzo długo. Temat poruszany wiele razy. Nie sądzę, ze jest ktoś kto sie z takimi prośbami nie spotkał, a mimo to niektórym nie chce sie poswięcić ok 45 sekund na zmniejszenie fotki. ARMAGEDON...! Mam w domu niby że 2MB łącze ... A i tak odpuściłem dzisiaj kilka wątków, bo jak-się-zaczęło-ładować ... Koleżenstwo, zlitujcie się ... Niektórzy mają Neo, albo jeszcze gorzej ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #12418 Napisano 29 Lipca 2009 .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12419 Napisano 29 Lipca 2009 naprawdę, córa przejawia miłość do męskich zegarków wszelkiej maści. Kobiece - pomija z pogardą. No wiadomo, dzieci wiedzą co je dobre. Ma być duże, błyszczące, a jak jeszcze świeci w ciemności, to jest właśnie to 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12420 Napisano 29 Lipca 2009 Ja w robocie mam 6Mb. Jednak kiedy na jednej stronie są ze 3 fotki jak wstawił Boldy - a często tak bywa - to nawet na tak teoretycznie szybkim łączu, trwa to zbyt długo. W domu na 1 megowym - dramat. Najgorzej, że zupełnie bez sensu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #12421 Napisano 29 Lipca 2009 Adi - swoje pomniejszyłem a i tak ładuje się niemiłosiernie długo.. cosik net dziś szwankuje:(Taktic- tak jak mówisz... a na dodatek cyka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12422 Napisano 29 Lipca 2009 ps. nie wiem co z imageshackiem, zdjęcia pomniejszone i w ogóle a ładują się koszmarnie powoli;( Faktycznie coś chyba nie tak z tym shackiem.Na przykład w moim wątku w Galerii zdjęcia wskakują błyskawicznie, ale ja ładuje ze swojego serwera.Czyli to kwestia tego hostowania... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12423 Napisano 30 Lipca 2009 Nie sądzę, ze jest ktoś kto sie z takimi prośbami nie spotkał, a mimo to niektórym nie chce sie poswięcić ok 45 sekund na zmniejszenie fotki. Sprawdziełm. Wystarcza 22 sekundy Co do is, który ostatnio spowolnił - to nie tylko o niego chodzi. Kiedy wszystko działa normalnie, to i tak wchodząc na stronę z postami gdzie jest kilka niepomniejszonych fotek - jest dyskoteka, bo kolejne otwieraja się an maksa, potem posty uciekają bo silnik forum zmniejsza je. 0 przyjemności z czytania. Apeluję, łącznie z prośbą o wpisanie do regulaminu i dopasowanie konsekwencji - wklejajmy zdjęcia o max rozdzielczości 800x600 - forum i tak robi z dłuższego boku chyba max 640 - więc najlepiej byłoby 640x480. Większe zdjęcia w galerii albo w konkretnym cel usprawiedliwiającym większa fotkę - szczegół do oceny, ocena oryginalności, jakieś szczegóły/wady w bazarze choć i w takiej sytuacji można pokazać wycinek (crop)Taki zapis - po pierwsze pozwoli nie marnowac bez sensu miejsc na serwerach. Uporządkuje otwieranie sie stron na forum, a osobom o wolniejszych łaczach mocno ułatwi korzystanie z forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #12424 Napisano 30 Lipca 2009 Dzis hami znów dostał nowe "ubranko" - cos za mocno go rozpieszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12425 Napisano 30 Lipca 2009 no rasowo x wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach