igory76 42 #12726 Napisano 16 Sierpnia 2009 No to prawda wygląda gigantycznie ile masz cm w nadgarstku Ale w tle widzę jakieś paski klamry i ludzi, było jakieś spotkanie ciche ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12727 Napisano 16 Sierpnia 2009 No to prawda wygląda gigantycznie ile masz cm w nadgarstku Ale w tle widzę jakieś paski klamry i ludzi, było jakieś spotkanie ciche ? Spotkanie było, ale na zdjęciu to nie moja ręka, a fotka pochodzi z forum niemieckiego. Co do obwodu mojego nadgarstka, to mam 18,5 cm. No cóż, gigantem to ja nie jestem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12728 Napisano 16 Sierpnia 2009 18, 5 cm to raczej kategoria lekko piórkowa .... A z PANERAI nie jest tak zle...owszem, duze zegarki. Mierzylem SUBMERSIBLE i jest naprawde spory..ale to tez element ich uroku.A jak ktos chce lepiej lezacego PAMA, to kupuje RADIOMIRA . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #12729 Napisano 16 Sierpnia 2009 Coś mało Seiko na tej stronie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12730 Napisano 16 Sierpnia 2009 18, 5 cm to raczej kategoria lekko piórkowa .... Gdzie mi tam do kategorii piórkowej . Gdybym był bokserem zawodowym, to z moją wagą, zakwalifikowaliby mnie do kategorii półciężkiej - do 175 funtów czyli około 79 kg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12731 Napisano 16 Sierpnia 2009 To widać tylko nadgarstek CI sie zatrzymal w innej kategorii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12732 Napisano 16 Sierpnia 2009 To ja poczekam aż zrobią damską wersję. Albo zrobię podróbę sobie. Bo jak na styk to mam 16,5 cmm. To jaka to kategoria? Kurczaki albo kaczki Sława i pierwszy żelazny most w tle Albo zawsze można na wierzchu nosić. Zapinać na kurtkę i spoko, no nie? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #12733 Napisano 16 Sierpnia 2009 To już waga musza 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12734 Napisano 16 Sierpnia 2009 To już waga musza To jeszcze nie jest najgorzej . Co mają powiedzieć Ci co są w wadze słomkowej, do 105 funtów . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12735 Napisano 16 Sierpnia 2009 105 funtów?To mała szczupła laseczka tyle ma mniej więcej. Z torebką 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesKowal 0 #12736 Napisano 16 Sierpnia 2009 Dla tych z 18cm i mniej pozostają piękne i nie-przeładowane zegareczki - choćby "krab" od Kirowa, Polijot de luxe, Atlantic Worldmaster.Choć dziś na ręce seiko i nie narzekam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #12737 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12738 Napisano 16 Sierpnia 2009 Ależ mi sie podoba ten Poljocik zwykły bez tych budzików i innych takichPiękny 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #12739 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12740 Napisano 16 Sierpnia 2009 O co chodzi Wam z tymi nadgarstkami?. Panowie specjalnie dla Was jutro zrobię zdjęcie Seiko 47 mm na nadgarstku 16,5cm, a w tej chwili wrzucam archiwalne zdjęcie eposa 44mm bez koronki na moim mikro nadgarstku . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12741 Napisano 16 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #12742 Napisano 16 Sierpnia 2009 Dziś mafijnie. Pełen blichtr. Las Vegas. Longines lata 50ste. @Nagib: czy wiesz moze, jak sie nazywa taki sposob wykonczenia powierzchni koperty, jak w Twoim Longinesie (majacym zreszta swoj urok). Nie jest to szczotkowanie na pewno, ale co to jest i jak sie takie wykonczenie robi? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #12743 Napisano 16 Sierpnia 2009 gilszowanie Zbyszke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesKowal 0 #12744 Napisano 16 Sierpnia 2009 O co chodzi Wam z tymi nadgarstkami?.... a w tej chwili wrzucam archiwalne zdjęcie eposa 44mm bez koronki na moim mikro nadgarstku . no to mnie zbudowałeś - bo miałem problem , a mój mikronadgarstek to 18 cm ... pewnie do wszystkiego się trzeba przyzwyczaić. Ja długo nosiłem tylko i wyłącznie Atlantica Seabase, a to skromne 38mm i jest cieniutki, podobnie Poliot de luxe, o Krabie Kirowa nie wsopomne. i pewnie dlatego już wydawało sie gigantyczne a ta Sława to też skromne 40mm z koronką Grzesiek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12745 Napisano 16 Sierpnia 2009 Gdzie mi tam do kategorii piórkowej . Gdybym był bokserem zawodowym, to z moją wagą, zakwalifikowaliby mnie do kategorii półciężkiej - do 175 funtów czyli około 79 kg. Hej to tak samo jak u mnie około 79-80kg i około 18,5 cm w nadgarstku Podobna kategoria wagowa U mnie w weekend było na zmianę (ale przy takich tempareturach albo pasek gumowy albo materiałowy ) y dziś odebrałem paczką wrócił do mnie zegarek który kiedyś zamieniłem na inny i znowu do mnie wrócił. To zegarek też keidyś kupiłem w klubie i z tego co wiem on chyba nigdy nie wyszedł po za forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #12746 Napisano 16 Sierpnia 2009 Najwygodniejszy zestaw. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12747 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nagib - fajny longines - jesli dobrze zgaduje ma kole 33mm i w srodku cal.23z w sumie jedna z fajniejszych serii - mialy bardzo ciekawe tarcze i bardzo udane werki - serdecznie gratuluje. Wojtku - swietne zdjecia - wlasnie sprzedalem moja PO wiec pozostaje mi tylko zazdroscic:) rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12748 Napisano 17 Sierpnia 2009 RIP - swietne fotki, i swietnyz egarek......oj marzy mi sie takie PO, marzy..bardzo . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12749 Napisano 17 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12750 Napisano 17 Sierpnia 2009 Obiecane 47 mm na nadgarstku 16,5 cmalbo 47 z koronką, albo masz specyficzne 16,5 (może płaski nadgarstek). U mnie tak jak sam kształt po bezelu tego Seiko leży Zenek (nominalnie 42,5 bez koronki), a też mam 16,5. Jak mierzyłem ostatnio Sumo, to już był max, a i to dzieki dobremu profilowi. Mierzyłem od Seiko nurka kinetycznego (po bezelu 47) i wyglądał jak rękourywacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach