cytochrom 46 #14326 Napisano 14 Lutego 2010 Podrocze sie troszke - zgadnijcie ktory byl dzisiaj:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14327 Napisano 14 Lutego 2010 Podrocze sie troszke - zgadnijcie ktory byl dzisiaj:) Drugi od lewej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #14328 Napisano 14 Lutego 2010 Podrocze sie troszke - zgadnijcie ktory byl dzisiaj:)Co za różnica, przecież wszystkie są jednakowe ostatni trochę jajowaty bardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14329 Napisano 14 Lutego 2010 Jash jak zgadles:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14330 Napisano 14 Lutego 2010 (edytowane) Jash jak zgadles:) Bo ja, gdybym miał tak fantastyczą kolekcję to wybrałbym właśnie tego, chociaż najbardziej podoba mi się inny Wywiad - pokaż mi na tym zdjęciu dwa jednakowe zegarki Edytowane 14 Lutego 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14331 Napisano 15 Lutego 2010 dzieki - na zdjeciu brakuje jednego - coz sadzilem ze domysliles sie po godzinie na zegarku i na poscie ten brakujacy jest teraz Zafa na serwisie Wywiad - kazdy jest inny -co prawda 2 z nich sa na tym samym werku ale zupelnie inne modele i z innych lat:) pozdrr 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #14332 Napisano 15 Lutego 2010 Pozdrowienia z Afryki 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #14333 Napisano 15 Lutego 2010 Klaudiusz, rozumiem, że to białe za tobą to hałdy śniegu na zamarzniętym Bałtyku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #14334 Napisano 15 Lutego 2010 Czas na lunch. "Nalot" na stołówkę czas zacząćPozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #14335 Napisano 15 Lutego 2010 Klaudiusz, rozumiem, że to białe za tobą to hałdy śniegu na zamarzniętym Bałtyku? Klaudiusz z Trójmiasta a tam zawsze trochę cieplej:) 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14336 Napisano 15 Lutego 2010 Rafale fajne zestawienie , mi najbardziej się widzi pierwszy z lewej no i do jazdy - parkingowy oczywiście !Klaudiusz a gdzie Tamtejsze niewiasty ? ta plaża to fatamorgana ? Tak wygląda mniej więcej . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14337 Napisano 16 Lutego 2010 (edytowane) Rafale fajne zestawienie , mi najbardziej się widzi pierwszy z lewej no i do jazdy - parkingowy oczywiście !Klaudiusz a gdzie Tamtejsze niewiasty ? ta plaża to fatamorgana ? Tak wygląda mniej więcej . Piotrze - wybierasz w sumie najciekawszy okaz:) U mnie dzisiaj doszlo szklo (moj pech ze jedyny accu spaceview ktory mi sie podobal byl tak rzadki ze nikt szkiel nie dorabia ale podziemnie kanaly zdaly egzamin i dzieki dostawcy czesci do jlc mam wreszcie szkeilko) wiec siadlem i dopiescilem i bedzie teraz czesto na reku - ACCUTRON T REF.770 cal. 214 wiecej bedzie w vintage - jest to najwiekszt rozmiarowo jaki robili ponad 38mm na szerokosc. Klaudiuszu - rewelacyjna wyprawa:) Edytowane 16 Lutego 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #14338 Napisano 16 Lutego 2010 Przepraszam, że cytuje zdjęcie... ale chciałem zadać głupie pytanie... co to za zegarek jest? 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #14339 Napisano 16 Lutego 2010 Z braku macro w telefonie... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #14340 Napisano 16 Lutego 2010 Przepraszam, że cytuje zdjęcie... ale chciałem zadać głupie pytanie... co to za zegarek jest? http://www.ezteem.com/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 260 #14341 Napisano 16 Lutego 2010 Memovoxy piękne tak prawdę mówiąc to nigdy go nie chciałem sprzedać :hmmm: Boskie zdjęcia !!!!Wydobyły niesamowity urok tego zegarka.Podeślij je IWC, niech wiedzą jak pokazywać enginieura. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14342 Napisano 16 Lutego 2010 Ja dzisiaj tak To za sarną to jedzenie Wyszła na drogę i jak się zatrzymałem podeszła do mnie. Pierwszy raz miałem okazję pogłaskać sarenkę (czyt. dosłownie ). Widać, że im zima nieźle dała popalić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #14343 Napisano 16 Lutego 2010 Ja dzisiaj tak To za sarną to jedzenie Wyszła na drogę i jak się zatrzymałem podeszła do mnie. Pierwszy raz miałem okazję pogłaskać sarenkę (czyt. dosłownie ). Widać, że im zima nieźle dała popalić. Z tego co wiem to sarna i każde inne leśne zwierze ucieka gdzie pieprz rośnie na widok człowieka a jak nie ucieka znaczy ze chore na wściekliznę...więc trzeba uważać. No chyba że to jakaś oswojona z ludzmi sarenka była. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #14344 Napisano 16 Lutego 2010 Krystian nie oszukujmy się. To nie ty a zegarek spodobał się sarence A na serio to fajna przygoda. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #14345 Napisano 16 Lutego 2010 Tez bym podszedł Omege pomacać, swietne fotki! A u mnie gościnnie. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14346 Napisano 16 Lutego 2010 Z tego co wiem to sarna i każde inne leśne zwierze ucieka gdzie pieprz rośnie na widok człowieka a jak nie ucieka znaczy ze chore na wściekliznę...więc trzeba uważać. No chyba że to jakaś oswojona z ludzmi sarenka była.W normalnych warunkach tak, ale weź pod uwagę, że tak długiej zimy nie było już dawno. Zwierzęta wychodzą w poszukiwaniu pożywienia. Tylu saren ile widziałem tej zimy nie widziałem przez całe życie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14347 Napisano 17 Lutego 2010 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #14348 Napisano 17 Lutego 2010 Tez bym podszedł Omege pomacać, swietne fotki! A u mnie gościnnie. Super..jak wrażenia w stosunku do Twojej, stalowej ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #14349 Napisano 17 Lutego 2010 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #14350 Napisano 17 Lutego 2010 (edytowane) no i zakochalem sie w memo... piekne zegarki..piekne... Edytowane 17 Lutego 2010 przez tarrantul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach