BRABUS 292 #16426 Napisano 5 Sierpnia 2010 Glycek smutny bo nikt go nie chce, więc dla pocieszenia PAM pożyczył mu pasek i wskoczył dzisiaj na rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #16427 Napisano 5 Sierpnia 2010 Przy PAM'ie ten "Glycek" prezentuje się bardzo marnie.Szczególnie rażą nieproporcjonalne , przykrótkie wskazóweczki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 292 #16428 Napisano 5 Sierpnia 2010 Przy PAM'ie ten "Glycek" prezentuje się bardzo marnie.Szczególnie rażą nieproporcjonalne , przykrótkie wskazóweczki. Hmm nigdy nie pomyślałem w ten sposób o wskazówkach tego Glycine:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roj 214 #16429 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) nie na ręku ale już w parku maszyn..czyli - idą sobie: niemiec, szwajcar i japoniec.. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez roj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16430 Napisano 5 Sierpnia 2010 dziś cały dzień na ręku 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #16431 Napisano 5 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #16432 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Tomasz Bożys 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16433 Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzisiaj serseng na otarcie łez takiego mi przysłał:To go zdejmij z tej okropnej gumy i przyodziej w jakiś pach porządny. Albo przynajmniej w nato-strapa 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #16434 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matti 100 #16435 Napisano 6 Sierpnia 2010 Orient patelnia jasnozielona tarcza, fajnie mieć na ręku zegarek starszy od siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapande 0 #16436 Napisano 6 Sierpnia 2010 Czekając na Customa jak zwykle: Jakie piękne jedno wskazówkowce w drugim planie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16437 Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) dubel Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16438 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16439 Napisano 6 Sierpnia 2010 im dłużej patrzę na ten zegar, tym bardziej mi się podoba, a styl zupełnie inny niż moje do tej pory 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16440 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16441 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #16442 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #16443 Napisano 6 Sierpnia 2010 jajcarski ten brajtek Uploaded with ImageShack.us hmm... , u mnie dziś , albo rybków albo pipków ? 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #16444 Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja skromnie w tym zacnym towarzystwie: Ale dzięki Hy Moser pojawiła się u mnie wreszcie odmiana : Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez vinzento 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3230 #16445 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #16446 Napisano 6 Sierpnia 2010 Fajna Glycinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #16447 Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) jlc Lagunare na lagunie ? ...razi mnie w tym zegarku to, że cała tarcza jest wystemplowana znakami glycine....wygląda jak reklamówka firmowa....IMHO lepiej jakby była jednolita. Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #16448 Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez maxwell 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16449 Napisano 6 Sierpnia 2010 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3230 #16450 Napisano 6 Sierpnia 2010 Fajna Glycinka Podoba mi sie, przyjemnie sie nosi i jest dosyc dyskretna jak na zegarek o tematyce divera. jlc Lagunare na lagunie ? ...razi mnie w tym zegarku to, że cała tarcza jest wystemplowana znakami glycine....wygląda jak reklamówka firmowa....IMHO lepiej jakby była jednolita.Mozna sie przyzwyczaic.. po pewnym czasie znaki glycine transformuja sie w fale morskie dodajac tarczy wiekszego uroku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach