Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek, dobrze ze przykryłeś wskazówką ten napis w portugalczyku :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modny ciuszek :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyzol

Co to za choroba? :):):)

Krystek

Gratuluję nabytku. U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar...

Edytowane przez Degustatorr del Monsterro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar...

U Rafała (cytochrom) ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystek

Gratuluję nabytku. U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar...

U Rafała (cytochrom) ? :)

Tak od Rafała, ale nie bezpośrednio bo kolega Ph7 kupił ten zegarek u niego, a ja kupiłem na bazarku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek, dobrze ze przykryłeś wskazówką ten napis w portugalczyku :)

To akurat przypadek, nie ma się tam czego wstydzic a zegarek jest IMHO bardzo udany.

I tak niebawem powędruje na bazarek.

Copernicus też, nabyłem własnie nowego manuala na Unitasie, tym razem 6498. Miał dojść dzisiaj ale firma kurierska dała ciała i dojdzie jutro.

Trzeba więc zrobić mu miejsce i odzyskać choć trochę z wydanej gotówki.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyzol a ty się przebrałeś za jesień ?

Moja Córa ma niedługo bal w przedszkolu i chyba zaczerpniemy ten motyw od Ciebie

:) :) :) :)

Edytowane przez SIRLUKE1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyzol: gdzie takie ubranko można nabyć? Zajebiaszcze jest!! : )

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejsza wizyta w Poznaniu zaowocowała nowym nabytkiem :)

post-29832-0-98697000-1331813535.jpg

Zegarek dla syna,do czasu powrotu Pama z lecznicy , będzie gościł na moim nadgarstku :)

Zdjęcie jak i zegarek jeszcze cieplutkie.

Brawo, szczere gratulacje, do tej chwili nie "wychylałem się" na naszym zacnym forum z faktem mojej sympatii do tej marki. Sympatia ma zrodziła się stosunkowo niedawno w chwili pojawienia się właśnie modelu Superocean Heritage 46.

Wtedy to zwróciłem uwagę jak perfekcyjnie wykonane są czasomierze tej marki. Przed nowym rokiem w Aparcie oglądałem całą nową linię Superoceanów, znakomita jakość, fantastyczne indeksy , lekko wypukłe szkła z powłoką - cudo, fantastyczne wykonanie!

Na zdjęciach nie wyglądają tak dobrze jak w rzeczywistości. Następnym moim zakupem miała być Omega PO, ale po wizycie w Aparcie mam mieszane uczucia i raczej skłaniam się do zakupu Superoceana, tylko nie wiem Heritage 46 czy "zwykły" Superocean bardziej sportowy :).

Malkontentom i przeciwnikom Breitlinga, a jest ich sporo na tym forum, radził bym pomacanie tych zacnych czasomierzy, a nie pisanie ma ich temat bzdur (wątek pt. "nasze zegarkowe ANTYPATIE".

W tym przedziale cenowym na pierwszym miejscu stawiam wygląd, wykonanie, markę a nie to co siedzi w środku.

Niebawem założę nowy wątek dot. Superoceanów.

Przepraszam za OT

breitlingsuperocean2010.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam :)

post-29832-0-66193200-1331813537.jpg

Edytowane przez Yaro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dzis taki oto lotnik od Casio:

[2x G-Shock]

Taak, dynamika tego zegarka jest nieporównana. Muszę przyznać, że Casio wzornictwem wiele potrafi pokazać. Kolorystyka pomarańczowa idealna.

Aż wyciągnąłem swojego zegara, bo to rzadkość widzieć analogowe G :)

IMGP6980.jpg

Edytowane przez sergserg

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

kazior gratuluje :)

5391504084_2aa2cc0c43_b.jpg

edit: musialem poprawic bo wlos jakis bylo widac na pasku :) ale juz sie rozpuscil :) (Spinner moj model: gs-1100-1)

Edytowane przez 00110010000010011001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, co to za analogowe modele "G" pokazujecie?

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, co to za analogowe modele "G" pokazujecie?

Kazior pokazał watcha z takiej sub-linii Gravity Defier (Aviator), 0-1-kowy GIEZa, a ja mam G z linii MTG.

Wszystko to analogi.

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi