carlito1 59 #20451 Napisano 6 Lutego 2011 To co masz jeszcze nowego? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20452 Napisano 6 Lutego 2011 No to pokazuj resztę Oj , jak ja lubie te hobby Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pudelkami zamieniamy sie dzisiaj 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20453 Napisano 6 Lutego 2011 Prawdziwy świr Można wiedziec co oddałeś? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20454 Napisano 6 Lutego 2011 Teraz albo je sprzedam albo zamienie , na jeden porzadny . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #20455 Napisano 6 Lutego 2011 Irku dlaczego nas tak dręczysz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20456 Napisano 6 Lutego 2011 Oj, w takim razie będzie to naprawde jeden a porządny 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #20457 Napisano 6 Lutego 2011 < 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #20458 Napisano 6 Lutego 2011 Irek rozwaliłeś mnie :D Nie chciałbym wiedzieć po ile jest kilogram takiego "złomu" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #20459 Napisano 6 Lutego 2011 Irek, zacząłeś kupować zegarki na wagę? To chyba kolejny etap choroby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20460 Napisano 6 Lutego 2011 Tak mnie wczoraj przywitala moja zonka " co masz w tym worku ?"odp . zegraki pyt . twoje odp . tak Stwierdzenie " A poco ci one " 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #20461 Napisano 6 Lutego 2011 Hehe dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #20462 Napisano 6 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20463 Napisano 6 Lutego 2011 Super jest ten TAG 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20464 Napisano 6 Lutego 2011 Czarujesz tą Autavią. Kiedy w końcu będzie można zobaczyć ją na Bazarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #20465 Napisano 6 Lutego 2011 Do Merca to jakiś młody Hans....znaczy się Junghans by pasował bardziej Wiesz do merc pasował mój hamilton automat ale mercedes też ze mną do norwegi jedzie wiec hamilton pokryje koszt paliwa dla mojego smoka i tymczasowo muszę zadowolić sie Luminox'em choć przyznam szczerze że jakiś taki nijaki mi się wydaje:( 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_T 0 #20466 Napisano 6 Lutego 2011 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20467 Napisano 6 Lutego 2011 Ładny, tylko o jedną wskazówke gmt za dużo. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #20468 Napisano 6 Lutego 2011 cyfry na 6 i 9 - piękny krój 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20469 Napisano 6 Lutego 2011 W dzień jeszcze Bulovka... ...i od późniejszego wieczora (nareszcie go mam ), pewnie często będzie gościł: Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20470 Napisano 6 Lutego 2011 Sąsiedzie, pierwsza fota znakomita...Ten klimat...Mroczno i tajemniczo...To lubię . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20471 Napisano 6 Lutego 2011 Dzięki trochę eksperymentowałem. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20472 Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) Wczoraj Brightz dziś Spirit jutro pewnie też Seiko Edytowane 6 Lutego 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #20473 Napisano 7 Lutego 2011 Dziś cały dzień Mako. Musiałem w końcu trochę ponosić A później zawisł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3914 #20474 Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20475 Napisano 7 Lutego 2011 Cztery Wskazówki od Eterny 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach