Adi 4707 #21001 Napisano 1 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian g. 0 #21002 Napisano 1 Marca 2011 u mnie bez większych zmian: Nie lubię tego modelu Omegi, połączenie z leciwą Agfą nadaje mu jednak "lekką nutkę dekadencji" A może to zdjęcie jest tak doskonałe? Nie wiem, ale gratuluję i nieco zazdroszczę. Pozdrawiam,dorian g. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #21003 Napisano 1 Marca 2011 Pierwsze spotkanie Aviatora z paskiem Dino (by musicmann) 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #21004 Napisano 1 Marca 2011 Dzięki chłopaki za dobre słowo - fotka jak w sumie zwykle w tygodniu w aucie głuptakiem:-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malarz84 0 #21005 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Dzisiaj dla odmiany mam mojego Adidasa do zadań specjalnych. Mój jedyny elektronik Edytowane 1 Marca 2011 przez malarz84 0 Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #21006 Napisano 1 Marca 2011 Nowy pasek od Hy Mosera, to tylko udawany kroko jednak z fajnym obszyciem, pasuje mi do suwaka w bluzie 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21007 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Dziś OceanusowoPS. Sąsiad, przestaw datę Edytowane 1 Marca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21008 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Ten Oceanus się super prezentuje Oceanusy to najładniejsze zegarki spod znaku Casio, jest na czym oko zawiesić.Jeszcze jedną fotkę dzisiejszą pokażę: Edytowane 1 Marca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomay 0 #21009 Napisano 1 Marca 2011 zdjęcia bajecznej jakości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6417 #21010 Napisano 2 Marca 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21011 Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Edytowane 2 Marca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #21012 Napisano 2 Marca 2011 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiDoM 0 #21013 Napisano 2 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej0070 1 #21014 Napisano 2 Marca 2011 0 "Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #21015 Napisano 2 Marca 2011 wlasnie przyjechal 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floncik 0 #21016 Napisano 3 Marca 2011 Ostatnio nie schodzi z ręki By floncik at 2011-02-28 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #21017 Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Bo to było tak:Moja dobra znajoma robiła porządki po zmarłej babci. A potem dostałem od niej prezent. Widocznie doszła do wniosku, że nie będę miał serca wyrzucić na śmietnik. Prezent miał mocno poprzecieraną kopertę, porysowane szkło i mocno zszarzałą tarczę. Przyjąłem go z radością i postanowiłem uratować. Zegarek trafił do Pana Jerzego Rosiaka na Ząbkowskiej. Koperta poszła do chromowania, tarcza do mycia, mechanizm do przesmarowania. Kiedyś jeszcze postaram się mu wypełnić wskazówki. Kupiłem mu ładny, dziurkowany pasek "rally", który temu zegarkowi nadaje moim zdaniem sznytu pt "jestem działkowcem na emeryturze" i w tej chwili poprawia mi samopoczucie swoim bezpretensjonalnym wyglądem.Panie, Panowie, pozwólcie, że przedstawię - Atlantic Worldmaster Special, wersja Emeryt Pozdrawiam, Edytowane 3 Marca 2011 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #21018 Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Wasyl Bardzo ładny Worldmaster, a na takim pachu jeszcze nie dane mi było oglądać tego zegarka... Zapraszam do prezentacji TUTAJ. Edytowane 3 Marca 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21019 Napisano 3 Marca 2011 Dziś szachownica na tarczy 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #21020 Napisano 3 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #21021 Napisano 3 Marca 2011 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #21022 Napisano 3 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #21023 Napisano 3 Marca 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24395 #21024 Napisano 3 Marca 2011 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #21025 Napisano 4 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach