Spinner 32 #21976 Napisano 19 Kwietnia 2011 Ech, ten IWC nieustannie mnie powala... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #21977 Napisano 19 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #21978 Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzisiaj u mnie - zresztą bez zmian od 2 lat Tissot V8 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3259 #21979 Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzisiaj na pasku z rekina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21980 Napisano 19 Kwietnia 2011 Rano Stowa, ale od paru chwil znów przyjechał kurier i dużo się zmieniło...Królowa cytryn :a przy okazji zobacz Michał jak wygląda prawdziwa królowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21981 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Piękna Ci ona !! Napisz jakąś krótką recenzyje Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #21982 Napisano 19 Kwietnia 2011 ricardo216 - gratulacje - piękny zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #21983 Napisano 19 Kwietnia 2011 Na tarczy jak wół stoi - DS3, Michale A Ty Rychu coś poszalałeś ostatnio za bardzo. Mógłbyś jeden oddać koledze A serio to Stowa dużo bardziej mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21984 Napisano 19 Kwietnia 2011 Na tarczy jak wół stoi - DS3, Michale Już dowidziałem Wolne mam, ładna pogoda, skrzynka piweczka juz prawie pusta więc i wzrok też już nie za dobry 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21985 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki Chłopaki :) Lechu- no coś ostatnio mnie ciut poniosło, bo to w tym miesiącu z szósty czy siódmy zegarek Stowa jest w zupełnie innym stylu, więc ciężko je porównywać, ale mi jednak zdecydowanie bardziej Certinka podeszła, może dlatego, że długo chorowałem na zegarek w takiej kopercie. Przed chwilą pobawiłem się z bransoletą aby mi na rękę pasowała, dociąłem gumę mniej więcej pod swój rozmiar i jestem szczęśliwym człowiekiem :) A jak ponoszę trochę, to kilka słów można będzie skrobnąć- na razie za wiele nie chcę pisać, bo za bardzo jestem w niej oczarowany i mogę być nieobiektywny Zresztą niektóre rzeczy widzi się dopiero po jakimś czasie noszenia edit: aaaa Spinner gratki, choć nie wiem czy zrobiłbym taką podmiankę jak Ty Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21986 Napisano 19 Kwietnia 2011 Certina żółw bardzo fajna... ale jej wskazówka godzinowa, to mnie zawsze psychicznie rozwala 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21987 Napisano 19 Kwietnia 2011 Certina żółw bardzo fajna... ale jej wskazówka godzinowa, to mnie zawsze psychicznie rozwala Fakt- na pierwszy rzut oka może trochę dziwnie to wyglądać, ale dzięki temu czytelność zegarka jest genialna.Można dokupić plongeury, ale mi się takie podobają, więc nie będę ich ruszał.Dobra, żeby nie było OT, to jeszcze trzy szybkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #21988 Napisano 19 Kwietnia 2011 Piękna Cytrynka! Ale ta godzinowa wskazówka... 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21989 Napisano 19 Kwietnia 2011 Dobra, żeby nie było OT, to jeszcze trzy szybkie Żółwia!!!... żółwika mi pokaż! tego z drugiej strony 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #21990 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Rysiek - Cytryna .Zagiołeś mnie totalnie.Jest piękna Spinner moje gratulacje Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21991 Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzięki Waldii, miało być Seiko w żółwiu, ale się wreszcie Cytryna trafiła A jak na razie tak mnie wgniotła, że nie mogę się otrząsnąć, więc to już raczej koniec poszukiwań kolejnego zegarka w tym stylu Żółwia!!!... żółwika mi pokaż! tego z drugiej strony Z największą przyjemnością Bardzo Cię proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21992 Napisano 19 Kwietnia 2011 No proszę, jaki miły zwierzak 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #21993 Napisano 19 Kwietnia 2011 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #21994 Napisano 19 Kwietnia 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #21995 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Dziwna ta certina ...nie mój klimat...chodź muszę przyznać, że dużo zyskała gdy pozbawiono jej bransolety. Na gumie wygląda lepiej ...może przekonam się jak pomacam bo nigdy na żywo jej nie widzialem. Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21996 Napisano 19 Kwietnia 2011 Na branzie też dobrze wygląda. Ale ja akurat nie rozumiem koncepcji chrono w nurku ale nieważne- to posiadacz ma być zadowolony Jajacek- z tego co widziałem masz ją już sporo czasu, więc domyślam się, że jesteś zadowolony z niej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #21997 Napisano 19 Kwietnia 2011 owszem , pasuje mi , zresztą to sikor sentymentalny , wiele lat temu miałem stary model DS ( 1000 m ) , przetraciłem go . Miałem DS-3 1k , teraz mam chrono ( bo grubszy ), oba fajne . Polecam ! . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #21998 Napisano 19 Kwietnia 2011 Mała zmiana... 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #21999 Napisano 19 Kwietnia 2011 Co tu się dzisiaj dzieje machlo Helson i w dodatku na isofrane.Już Cię nie lubię .Żart oczywiście .Gratuluję :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #22000 Napisano 19 Kwietnia 2011 Nie wiem czy to isofrane, ale pachnie kokosem 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach