Robnyc 3879 #22801 Napisano 18 Maja 2011 Zdjecie wczorajsze ale Frog ten sam 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22802 Napisano 18 Maja 2011 Nowa dostawa pasków z Hong Kongu To jeden z nich.I totalny szok.Paczka z Hong Kongu została wysłana 16-V ,dziś 18-V o godz.11.30 był listonosz Na marginesie dodam ,że czekam na przesyłkę z Urzędu Gminy Mokotów,została wysłana też w poniedziałek,do UG Bielany jeszcze nie dotarła 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #22803 Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 19 Maja 2011 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22804 Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Ładna Mewa, tylko datę przestaw... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Maja 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #22805 Napisano 18 Maja 2011 tak tak, juz wiem z ta data, ale dzis juz zbyt ciemno by nowe foto strzelic 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #22806 Napisano 18 Maja 2011 Co to ostatnio za dziwna moda z tymi fotami zegarków bokiem? To coś przedstawia? Sugeruje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #22807 Napisano 18 Maja 2011 Że nam bokiem wychodzą ?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22808 Napisano 18 Maja 2011 Co to ostatnio za dziwna moda z tymi fotami zegarków bokiem? To coś przedstawia? Sugeruje? Ja tam nie wiem co przedstawia, co sugeruje...Nie znam się na tym. Chciałem zrobić przodem, a wyszło jak zwykle, czyli krzywo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #22809 Napisano 18 Maja 2011 Tomek po prostu robi zdjęcia 3D. Obróćcie monitory bokiem i będziecie widzieć przód zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #22810 Napisano 18 Maja 2011 No to piszemy wypracowanie pt "Co autor miał na myśli" 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #22811 Napisano 18 Maja 2011 Trzeba zacząć że bez względu na to co miał na myśli to Monster wielkim zegarkiem jest. I kropka ! Ja bym chciał dodać foty ale totalnie NIJAKIE są robione tel. Wkurza mnie debilizm tej noki e52. Zaś aparat wyciągać po 1 fotę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22812 Napisano 18 Maja 2011 No dobrze Panowie, żeby nie było...Czasem i przodem coś się przytrafi... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #22813 Napisano 18 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22814 Napisano 18 Maja 2011 No dobrze Panowie, żeby nie było...Czasem i przodem coś się przytrafi... Ładne Seiko ,tyko datę przestaw 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22815 Napisano 19 Maja 2011 po wielu dłuuuugich miesiącach mój airman, jak przystało na prawdziwego lotnika, doczekał sie paska i od soboty z łapy nie sfruwa Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jazzy 0 #22816 Napisano 19 Maja 2011 (to mój pierwszy post) Chciałbym wszystkich powitać bardzo bardzo serdecznie. Z uwagi na fakt iż pojawił sie u mnie nowy nabytek chciałbym się pochwalić co od dluższego czasu mam na ręce. Jest to zakup z okazji narodzin mojego syna Dedykacje od Stowy rownież mam .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #22817 Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Witaj Jazzy, serdecznie gratuluję obu nowości :) a u mnie dziś stary kolega: Edytowane 19 Maja 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22818 Napisano 19 Maja 2011 Wybaczcie, że wszystko "źle ustawione", ale to świeżynka i nawet nie zdążyłem koronką pokręcić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #22819 Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Takiego Hammera z niego zrobiłeś Lechu ....zdjęcie z efektem Mirosuawa Edytowane 19 Maja 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #22820 Napisano 19 Maja 2011 hmmm, ładna ta Cytrynka, a i w tym meshu jej do twarzy trzeba będzie ją obadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22821 Napisano 19 Maja 2011 Marco- właśnie tego chciałem, mesh świetnie gra z tym bezelem i wygląda teraz na kawał stalowego klocka, choć nosi się mega wygodnie. Wszak to "tylko" 42mm Efekt Mirosuawa- w sensie że wielki zegarek wyszedł? Rychu- spokojnie, nie sprzedam szybko to i zdążysz obadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22822 Napisano 19 Maja 2011 Takiego Hammera z niego zrobiłeś Lechu ....zdjęcie z efektem Mirosuawa Lechu rewelacja!!! Przyjdź, pokaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22823 Napisano 19 Maja 2011 Czekaj, ubieram buty i już lecę A serio, to z pewnością jakiś czas ze mną będzie więc obadasz. Aha- tak po prawdzie, to jednym z czynników, które przybliżyły mnie do kupna tej Cytryny było pozazdroszczenie Ci Candino-bambino i jego świetnego bezela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #22824 Napisano 19 Maja 2011 Fajna Cytrynka a Samuraje...wiadomo Dziś u mne tak, Excursionist w słoneczku i w cieniu 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22825 Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Czekaj, ubieram buty i już lecę A serio, to z pewnością jakiś czas ze mną będzie więc obadasz. Aha- tak po prawdzie, to jednym z czynników, które przybliżyły mnie do kupna tej Cytryny było pozazdroszczenie Ci Candino-bambino i jego świetnego bezela No bezel w Cytrynie też wymiata do tego świetna koperta i fajne uszy. jeden z bardziej udanych modeli. Kiedyś prawie taka kupiłem, ale padło na Sumo Była jedną z kilku jego konkurentek. Edytowane 19 Maja 2011 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach