carlito1 59 #23326 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Brak mi słów żeby wyrazić jak bardzo się ciesze - języka w gębie dziś zapomniałem Ide się bawić Oczywiście wszystkim uprzejmie dziękuję za miłe słowa. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #23327 Napisano 8 Czerwca 2011 żoną byś się pobawił anie tylko te zegarki i zegarki....i zegarki... P.S> GRratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #23328 Napisano 8 Czerwca 2011 Super Panerai. Gratuluje Michal 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23329 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał, piękny Ci on, ten Panerai... Szczerze zazdroszczę i gratuluję... Do Galerii marsz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #23330 Napisano 8 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #23331 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Michał, przyłączam się do gratulacji. Niech się długo i dobrze nosi. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #23332 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał gratulacje bardzo się cieszę, niech się dobrze nosi i w sumie pasuje Ci na Twoją "rączkę" PS. Łukasz ma racje a propo żony.... PS.2 Łukasz ten Tag to Twój? Całkiem fajny, może dlatego że mam słabość do Taga 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23333 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał, GRATY!! Powalający - dla mnie to najlepszy z możliwych wyborów w tej marce... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23334 Napisano 8 Czerwca 2011 Dziękuję wszystkim 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23335 Napisano 8 Czerwca 2011 Jeszcze ciepły Piękny, gratulacje.Motywuje, żeby spełniać własne pam'owe marzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #23336 Napisano 8 Czerwca 2011 Grand Carrera zajebiaszcza 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23337 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) wojtekimarco, żebyś wiedział - dzięki Skoro już ochłonąłem, to napisze jak było. Mianowicie kupowałem już złotego Radiomira (231) Tak, tak, od kupna dzieliły mnie dosłownie chwile - na żywo mnie pozamiatał Dzięki Bogu mam mądrzejszą ode mnie małżonke, która po namowie, wręcz siłą mnie zabrała do restauaracyjki obok na obgadanie sprawy. Przetłumaczyła mi, że mimo piękności złotego Radiomira, nie będę nosił go zbyt często, bo ten zegarek jest dedytkowany tylko i wyłącznie do garnituru, a ten zakładam nie za często (mniej więcej raz w miesiącu - okazyjnie). No i tak padło na 320. Pod uwage brałem również 233 ale tego niestety nie było, a czekanie na niego mnie nie radowało. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23338 Napisano 8 Czerwca 2011 Pogratulować mądrej małżonki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #23339 Napisano 9 Czerwca 2011 Dziś z racji kilku spotkań jak poniżej: Smutno mi trochę, bo zdaje się, że wkrótce pójdzie do ludzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #23340 Napisano 9 Czerwca 2011 Dzisiaj ... taki old school 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23341 Napisano 9 Czerwca 2011 cyma 1 klasa.Michał, troche spóźnione ale wielkie i szczere gratulacje. Choć nie jestem fanem PAMów, to zegar prezentuje się świetnie i wyobrażam sobie (i pewnie troszeczke zazdroszczę) jaka euforia Cię ogarnęła Ciesz się zegarkiem ale nie zwalniaj tempa, bo pewnie nie tylko ja kibicuję Tobie i Twoim zakupom Ja natomiast dzisiaj odziałem sie w tytany Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23342 Napisano 9 Czerwca 2011 I kto to mówi - ten co ma jeszcze większe tempo Karol, bardzo Ci dziękuję za miła słowa, a euforia była i wciąż jest wielka - nie mogę się przestać cieszyć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23343 Napisano 9 Czerwca 2011 Dzisiaj Attesy poszły odpoczywać 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #23344 Napisano 9 Czerwca 2011 I kto to mówi - ten co ma jeszcze większe tempo Karol, bardzo Ci dziękuję za miła słowa, a euforia była i wciąż jest wielka - nie mogę się przestać cieszyć Czy to lepsze niż sex? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23345 Napisano 9 Czerwca 2011 Nie sądzę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #23346 Napisano 9 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23347 Napisano 9 Czerwca 2011 Lawnowerman, fajny Promaster, o ile dobrze kojarzę, to coś z PMV56 (czyli tych "podniebnych" ) ? 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #23348 Napisano 9 Czerwca 2011 Michał - gratulacje. Zrób mu sesyjkę - tylko wiesz..... z każdej strony, różne fotki. Ten model ma parę detali wartych "przybliżenia" Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23349 Napisano 9 Czerwca 2011 Adrian, masz moje słowo Dzięki. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osjd 203 #23350 Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Pod uwage brałem również 233 ale tego niestety nie było, a czekanie na niego mnie nie radowało. Trzeba bylo poczekac na 233, nie jest go latwo kupic, ale te 8 dni Edytowane 9 Czerwca 2011 przez osjd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach