ricardo216 104 #24326 Napisano 19 Lipca 2011 Kupiłeś Marinemastera i nie napisałeś jeszcze jego recenzji??? jakoś czasu brak, ale myślę, że niedługo się zepnę i napiszę parę słów o nim i LLD Jest jakiś temat w którym się nim chwalisz? Jeśli tak to szybko podaj linka nie ma, jedynie tu w temacie wcześniej parę zdjęć wrzuciłem SYN mi sie urodzilwielkie gratki :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #24327 Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) nie ma, jedynie tu w temacie wcześniej parę zdjęć wrzuciłem Ja gdybym miał Marinmastera, to bym o nim chyba przez rok pisał bez przerwy Z niecierpliwością czekam na recenzję... Jak go wstępnie oceniasz? Edytowane 19 Lipca 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24328 Napisano 19 Lipca 2011 Ja napiszę raz, ale czuję, że się trochę za to rozpiszę Za to co jakiś czas wrzucam tu kilka fotek.Jak go wstępnie oceniam- w krótkich słowach- mam go od jakiegoś miesiąca i jedynym zegarkiem, który na chwilę go zastąpił był Longines Legend Diver- na własny ślub go założyłem, więc dwa dni był na ręce. Poza tym nie było żadnego zegarka, który by zajął w tym czasie jego miejsce na nadgarstku na dłużej niż krótką chwilę- noszę go zawsze i wszędzie, staram się co jakiś czas robić kolejne podejście ze zmianą zegarka(żeby się za szybko nie znudził), ale nic to nie daje, bo i tak szybciutko MM wraca i ciężko mi się nim nacieszyć A najfajniejsze jest to, że im dłużej go mam tym bardziej mnie cieszy :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24329 Napisano 19 Lipca 2011 Wartburg 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #24330 Napisano 19 Lipca 2011 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #24331 Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 19 Lipca 2011 przez Luke102 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24332 Napisano 19 Lipca 2011 W ciemnym zaułku 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24333 Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Skonczony Edytowane 19 Lipca 2011 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #24334 Napisano 19 Lipca 2011 Skonczony Very pretty 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24335 Napisano 19 Lipca 2011 Świetna 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24336 Napisano 19 Lipca 2011 dzieki raz jeszcze - strasznie cieszy:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #24337 Napisano 19 Lipca 2011 Santino, mówiłem to już nie raz. Ale powtórzę to po raz kolejny: Twój zegarek jest obłędny! do galerii z nim ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24338 Napisano 19 Lipca 2011 Skonczony Coś jeszcze świeci ona bidulka ... tu mam największy problem czy taki prawdziwy Vintage czy składak ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24339 Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Juz nie za bardzo - minimalne po mocnym ladowaniu na uv:)pozdrRafal ale mysle ze labo prawdziwa vintage albo jesli ci zalezy na swieceniu nowa PO pzodrRafal Edytowane 19 Lipca 2011 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #24340 Napisano 19 Lipca 2011 musial sobie prysznic strzelic po calym dniu 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3913 #24341 Napisano 19 Lipca 2011 Skonczony Świetny zegarek. Moim zdaniem jeden z najbardziej udanych wizualnie zegarków wyprodukowanych przez firmę Omega. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24342 Napisano 19 Lipca 2011 dziekuje raz jeszcze - to moze jeszcze jedno zdjatko z porannej sesji pozdraqiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #24343 Napisano 19 Lipca 2011 Cytochrom..."trzysetka" to absolutne spełnienie ,gratuluję, Zegar (jak dla mnie )idealny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #24344 Napisano 19 Lipca 2011 Santino, mówiłem to już nie raz. Ale powtórzę to po raz kolejny: Twój zegarek jest obłędny! do galerii z nim ! Dzięki :-) Jak będę miał wolną chwilę i dobre światło, to coś cyknę ;-) 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4042 #24345 Napisano 19 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #24346 Napisano 19 Lipca 2011 Cytochrom..."trzysetka" to absolutne spełnienie ,gratuluję, Zegar (jak dla mnie )idealny Twojemu spidiemu też nic nie brakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #24347 Napisano 19 Lipca 2011 cytochrom, przyłączam się do gratulacji, jak pierwszy raz taką zobaczyłem (chyba) w Najfajniejszych Diverkach, to szczęka mi opadła. A i fotka też niezła, klimat wody/basenu jest 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #24348 Napisano 19 Lipca 2011 który na chwilę go zastąpił był Longines Legend Diver- na własny ślub go założyłem, więc dwa dni był na ręce.gratulacje!!!to jestes mlody zonkos ) btw-pokaz LLD jak ci sie wogole ten zegar podoba?bo te wskazowki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24349 Napisano 19 Lipca 2011 y60- dzieki - prawie znowu kupilem PO a wiem ze jakbym tak zrobil to za jakies 2 miesiace bym juz mial jej dosc (starsznie mnie wkierza werk w tym zegarku - lepiej by dla mnie bylo bym go nigdy otwartego nie widzial) a z ta 165.024 mysle ze dlugo bede chodzil bo fajna laska i dotego to wewnetrzne piekno:) pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #24350 Napisano 20 Lipca 2011 y60- dzieki - prawie znowu kupilem PO a wiem ze jakbym tak zrobil to za jakies 2 miesiace bym juz mial jej dosc (starsznie mnie wkierza werk w tym zegarku - lepiej by dla mnie bylo bym go nigdy otwartego nie widzial) a z ta 165.024 mysle ze dlugo bede chodzil bo fajna laska i dotego to wewnetrzne piekno:) pozdrRafal jakby się jednak kiedyś znudziła(czego nie życzę) to daj ,proszę ,znać.. u mnie taki kwarcyk: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach