kkwpk 1214 #25526 Napisano 12 Września 2011 Ta Bulova to niezłe bydle jest. Jaki masz obwód nadgarstka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #25527 Napisano 12 Września 2011 (edytowane) Twoja eterna to jest dopiero przepiękna....chyba w końcu ją kupię....tylko jak tu wybrać biała/czarna jak obie masakrycznie piękne. Obie piękne ale czarna bliższa pierwozorowi PSCarlito1, nie męcz mnie... WraQ, Bulova daje radę Trudno ją dobrze sfotografować, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach, futurystycznie i bardzo awangardowo. Edytowane 12 Września 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #25528 Napisano 12 Września 2011 Ta Bulova to niezłe bydle jest. Jaki masz obwód nadgarstka? No jest duuuża ... mój nadgarstek 18,5 cm WraQ, Bulova daje radę Trudno ją dobrze sfotografować, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach, futurystycznie i bardzo awangardowo. Zgadzam się z tym w pełni 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25529 Napisano 13 Września 2011 od wczoraj na nadgarstku Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #25530 Napisano 13 Września 2011 Dzięki Michał na fotki mam zazwyczaj jakieś 3min na korytarzu Nie inaczej dzisiaj, DA46 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #25531 Napisano 13 Września 2011 a ja dziś wczorajsza bransoleta tylko wrzucona na inny kolor łocza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25532 Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Nadal na misji Edytowane 13 Września 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #25533 Napisano 13 Września 2011 Blue sky 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #25534 Napisano 13 Września 2011 Blue sky Rewelka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #25535 Napisano 13 Września 2011 Odwiedził mi dziś jeden z wrocławskich zegarkowych wariatów z takim oto Żegerem, cyka przecudnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25536 Napisano 13 Września 2011 Wojtek, świetny ten Twój Orient, to nowość u Ciebie? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #25537 Napisano 13 Września 2011 U mnie powrót do korzeni: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #25538 Napisano 13 Września 2011 świetny ten luminor, za mną cały czas chodzi radiomir... 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #25539 Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Wojtek, świetny ten Twój Orient, to nowość u Ciebie? Już nie nowość, jeszcze sprzed wakacji:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58880-excursionist/page__p__644513__hl__excursionist__fromsearch__1#entry644513Ale znudzić się nie chce PS Chyba nigdy nie pojmę fenomenu zegarków Panerai Edytowane 13 Września 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisrod 0 #25540 Napisano 13 Września 2011 Seiko z 1981 roku - pamiątka rodzinna - odebrana od zegarmistrza. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #25541 Napisano 13 Września 2011 Piękna "piąteczka" 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub20000 0 #25542 Napisano 13 Września 2011 Spiner, boski fortis. Aerowatch Piotra też fantastyczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #25543 Napisano 13 Września 2011 JLC świetny, poszukiwany wojskowy model. Chociaż ten trochę zmaltretowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #25544 Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Świetny Jaeger. Lubię stare, kieszonkowe zegarki. Sam mam starą kieszonkę AP (aktualnie w renowacji). Jak do mnie wróci to cyknę trochę fotek. Edytowane 13 Września 2011 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #25545 Napisano 13 Września 2011 JLC świetny, poszukiwany wojskowy model. Chociaż ten trochę zmaltretowany. Świetny Jaeger. Lubię stare, kieszonkowe zegarki. Sam mam starą kieszonkę AP (aktualnie w renowacji). Jak do mnie wróci to cyknę trochę fotek. Niestety dekiel miał nieotwierany, więc tylko z opowieści mogę przekazać, że mechanizm przecudny. Przed chwilą ten sam człowiek przyniósł kolejne 5 kieszonek Zenitha, które kupił na giełdzie i zrobiły na mnie mega wrażenie. Miał nawet jednego 5-cio kamieniowego cylindra nakręcanego i ustawianego na kluczyk. Świetna rzecz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25546 Napisano 13 Września 2011 Dzisiaj doszły paski od Kaina, jeden z nich już zagościł na łapce : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #25547 Napisano 13 Września 2011 Blue sky Fantastyczny, obejrzalem dodatkowo Twoja galerie i musze powiedziec, ze troche zachorowalem na tego Orienta 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #25548 Napisano 13 Września 2011 No to i ja pokaze @ Klaudiusz Co to za Panerai ? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #25549 Napisano 13 Września 2011 Kaludiusz, Irek gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25550 Napisano 13 Września 2011 Irku, pokaż no to cudeńko z frontu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach