akism 422 #26401 Napisano 14 Października 2011 Ostatnio ceramika miśnieńska gości na moim nadgarstku:)Jutro jednak coś mnie korci na omesię... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihumor 0 #26402 Napisano 14 Października 2011 W robocie czas czasem wolno się odmierza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #26403 Napisano 14 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #26404 Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Cykane tel Zegarek bylby lepszy z matowa tarcza i bez "5 Sports" Edytowane 14 Października 2011 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #26405 Napisano 14 Października 2011 Dzis jeden z moich ulubionych zegarkow Seiko 6105-8110, super wygodny i super dokladny . Nieaktualna data, ale to z lenistwa i braku rotomatu 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26406 Napisano 14 Października 2011 Stało się zdjęcie tylko komórki, bo w pracy siedzę Piękny zegarek, jeden z fajniejszych diverków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26407 Napisano 14 Października 2011 Piękny zegarek, jeden z fajniejszych diverków Trochę masz w tym zakupie udziału w sensie tego co pisałeś mi jakiś czas temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26408 Napisano 14 Października 2011 Ostatnio ceramika miśnieńska gości na moim nadgarstku:)Jutro jednak coś mnie korci na omesię... Uploaded with ImageShack.us Audi A6 C5?Miałem takiego 2,8 quattro zielonego z zieloną skórą. Co to było za auto... PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26409 Napisano 14 Października 2011 Trochę masz w tym zakupie udziału w sensie tego co pisałeś mi jakiś czas temu Miło słyszeć, niech się nosi 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 422 #26410 Napisano 14 Października 2011 Zgadłeś A6C5 .. miałem avanta a teraz mam sedana..Bardzo lubię to wozidełko.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26411 Napisano 14 Października 2011 Zgadłeś A6C5 .. miałem avanta a teraz mam sedana..Bardzo lubię to wozidełko.. Ja miałem avanta w manualu.Potem był Mercedes W211, teraz BMW E60, ale jakbym mógł teraz kupić A6C5 w stanie nowym, to bym się nie zastanawiał. Zawieszenie było najlepiej dostosowane do naszych dróg. I te superwygodne fotele, czerwone podświetlenie...Ale się rozmarzyłem, no dobra, już nie będzie OT. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 422 #26412 Napisano 14 Października 2011 Z samochodami jest odwrotnie jak z zegarkami..Te starsze były porządniej zrobione niż nowe,natomiast biorąc omegę z lat np.80 tych i taką współczesną to widać różnice w wykonaniu na korzyść tych dzisiejszych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26413 Napisano 14 Października 2011 Z samochodami jest odwrotnie jak z zegarkami..Te starsze były porządniej zrobione niż nowe,natomiast biorąc omegę z lat np.80 tych i taką współczesną to widać różnice w wykonaniu na korzyść tych dzisiejszych. Fakt, miałem Seamastera 600 z lat 60-tych, teraz mam Seamastera 300m i różnica w jakości wykonania jest spora. Ale to dwa różne zegarki.A co do samochodów masz rację, oglądałem wczoraj Mercedesa W123 w pięknym stanie, kiedyś to robili samochody, bez elektroniki... Chociaż do nawigacji, ksenonów, automatycznie ściemnianych lusterek czy bluetootha się przyzwyczaiłem i bez byłoby ciężko. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #26414 Napisano 14 Października 2011 Świetne zegary dzisiaj nosicie . jlw ten Hami nie ma AR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #26415 Napisano 14 Października 2011 dyskretna elegancja 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #26416 Napisano 14 Października 2011 dyskretna elegancja Bardzo ładny Nomos'ik:) Delikatny, świetnie nadający się do garnituru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 140 #26417 Napisano 14 Października 2011 Jacku, czyżbyś jednak Oriska wziął zamiast tej Alpiny? Jeśli tak, to gratuluję męskiej, słusznej decyzji A u mnie w pracy był dziś forumowy Kolega z innego regionu kraju. Aby miał cokolwiek do oglądnięcia to wziąłem parę łoczy do pracy- miałem później 3 sekundy zawahania który założyć- to były o 3 sekundy za dużo Wybór jak w 90% czasu był dość oczywisty Widzę, że Kontiki u Ciebie "grzeje ławę".No ale z MM trudno jest konkurować...BTW, fajne masz zegarki 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #26418 Napisano 14 Października 2011 ciemno już, więc na noc dostała poduszkę Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #26419 Napisano 14 Października 2011 Woytek60- z tym grzeje ławę to bym nie przesadzał, już raz był cały dzień na ręce, a wszak mam go od niedawna Dzisiaj widziałem jasną wersję Kontiki- ogromnie się cieszę, że mam jednak czarną A zapięcie bransolety w tym zegarku jest jednym z najlepszych jakie miałem w życiu w rękach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 422 #26420 Napisano 14 Października 2011 Miałem kon-tiki 2x i jakoś zbieg okoliczności sprawiał,że je sprzedałem.Pamiętam można było je wyrwać dość tanio jak eterna opuszczała polskę.Troszkę żałowałem,że nie zostawiłem sobie jednej sztuki,ale teraz kupiłem białą aqua terrę XL z granatowymi wskazówkami i jestem w pełni usatysfakcjonowany.Omega jest ładna i ma fajny werk,do eterny mogliby wrzucić chociaż 2892-2.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #26421 Napisano 14 Października 2011 Ano mogliby, wielu producentów do wielu modeli mogłoby też wrzucać lepsze werki i nie tylko... ale niektórym zegarkom można niektóre słabości wybaczyć Rekompensują to w inny sposób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #26422 Napisano 14 Października 2011 A zapięcie bransolety w tym zegarku jest jednym z najlepszych jakie miałem w życiu w rękach Potwierdzam jest perfekcyjne. Aż chce się odpinać i zapinać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #26423 Napisano 15 Października 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26424 Napisano 15 Października 2011 Dzisiaj odpoczynek od Omegi: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27178 #26425 Napisano 15 Października 2011 W tle dojrzewa dereniówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach